Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uefa nın kararını bekliyor olmaları çok normal aslında,
    biz hissi davranıyoruz bir an önce iş bitsin istiyoruz,resmi transfer zaten ayın 14 ünde başlayacak,
    o kadar sabrettik az daha sabredelim,
    Teyfik-Eneramo felan duyunca benim de nevrim dönüyor ama heralde acele davranıp erken eleştiriyoruz.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ortama negatif enerji yaymaktan başka bir şey yapmayan insanlar vardır, siz de onlardan birisiniz herhalde. Daha resmî transfer dönemi dahi başlamamış, ama kaçıncı olacağımız tahminleri yapılıyor. Beşiktaş Mehmet Akgün'le, Fenerbahçe Kuyt'la, Galatasaray da Dany'le yıkacak zaten bizi.
      Genç arkadaşım....Yaşına bakıyorum anlıyorum ki şampiyonluk görmemişsin...Herhalde benim yaşıma gelene kadar da göremezsin....

Bunun negatif enerjiyle ne alakası var...

Her sene aynı terane.....

Şunu alacağız bunu alacağız....

Peşinden alamadık, yapamadık, kılımız döndü, pahallı geldi, başkası istedi, para yok...ŞL gidersek ....bir sürü laf zırvanası....

Eğer güçlüysen gider alır gelirsin kimseye pabuç bırakmazsın.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Durulmaz burada yahu yorumlara bak, eleştiriler için ayrı bir başlık var zaten. Ne zaman gelsem yönetim şöyle, yönetim bu. Bamba kim, 2. lig topçusu, en iyi 4. oluruz... Yeter da. Haydi size kolay gelsin.

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          emre ökuzu bile girdi TRABZONA hemde golunu attı burak giremezmiş ulen siz ilk önce TRABZON'daki emmiyet müdürü ağzına geleni söyledi ona bile bir şey yapamadınız bir de konuşuyorsunuz ALLAH aşkına susunda daha fazla rezil olmayın
          nokta bu kadar işte malesef.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Genç arkadaşım....Yaşına bakıyorum anlıyorum ki şampiyonluk görmemişsin...Herhalde benim yaşıma gelene kadar da göremezsin....

Bunun negatif enerjiyle ne alakası var...

Her sene aynı terane.....

Şunu alacağız bunu alacağız....

Peşinden alamadık, yapamadık, kılımız döndü, pahallı geldi, başkası istedi, para yok...ŞL gidersek ....bir sürü laf zırvanası....

Eğer güçlüysen gider alır gelirsin kimseye pabuç bırakmazsın.....
            Sence finansal açıdan İstanbul kulüpleri kadar güçlü müyüz? Bamba'yı istemiyorsunuz, kaç kere izlediniz? Görmek istediğiniz stoper kim? Yapmayın lütfen...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefa nın kararını bekliyor olmaları çok normal aslında,
              biz hissi davranıyoruz bir an önce iş bitsin istiyoruz,resmi transfer zaten ayın 14 ünde başlayacak,
              o kadar sabrettik az daha sabredelim,
              Teyfik-Eneramo felan duyunca benim de nevrim dönüyor ama heralde acele davranıp erken eleştiriyoruz.
              Ertan abi beklemek önemli değil bekleyiz zaten hep bekliyoruz ondan bir şikayetimiz yok ama ortada dönen isimler takımımızdaki gidecek iyi topcular ve gereksiz konuşmalar insanı mahvetiyor yoksa 30 seneden beri bekliyoruz

Yorum

• Dany'yi galatasaraya kaptırdık.Sivok'u alalım bari.

Bu arada LigTV'nin haberine göre Burak Yılmaz bir hafta içerisinde galatasaraydaymış.

Yorum

• .........................tolga/onur.......................
                  celu.........giray...............bamba...........c ech
                  ..................zokora......colman.............. .......
                  yasin....................xxxxx.................... ..olcan
                  ...........................xxxxx.................. ..........
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Gs Ozanı almış diyorlar adamlar teker teker yerlileri topluyorlar biz uyuyoruz

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener ağır saçmalamış.
                      başkan ne zaman böyle konuşsa tersi olur demekki burak gs gidebilir çünkü böyle konuştuğuna göre var birşey.

Yorum

• Sivok'u nasil begenmiyoruz yahu ...
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• SON DAKİKA :
                          Ozan İpek , Hamit Altıntop , Sercan Sararer İle Galatasaray Her Konuda Anlaştı .
                          Bu Hafta 3 Transferde Bitecek .

-Ligtv

Galatasaray'ın haberini paylaşmak istemezdim ama vizyon budur başarı kaliteli oyuncularla olur...

Yorum

• İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dany'yi galatasaraya kaptırdık.Sivok'u alalım bari.

Bu arada LigTV'nin haberine göre Burak Yılmaz bir hafta içerisinde galatasaraydaymış.
                            Ordaki başlıkta Gazete haberlerini veriyor dikatini çekerim ona bakarsan Eneramo Trabzonda demiş

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gs Ozanı almış diyorlar adamlar teker teker yerlileri topluyorlar biz uyuyoruz
                              Aynen uyuyoruz hâla.

Yorum

• İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dany'yi galatasaraya kaptırdık.Sivok'u alalım bari.

haber lig tv nin değil. gazetelerden alıntı yapıyorlar. yani yalan haber.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Çalışıyor...
                                X