Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senin söyledigin faktörlerden sadece bir tanesi...Kadro cok kücük...Bugün Glowacki sakatlansaydi haftaya Yumlu ile sahada olacaktik....Burak sakatlansaydi "takim oyunu" oynardi ileride...

Takim oyunu dedigin bir faktör. Kötü oyunun bircok faktörü var ama.
    Tamam ben bi faktorunu soyledim ozaman sende digerlerini sirala..

Fakat kadro zafiyetinde soyle bieye deginecegim..

Manisa ve Trabzonsporun kadrolarini yanyana koy kim agir basar belli..

Boyle aciz durumlara dusucekte bir kadromuz yok acikcasi..

Bunun nedenleri arastirilmali..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bosuna Jaja Jaja diye kendinizi paralamay
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gs nin transfer taktigini kiskanmamak elde degil. Toplam belki 5 milyon harcadi adamlar. Biz birtek adriana verdik okadar. Hey allahim ya
        Ama oyunculara verdikleri para cok fazla...
        Riera, Eboue, Selcuk, Elmander, Baros, Ujfalusi, Muslera
        Bu adamlar cok para aliyordur..
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• maçı izeyemedim ama çok üzülmüyorum
          bu giray ve glovacki bu takımı çok yaktı bu sezon dahada çok yakar insanıda kalp hastası ederler
          her zaman dediğm gibi
          1 değil 2 stoper lazım bu takıma eğer buda olmuyosa
          stopere celutska çekilir en azından bu çalımları yemez soldada ferhat,piotr,cech üçünden biri oynar
          artık sağ bekede allah kerim diye el açar dua ederiz serkan çalım yemesin diye
          Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
          Johan CRUYFF

Yorum

• Güneş, Jaja Gündemimizde Yok
            Bordo-Mavililer'de Teknik Direktör Şenol Güneş Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada Jajanının gündemde olmadığını söyledi. Şenol Güneş, “Jaja konusunda sessiz kaldınız, bu konudaki düşünceniz nedir?” şeklindeki soruya, “Jaja gündemimizde yok. Ben transfer olduğu zaman oyuncuyu almış sayarım. O yüzden konuyu fazla irdelemeyelim” dedi. /Haber1967

Yorum

• takımda topu ne zaman nereye oynayacak oyuncu eksikliği ayan beyan ortada bi ara bi murat erdoğan olamadınız diye kızdım takıma...jajayı istiyorum arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ama oyunculara verdikleri para cok fazla...
                Riera, Eboue, Selcuk, Elmander, Baros, Ujfalusi, Muslera
                Bu adamlar cok para aliyordur..
                Bizimkiler cok mu az aliyor? 5 milyon verip adam aliyoruz, sence o adama nekadar maas veriyoruz?

Yorum

• 1-1 beledıye guzel gol
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Gol IBB atmis 1-1

Yorum

• Bosuna Jaja Jaja diye kendinizi paralamayin
                      Aldığım duyum üzerine Senol Gunes Jaja yi reddetmiş
                      Senol Gunes transfer yaptırmayı bilen bir hoca olsa su anda dünyaca ünlü büyük takımları çalıştırıyor olurdu Senol hocanın en büyük hatası da bu iste transfer yaptırmıyor risk almıyor
                      Ne alırsanız kabulümdur diyor
                      1995 96 da böyleydi
                      Yıl 2012 yine ayni
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Bizimkiler cok mu az aliyor? 5 milyon verip adam aliyoruz, sence o adama nekadar maas veriyoruz?
                        Tam olarak bilmiyorum ama Riera sanirim 3 Milyon € aliyor GS'de.
                        Bizde en cok para kazanan Burak sanirim, o da 1,7 Milyon€ civarinda sanirim.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En fazla 900 bin euro alıyordur.Gs'nin adamlarının en düşüğü 2M euro alıyor
                          Dallas Mavericks
                          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• [QUOTE=ts_trabzon_ts;1918257730]Güneş, Jaja Gündemimizde Yok
                            Bordo-Mavililer'de Teknik Direktör Şenol Güneş Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada Jajanının gündemde olmadığını söyledi. Şenol Güneş,

Yorum

• Bordo-Mavililer'de Teknik Direktör Şenol Güneş Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada Jajanının gündemde olmadığını söyledi. Şenol Güneş, “Jaja konusunda sessiz kaldınız, bu konudaki düşünceniz nedir?” şeklindeki soruya, “Jaja gündemimizde yok. Ben transfer olduğu zaman oyuncuyu almış sayarım. O yüzden konuyu fazla irdelemeyelim” dedi.

Yorum

• burda çok yazdim sivassporlu KADIR yigit incedemirden kat kat iyi oyuncu!
                                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

Yükleniyor...
                                X