Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bide kadro kurarken her zaman Glovacki'yi siliyor yerine Stoper istiyorsunuz.

Dün gece Giray resmen S.O.S verdi.

Ön yargılı davranmayı bırakıp hak edene forma verilmesi gerekiyor. Bu kadroda yeri geldiğinde Giray'ın üstü çizilir yeri geldiğinde Glovacki'nin.

Peşin hükümlü olmayın.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu sene artik zor ama seneye kesinlikle Burak, Tolga ve Onur bu takimda kalmali eger sampiyonluk oynanmak isteniyorsa
      Sana ne sarkilar, ne de siirler yeter, Trabzonspor'um ismin cihana bedel.
      Bir bilsen neler haykirirdik dünyaya sana layik sifatlar olsa !!!
      ... Yasin ORHAN ...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alper potuk'a 5 milyon euro veriliyorken Tolga'yı 4 milyon euro'ya elden çıkarmak çok akıllıca bir iş olmaz.

Tolga için istenecek rakam en az 10-12 milyon euro olmalı diye düşünüyorum.

CL'de 7 puan topladıysak hemen hepsinde de Tolga'nın büyük katkısı var. hatta en büyük pay Tolga'ya ait.

7 puanla CL'den 18-20 mliyon euro kazandıysak Tolga'yı 4 milyon euro'ya elden çıkarmak çok kötü bir ticari hata olur.
        Ne yazık ki Tolga'nın öyle hayallerinin olduğunu sanmıyorum. En azından geçmişte olmadı demeçlerinden anladığım. Trabzonspor'da oynayayım kafam rahat ben rahat diyor. Üstelik Tolga'ya o teklifler olsa haklısınız da o fiyatta teklif yok ki. 4-5 milyon € bence iyi rakam.

Şimdi biri çıkar Adrian'la bağlantı kurmaya çalışır ama öyle bir mantık yok. Bizimkisi mantıksızsa başkasından da aynı mantıksızlığı isteyemeyiz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şenol Hoca'yı asla tartışmam fakat tartışmamız gereken bir konu var;

3 senedir bu takımda Şenol Hoca ve ALT YAPI'dan 1 tane oyuncumuz yok kadroda.

Hatta ve hatta rezilliğin daniskası alt yapı diye 2 kaleci alıyoruz 18 kişilik kadroya.

Yazık vallahi yazık billahi yazık.

Bütün takımlarda 2-3 tane Trabzon'lu oyuncu varken bizim bu durumda olmamız çok yazık.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• stoper ihtiyacımız çok fazla bir stoper bir ön libero bence golcüden çok bu iki mevkiye adam şart

Yorum

• Geçen sene takım dağılıp, yerlerine yeni transferler geldiğinde, burada sözü kabul gören arkadaşlar haklı olarak ve birçoklarımızın, ben de dahil, kabul ettiğimiz üzre gidenlerle gelenlerin bire bir karşılaştırılmaması gerektiğini, yeni gelenlerle yeni bir sistem oluşacağını idda etmişlerdi.

Şimdi görünen aynı sistemi yeni oyuncularla oynamak istememiz. Oysa futbolcu özellikleri tamamen başka; Zokora-Selçuk ?, Adrian-Jaja ? v.b. Henrique'nin örneğin kanatta oynayamayacağı açık değil mi, dün sonradan oyuna giren Brozek'in tek forvet oynayamayacağı..., Volkan Şen'in ileride üçlüden biri olduğunda verimsizleştiği net değil mi? Ya Zokora resmen kaçak güreşçi, Avrupa maçlarında oynadığı futbolu ligde görebildik mi? Maçtan sonraki istatistiklere dikkat edin, Zokora'nın en çok koşan ilk beş adam arasına girdiği bir tek maç hatırlıyorum...Bu yüzden göbekten gol yeyip duruyoruz...

Takımı biraz sertleştirecek bir ön liberoya ihtiyaç var ,eğer önliberolu oynayacaksak ;aksi durumda iki yönlü bir ortasaha

Yorum

• Bundan sonra bence tüm maçlara 1-0 yenik başlayalım..
                En azından maçı çevirmek için 90 dakika olur önümüzde..

Çünkü bu takım her maç en az 1 gol yer..

Yorum

• bazı takım yöneticileri taraftarın sesine kulak veriyor...

Yorum

• Zokora'da bir form düşüklüğü gözleniyorsa Afrika Kupası'na katılacak ondandır. Kazasız belasız katılmak istiyordur futbolcu. Lakin Zokora az çok katkı veriyor. Henrique, Adrian gibi pahalı transferlerden hiç yararlanamadık. Hatta yıllık garanti 1 milyon € verdiklerimizin çoğundan da hiç yararlanamadık. Şeytan diyor git bir yöneticiye, 1'den 1 milyona kadar saydır bakalım o kadar kolay birşey mi
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 10:38.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• http://www.haber1967.net/video/30 ne demek istedi
                      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                      [/COLOR]

Yorum

• Trabzonspor dün gece 3 fark yemediyse başarılı olmuş sayılır

Hele galibiyet inanılmaz bir olay , böyle bir şans yok

Takım kötü değil rezil oynuyor , hayalci olmamak lazım

Ben Şenol Hocanın dediklerini anlamakta gerçekten zorlanıyorum

Gelen oyunculara bakarız vs vs vs , ben hocaya şunu sormayı ço isterim

Her transfer döneminde bu kadar kaçak göcek niye konuşuyorsunuz

Hocam , sen hayatında hiç bir oyuncu için yönetime talepde bulundun mu ?

Yabancı oyuncu yani ? Hiç sanmıyorum

Jaja önemli değil önemli olan onun gibi oyuncu

Bu arada o Aykuta verilen 1 milyon EURO Bonservis bedeline yazık

Bu takıma belli ki forvet almayacaklar , bari bir stoper ile orta sahaya
                        2 oyuncu alsalar

Yorum

• İlk olarak majes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.dha.com.tr/bruno-ferreira...er_253374.html
                          bazı takım yöneticileri taraftarın sesine kulak veriyor...

bizde böyle şeyler hayal. geçen sezon başında da Fatih Tekke'yi çok istedi bu taraftar yönetim inat etti almadı ve geçen sezon en az 10-15 golden olduk. bu sezon da Jaja inadı tuttu bizimkilerin.

görünen o ki yönetim de teknik heyet de bu takımın şampiyon olmasını bu taraftar kadar istemiyor. istanbul takımları başa güreşsin Trabzonspor da onlara konu mankeni olsun istiyorlar. neyse Allah hepsinin layıkını versin diyoruz.
                          En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 10:43.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gs'nin dün akşamki futbolu bence çok iyiydi. Türkiye liglerinin çok üzerindeler şu an. fenerbahçe'yi de bu akşam orduspor karşısında izleyeceğiz bakalım.

dün akşamki performansımızı yorgunluğa bağlamak çok önemli hataları görmemize engel olur. bu takımda yorgunluk sorunu yok. bu takımda gerçekten kalite sorunu var.

eğer manisaspor biraz dikkatli olsaydı ikinci yarıda bizi hezimete uğratırdı. ikinci yarıdaki futbol Trabzonspor'a hiç yakışmayan bir futbol.

bir ara "murat erdoğan tek başına oynasa bizim takımı tek başına dağıtacak" diye düşündüm. adamı bir türlü tutamadık. bunun yorgunlukla alakası olmaması lazım. iki tane manisa'lı futbolcunun etrafında 6 tane bizim futbolcumuz dolanıp durdu ve bir türlü adamları durduramadık. Allah'tan beceriksiz bir takım yoksa farklı kazanırlardı.

kendimizi kandırmayalım. bu takım bu haliyle play off'a kalamaz psv'yi de geçemez. CL'den kazanılan paralar doğru yerde harcanmazsa bursaspor'dan beter hale düşeriz.

"Jaja gündemimizde yok" açıklamasını talihsizlik olarak yorumluyorum. ben her daim fatih terim'in şişirme bir hoca olduğunu ve Şenol Güneş'in eline su dökemeyeceğini yazdım ve savundum. ama görünen o ki savunduğumuz değerler bizi haksız çıkarmak için elinden geleni yapıyor. fatih terim'den de özür diliyorum. bugüne kadar kendisine bayağı bir haksızlık yapmışım. millete ana avrat söven bir engin baytar'ı adam etti ya başka birşey demiyorum.
                            Şenol Hoca siyaseti daha çok seviyor.Üstüne sorumluluk almak istememesi çok yanlış. Sezon başında bir kadro yapıp tüm sezon aynını oynatıyor bu yüzden cezalı olduğu maçlarda bir şey değişmedi. Ha kötüdür demiyoruz kesinlikle ama bence öğrenmeye açık olmalı mazeretler kötü oynadığımız gerçeğini değiştirmez.
                            Üstüne hakemleri eleştirmek istemiyorum demesi bile bir eleştiridir arkadaş bunu yapmasın sonuçta kötü oynuyorz biz buna çözüm istiyoruz

Yorum

• Hic ses soluk yok.
                              Umarim Yönetim calisiyordur.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ya biz körüz, ya da teknik heyet ve yönetim kör...Bir ileri iki geri giderek play-off oynayacaklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar. Yapılmayan stoper ve forvet transferi sezon sonu başını yakacak Şenol Hocanın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X