Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TFF nin alllah belasini versin!
    Hafta sonu Istanbul bld. Maci cumartesi 16 da. Bilerek mi yapiyorlar bunlar bunu. Pazar aksam oynatmak cok mu zor???
    Ondan sonraki maclarda hep gündüz maci.

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ZekiUzundurukan Zeki Uzundurukan
      Al Ahli teknik direktörü Flores de "Jaja'yı artık kadromuzda düşünmüyoruz" dedi.
      ) Haberleri bu adam yapiyor belli oldu..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ya birakin su adami, umut tacirligi yapiyor, isi gucu gazetesinin reklamini yapmak. Jaja'nin takimi bu aciklamayi yapali 6 ay oldu. Bunun gibi yalan haber uretinin görmedim daha.
        ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
        [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• jajada bu kadar yetenek ve bu adamı hiç kimse istemiyor.bilmediğimiz birşey mi var bu adamda ?

Yorum

• ZekiUzundurukan Zeki Uzundurukan
            Jaja ile ilgili son gelişmeler böyle arkadaşlar. Yazdıklarım doğru. Hatta Gulfnews.com'da da Jaja konusundaki gelişmeler yayınlandı

bir genel müdürün ''yazdıklarım doğru'' gibi bir açıklama yapması demekki güvensizliğinden kaynaklanıyor ben bu habere inanmıyorum
            & ONUR RECEP KIVRAK &
            ^^KELEBEK^^

Yorum

• bu kadar saçma bir ülke olurmu transfer yapıyorsun ama ilk maçta oynatamiyorsun sırf feneri kurtarmak için ligin içine ettiler
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla alakasız 2 futbolcu Burak ve Janko. İyi bir ikili olabilirler.
                nekadar jankoyu izledin

kosmayan burak nedir

ceza alaninda ayagina top gelmesini bekleyen forvet
                buraklan birlikteligide son vuruslai
                tek artis hava toplari
                kendini begenmisin teki
                hayatinda hicbirsey basaramamis biri
                bugüne kadar her antrönörü ondan sikayetci bi forvet
                herkes ona kalsa onun icin oyniyacak
                dahanda neden real veya barcadan transfer teklifi almadigina sasan adam
                7senedir 100 ü askin macini izledigim adam 10 15 ini statta

o adami gercekden bana tarifmi edecen

avusturyaylan alakasi olubda alinabilecek 2 oyuncu var dünyada
                1 alaba bizim icin imkansiz
                2 nacer barazite
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nekadar jankoyu izledin

kosmayan burak nedir

ceza alaninda ayagina top gelmesini bekleyen forvet
                  buraklan birlikteligide son vuruslai
                  tek artis hava toplari
                  kendini begenmisin teki
                  hayatinda hicbirsey basaramamis biri
                  bugüne kadar her antrönörü ondan sikayetci bi forvet
                  herkes ona kalsa onun icin oyniyacak
                  dahanda neden real veya barcadan transfer teklifi almadigina sasan adam
                  7senedir 100 ü askin macini izledigim adam 10 15 ini statta

o adami gercekden bana tarifmi edecen

avusturyaylan alakasi olubda alinabilecek 2 oyuncu var dünyada
                  1 alaba bizim icin imkansiz
                  2 nacer barazite
                  Sakin ol renktaş alınmaz zaten büyük ihtimalle

Yorum

• jajanın menejerini türkiyeye çağırmışız...

Yorum

• ALLAh(cc) korusun olası manisa ve ibb maçlarında puan kaybı yaşarsak jaja'nın tekrar takıma alınacağını düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TFF nin alllah belasini versin!
                        Hafta sonu Istanbul bld. Maci cumartesi 16 da. Bilerek mi yapiyorlar bunlar bunu. Pazar aksam oynatmak cok mu zor???
                        Ondan sonraki maclarda hep gündüz maci.
                        Benim de dikkatimi çekti.

Fikstürde bir bizim maç saatlerine bakıyorum bir de GS'nin. GS'ye hep akşam maçları bize de hep 16:00 maçları...

Yorum

• İlk olarak cuneytunar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim de dikkatimi çekti.

Fikstürde bir bizim maç saatlerine bakıyorum bir de GS'nin. GS'ye hep akşam maçları bize de hep 16:00 maçları...
                          Bir kezde Pazar aksami saat 19 da Istanbul Bld. : Trabzon Macini görsem sasardim zaten

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sakin ol renktaş alınmaz zaten büyük ihtimalle
                            ben herzaman sakinim

ama böyle2 statistike bakibda futbolcu adami sanib gelip bana anlatmaya calisiyorlar

red bull sampiyonlar ligini kazanmak icin bütün dünyada akademiler acdi
                            almanyada leipzig takimini satin aldi
                            leipzig 1. lige cikana kadar salzburgda oyuncular hazirlanacak
                            yetenekler kivamina getirilecek

bu janko biseye yarasa niye burdan kovulsun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Renktaşlar;

küfürlerin yanı sıra ağır hakaretleri de forum da yayınlayamıyoruz.Üstelik bu hakaretlerin forum kuralları gereğince bir cezası var.Böyle yazılan mesajları ve küfür olmasa bile,hakaret olsa bile alıntı yapılan mesajları silmek zorundayım.Forum kuralları gereği ceza verme yetkim de var,ancık anlık sinirlenmenizdir diye fazla bu yola başvurmuyorum.

Lütfen bu konuya dikkat edin,böyle hakaretler içeren mesajlar silinmiştir.

Not:Zeki Uzundurukan; Trabzonspor ile ilgili,gerçekten iyi niyetli insanlardan birisidir.Bunu da dip not geçeyim.Fanatik'ten görmediğimiz ilgiyi son senelerde Fotomaç'tan görmemizin,Trabzonspor sayfalarımızın Fotomaç'ta daha doğru ve verimli olmasının da baş aktörlerindendir...

Buraya girip forumu takip ettiğini de düşünüyorum.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben herzaman sakinim

ama böyle2 statistike bakibda futbolcu adami sanib gelip bana anlatmaya calisiyorlar

red bull sampiyonlar ligini kazanmak icin bütün dünyada akademiler acdi
                                almanyada leipzig takimini satin aldi
                                leipzig 1. lige cikana kadar salzburgda oyuncular hazirlanacak
                                yetenekler kivamina getirilecek

bu janko biseye yarasa niye burdan kovulsun
                                Jankoyu tam olarak bilmiyorum ama ben nedense pivot santroforlara sıcak bakmıyorum.Bizim oyun stilimizle hiç alakası yok.O adamı sağdan soldan kim besleyecek ?

Bence bize daha çok hızlı,tekniği iyi çabuk yer değişebilen bire birde etkili kıvrak adamlar lazım.

Bir de geçmedi mi artık şu kule santroforların modası ya Niyeyse bizim oyun stilimizle hiç alakası olmamasına rağmen Şenol hoca hep bu tarz uzun boylu santroforları istiyor.Makukula.Ndoye,Baba,Janko falan .

Yorum

Yükleniyor...
                                X