Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA Başkanı Michel Platini, haber müdürümüz Mehmet Demircan'a, F.Bahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alacakları takımı açıkladı: Trabzonspor

FANATİK
    eee Bilbao iptalmi
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Hala yeterli kanıt yok diyolarsa yuh derim.Bizimkilerin beceremediğini Uefa yaptı helal olsun....

Yorum

• Şimdi para da geldi.Patlat transferleri başkan!
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Bu bir ruya degil, degil mi?

Yorum

• Bursa bu durumu kullanmak isteyebilir yalniz Volkan transferinde keske simdiye kadar anlasmis olsaydik.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Özellikle kalmak istemeyip giden oyuncuların yüz ifadelerini merak ediyorum ))))

Yorum

• eveeet şimdi geldi transferler

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa bu durumu kullanmak isteyebilir yalniz Volkan transferinde keske simdiye kadar anlasmis olsaydik.
                  Kesinlikle katılıyorum Bursa işi yokusa sürüp fiyat arttıracaktır bence...
                  Ama para geldi istediğimiz gibi adam alabiliriz artık

Yorum

• Sadri Başkan bize Messi'yi getir

Yorum

• 3 tane net transfer lazim.O kadar para girece kasaya.Haydi yonetim uyuma transfer transfer transfer.Volkan Sen ve Sapara yarin imzalasin.Stopere ust duzey adam alin.

Yorum

• 5 tane yıldız oyuncu istiyorum

Yorum

• Kasaya minimum 25 Milyon € girecek arkadaslar. Bu paraya neler yapilir neler..
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Allahım inşallah bu durumu akıllı kullanıp iyi adamlar alırlar.Zaman dar inşallah yüze göze bulaşmaz ya ... Haydi yönetim ...
                            Yarınki maçta iptal oldu.Feda olsun bilet paraları oyuncu alırsınız onlarlada........

Yorum

• acilen 3 tane yıldız oyuncu alsınlar !!!

ş.ligini kaldırabilecek kapasitede oyuncular lazım.
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• agliyorum sevincten... bu günü beklemistik biz...

suanda dünyanin en mutlu insaniyim belkide...

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YA RABBIM!!!
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X