Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hollanda'da ne kadar kalacak takım bilen var mı?

Yorum

• Aslinda gidenlerin yerini tamamen doldurduk, bir futbolcu haric. Egemen Korkmaz. Selcuk gitti, yerine Zokora geldi. Jaja gitti, Adrian geldi. Umut gitti, Halil ve Henrique geldi. Fakat Egemen?

Tecrübeli bir stoper sart!
      .

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hollanda'da ne kadar kalacak takım bilen var mı?
        19temmuz dönüştü herhalde
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• O zaman baya varmış. Arkadaşları toplayıp gideriz kamp yaptıkları yere.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O zaman baya varmış. Arkadaşları toplayıp gideriz kamp yaptıkları yere.
            hollonda kampı ise iki aşamalı..

Hollanda'da iki aşamalı bir kamp gerçekleştirecek olan ekibimiz, ilk olarak 11 Temmuz'a kadar Arnheim kentine bağlı Hoendorloo kasabasında daha sonra ise Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasına hazırlıklarını sürdürecek.
            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Kamp 20 gün sürecek.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Önlibero kavramında savaşçılık mücadele esastır tabiki de oyun kurma defansla ortasaha arasındaki pas bağlantısını sağlama kademeye girme rakip ataklarında pozisyon alma gibi özelliklere de sahip olması gerektiğini düşünüyorum.

3 senedir bu görevi Selçuk yerine getiriyordu Serkan Türkiye'nin en iyisi olsaydı o oynardı veya Zokora'ya 5 milyon Euro verilmezdi değil mi?
                Şenol Güneş'in ne düşündüğünü bilmiyorum. Ama eğer geçen sene sağbekimiz olsaydı Serkan,Colman,Selçuk ortasahası çok daha faydalı olabilirdi.Liverpool maçlarındaki sistemi düşünün ve o sistemde Ceyhun yerine Serkan'ın oynadığını. Gerçi ben hala öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Zokora,Colman,Adrian mesela. Barça'nın Busquets,Xavi,İniesta'sı gibi. Hocaya saygımız sonsuz orası ayrı

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transferden de önemlisi iyi bir TAKIM olabilmek bence.

Bunu başarırsa oyuncularımız yine şampiyonluğa oynarız.

Geçen sene bunu böyle başardık.

Bu senede inşallah çok iyi bir TAKIM oluruz

Bu fotoğrafa baktıktan sonra bir anda aklıma geldi söyleyeyim dedim.
                  Ne yalan söyliyim bu fotoya baktığımda benimde ilk aklıma gelen o olmuştu. Sanırım bizimkiler iyi anlaşıyorlar birbirleriyle içerde ve iyi bir takım olabilmişiz.Zokora,Adrian gibi sempatik isimlerle bu dahada perçinleşecek gibi. Bu çok çok önemli bir nokta.

Yorum

• Serkan'da oldukça sempatik ve cana yakındır. Lig Tv de Quiz diye bir programa katılmıştı onun videosunu izlemiştim.

En önce yatarak gülen Serkan sanırım.

Yorum

• Takım sanki uyum içerisinde.Allah bozmasın bu mutlu tabloyu
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Arkadaşlık çok önemli her takımda geçen sene bunu başarmamızın nedeni herkesin ortalama yaşının aynı olması ve birlikte çok zaman geçirmeleriydi.Bu sezon ise gene yaşlar birbirine yakın saha içinde gerçek bir liderimiz "Zokora" var artık ben çok inançlıyım takıma...
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hollonda kampı ise iki aşamalı..

Hollanda'da iki aşamalı bir kamp gerçekleştirecek olan ekibimiz, ilk olarak 11 Temmuz'a kadar Arnheim kentine bağlı Hoendorloo kasabasında daha sonra ise Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasına hazırlıklarını sürdürecek.
                          Venlo bana 50 km
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Venlo bana 50 km
                            bana 657km
                            iLK VE SON ASKiM TRABZONSPOR'UM

Yorum

• Zokora Gittikçe Daha da İyi Gibime Geliyo Nedense Çok Sempatik Bir adam.

Giray Herzamanki Giray

Yorum

• Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X