Hollanda'da ne kadar kalacak takım bilen var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHollanda'da ne kadar kalacak takım bilen var mı?Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman baya varmış. Arkadaşları toplayıp gideriz kamp yaptıkları yere.
Hollanda'da iki aşamalı bir kamp gerçekleştirecek olan ekibimiz, ilk olarak 11 Temmuz'a kadar Arnheim kentine bağlı Hoendorloo kasabasında daha sonra ise Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasına hazırlıklarını sürdürecek.Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnlibero kavramında savaşçılık mücadele esastır tabiki de oyun kurma defansla ortasaha arasındaki pas bağlantısını sağlama kademeye girme rakip ataklarında pozisyon alma gibi özelliklere de sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
3 senedir bu görevi Selçuk yerine getiriyordu Serkan Türkiye'nin en iyisi olsaydı o oynardı veya Zokora'ya 5 milyon Euro verilmezdi değil mi?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferden de önemlisi iyi bir TAKIM olabilmek bence.
Bunu başarırsa oyuncularımız yine şampiyonluğa oynarız.
Geçen sene bunu böyle başardık.
Bu senede inşallah çok iyi bir TAKIM oluruz
Bu fotoğrafa baktıktan sonra bir anda aklıma geldi söyleyeyim dedim.
Yorum
-
Arkadaşlık çok önemli her takımda geçen sene bunu başarmamızın nedeni herkesin ortalama yaşının aynı olması ve birlikte çok zaman geçirmeleriydi.Bu sezon ise gene yaşlar birbirine yakın saha içinde gerçek bir liderimiz "Zokora" var artık ben çok inançlıyım takıma...Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehollonda kampı ise iki aşamalı..
Hollanda'da iki aşamalı bir kamp gerçekleştirecek olan ekibimiz, ilk olarak 11 Temmuz'a kadar Arnheim kentine bağlı Hoendorloo kasabasında daha sonra ise Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasına hazırlıklarını sürdürecek.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVenlo bana 50 kmiLK VE SON ASKiM TRABZONSPOR'UM
Yorum
Yorum