Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian Ramos,Jan Durica,Emerse Fae,Thomas Hubocan = 11 Milyon Euro.

Öneri ve Görüşler ?
    Kolombıyalılar karısıyız...hubacon emerseye okeyım..emerse olmazsa naboa..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu Sestak alınsın, Sapara alınsın...Ne zararı var? Dursunlar kenarda...Bedava bunlar, para verilmeyecek!
      kombinelerini de alalım otursunlar maratonda bizim çekirdekçilerle
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• uğur abi adel taarabt için girişimlerde bulunduk mu? bulunsak bu oyuncuyu getirebilir miyiz? gerçi volkanı aldıysak pek sıcak bakılmaz ama?
        TRABZON SPOR

Yorum

• sezer badur
          mehmet çakır
          barış ataş
          Glowacki

gönderelim şu adamları artık neyi bekliyoruz anlamadımki...

Yorum

• işin ucunda bursaspor gibi olmak var..yabancıdan çok yerliye yatırım yapılmalıdır..
            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Öneri ve Görüşler ?
              Şenol hoca kolombiyalı oyuncu almaz daha , alacaksa moreno'yu alalım ,defans hattına hubocan olabilir ama fae orta saha oyuncusu o bölgeye türk oyuncu yada gurbetçi bakabilirler...
              poetricus

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                11 milion euro imkansiz. Ramosu zaten 5-6 dan asaga hayatta alamazsin.
                Ula Samet Kime Sordun yapmayın Böyle En kızdığım İş

Git Araştır gel öyle Konuşalım

Hepsini Sordum Samet.
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• cenk tosun + dany çok lazım gibi geliyor bana
                  peşine de park, volkan zaten cepte
                  bedavaysa sestak sapara vs vs al sana alternatifli kadro
                  İmza...

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İleri üçlü şöyle düşününyim dedim

Burak-------------Henrique
                    N'doye

Olur mu ?

Park direk forvet oynayabilir mi ?
                    2. bir forvet olarak daha faydalı olur abi.
                    İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    11 milion euro imkansiz. Ramosu zaten 5-6 dan asaga hayatta alamazsin.
                    Aynen, Hertha'nın zaten 2-3 elle tutulur topçusu var bunlardan biri belkide en önemlisi Adrian Ramos onuda, kolay kolay satmazlar.

Yorum

• Sestak fena oyuncu değil, Sapara'nın adı geçiyor saçma transfer olur.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• uğur wanderson'u sende yazmıştın bir ara nasıl olur..
                        poetricus

Yorum

Öneri ve Görüşler ?
                          Teklif mi yapacağız yoksa senin fikrin mi abi ona göre yorum yapalım
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Ula Samet Kime Sordun yapmayın Böyle En kızdığım İş

Git Araştır gel öyle Konuşalım

Hepsini Sordum Samet.
                            Abi 4'ünü 11'e veriyorlarsa ben sırtımda taşırım Trabzon'a
                            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Alper Potuk için bi yoklama daha çekilmeli sanki soldcity'e
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Öneri ve Görüşler ?
                                25 Ağustos Perşembe , saat 17.20
                                İçimden gelen yorum bu oldu .

Bu hafta , sadece Türk ordularının Anadolu'ya girişinin 940. yıl dönümü değil, aynı zamanda futbolda transfer döneminin de son haftası .

Yorum

Yükleniyor...
                                X