İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Sestak alınsın, Sapara alınsın...Ne zararı var? Dursunlar kenarda...Bedava bunlar, para verilmeyecek!Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian Ramos,Jan Durica,Emerse Fae,Thomas Hubocan = 11 Milyon Euro.
Öneri ve Görüşler ?poetricus
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 milion euro imkansiz. Ramosu zaten 5-6 dan asaga hayatta alamazsin.
Git Araştır gel öyle Konuşalım
Hepsini Sordum Samet.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİleri üçlü şöyle düşününyim dedim
Burak-------------Henrique
N'doye
Olur mu ?
Park direk forvet oynayabilir mi ?
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 milion euro imkansiz. Ramosu zaten 5-6 dan asaga hayatta alamazsin.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian Ramos,Jan Durica,Emerse Fae,Thomas Hubocan = 11 Milyon Euro.
Öneri ve Görüşler ?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla Samet Kime Sordun yapmayın Böyle En kızdığım İş
Git Araştır gel öyle Konuşalım
Hepsini Sordum Samet.Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
Öneri ve Görüşler ?
İçimden gelen yorum bu oldu .
Bu hafta , sadece Türk ordularının Anadolu'ya girişinin 940. yıl dönümü değil, aynı zamanda futbolda transfer döneminin de son haftası .
Yorum
Yorum