Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eren Albayrak sol bekte değerlendirme fikri çok mantıklı.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ama oynatamayabiliriz.7 Yabancı oluyor ligde
      ----------Kaleci---------
      Serkan-Giray-Yerli-Celustka
      ---------Zoko-Colman----------
      Burak-----Adrian-----Henrique
      ------------Yabanci-------------

Benim kadroma göre tam 6 yabanci.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Zeki Uzundurukan -Fotomaç Genel Yayın Koordinatörü

'' Volkan Şen için Bursasporla kesin olarak anlaşıldı.3,5 mio anlaşıldı.Cimbom da 3,5 mio + 2 futbolcu vermesine ragmen Bursaspor başkanı Yazıcı Trabzonspor a söz verdiğini ve bunu yemiyeceğini söyledi.Bu söylediklerimi kendim bizzat biliyorum ''
        milan

Yorum

• İlk olarak Erol Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zeki Uzundurukan -Fotomaç Genel Yayın Koordinatörü

'' Volkan Şen için Bursasporla kesin olarak anlaşıldı.3,5 mio anlaşıldı.Cimbom da 3,5 mio + 2 futbolcu vermesine ragmen Bursaspor başkanı Yazıcı Trabzonspor a söz verdiğini ve bunu yemiyeceğini söyledi.Bu söylediklerimi kendim bizzat biliyorum ''
          Pek sevmem o adamı ama böyle birşey olduysa gerçekten helal olsun.
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Işık meselesi değil,mevkii üzerine sorulan bir soruyu bu şekilde cevapladığını hatırlıyorum.Bunun yanı sıra,ben şahsen Celutska'nın sol bekte görev yapmaması gerektiğini düşünüyorum,Piotr'un şuanki sakatlığı geçse dahi,ilk onbir kurgusunda sol ve sağ kanat savunucularının yabancı olması, ikinci ve üçüncü bölgedeki yabancıların herhangi birinden,ya da stoperden(yabancı stoper alınırsa şayet) feragat etmek zorunda kalabiliriz,malum altı yabancı sınırlaması var.Genç milli takımdan alınan Sefa'nın alt kademeki takıma gönderilmesine bu açıdan çok üzüldüm,denenebilirdi.
            Hakkaten Sefa bizde lig maçlarında oynayamayacak kadar kötü müydü yoksa yanlış mı yapıldı gönderilerek ?

İzleyen varmı Sefayı ?
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Ben öyle bir sözün olduğuna inanmıyorum çünkü Bursaspor başkanının olduğu yerde sözün bir anlamı yok.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ----------Kaleci---------
                Serkan-Giray-Yerli-Celustka
                ---------Zoko-Colman----------
                Burak-----Adrian-----Henrique
                ------------Yabanci-------------

Benim kadroma göre tam 6 yabanci.
                Celustka'yı artık sol bekten cıkarmalıyız.Sağ beke geçiş yapmalı.Piotr sol diğerlerine katılıyorum .Ya da sola Türk

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Doğruysa helal olsun valla

Yorum

• Volkan transferinde son durum nedir arkadaşlar? kısaca bilgi alabilir miyim rica etsem.
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• giray-tayfun-glo- celutska bunlar stoper....stopere değil sağ ve sol açıkta çizgide oynayabilecek elemana ihtiyaç var bence.... beklerimiz çok bindirebilen tipler değil dolayısıyla cezaalanına kanatlardan organizasyonun başka çaresi yok...bu bakımdan volkan şen çok önemli
                      .....

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Celustka'yı artık sol bekten cıkarmalıyız.Sağ beke geçiş yapmalı.Piotr sol diğerlerine katılıyorum .Ya da sola Türk
                        Serkan varken zor gecis yapar

Sadece söyliyim sonra kizmayin
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 'Sercan için Bastırıyormuşuz Anlaşılan A.Bilabao Maç Sonrası Çok Şeylere Gebe...'

KAynak ->http://twitter.com/#%21/Matrix5782
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Volkan transferinde son durum nedir arkadaşlar? kısaca bilgi alabilir miyim rica etsem.
                            Bursasporla 3.5 milyon euroya anlaşma sağlandı.Volkan yıllık 1.1 alacak.4 yada 5 senelik bu kesin değil.imza cuma günü.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              giray-tayfun-glo- celutska bunlar stoper....stopere değil sağ ve sol açıkta çizgide oynayabilecek elemana ihtiyaç var bence.... beklerimiz çok bindirebilen tipler değil dolayısıyla cezaalanına kanatlardan organizasyonun başka çaresi yok...bu bakımdan volkan şen çok önemli
                              4 tane stoper sayıyosun ama hepsini topla bi Lugano ve Yobo etmez bence. Bize sağlam stoper lazım. Defans adamına sahayı dar etcek stoper lazım.
                              En son Harun CAN tarafından düzenlendi; 24.08.2011, 01:05.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursasporla 3.5 milyon euroya anlaşma sağlandı.Volkan yıllık 1.1 alacak.4 yada 5 senelik bu kesin değil.imza cuma günü.
                                Hele bir sorun çıksın seni bulacağım Tunahan haberin olsun
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Yükleniyor...
                                X