sestak-sapara ve yerli alternatifler iyi olur.gerisi yaramaz bize.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Haber61 e helal olsun..
Adamlar direk kaynağından öğreniyor..
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara'yı talihsizlikler bırakmadı derken adama tapıyorlar Ankara'da gayette başarılıydı haniAdalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinhoya sabrediyoruz saparayı beğenmiyoruz ilginç..
çok şahane olur, çok isabet olur.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
yahu nevzatmısın nesin bu yönetimde birkere de olumlu birşey söyle kardeşim.tam transfere odaklanıyoruz.seviniyoruz birden karşımıza bu nevzat şakar efendi çıkıyor herşeyin içine ediyor.ben saparayı beğeniyorum.bunun yanına özgür çek ide alırsak iyi olur .ama nerde o bizim yönetim.sadece transferleri yalanlamaklan başka birşey yapmıyor.yakında volkanıda yalanlarlar.elin oğluda hertürlü transferi yapar bizim yönetimde mal mal bakar...imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho yollanıp Sapara alınacaksa bu ay ki aylığımı da veririm ben üste
çok şahane olur, çok isabet olur.
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkandan haber vermı...
Senol günes Ona Uyarılar Ypmıs.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
Yorum