Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sestak-sapara ve yerli alternatifler iyi olur.gerisi yaramaz bize.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Haber61 e helal olsun..

Adamlar direk kaynağından öğreniyor..

Ankaragücü’nün bir çok futbolcusuna kulüpler talip olduğu gibi Trabzonspor’un da talip olduğu medyada yer alıyor.İddia edilen haberlere göre Trabzonspor Ankaragücülü futbolcu Marek Sapara ile görüşüyor...Bunun üzerine haber61.net’in ulaştığı Trabzonspor A

Yorum

• anelka orduspor isi gercek mi acaba
        anelkayi mi alsak
        ya da ronaldinho yu
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Sapara ya aman diyim diyenlerdenim ben de.
          Sol a Özgür,Sağ a Uğur,Ortaya T.Doğan ı isterim Ankaranın gücünden.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sapara'yı talihsizlikler bırakmadı derken adama tapıyorlar Ankara'da gayette başarılıydı hani
            Çok ciddi bir sakatlık geçirdi ligin 2. yarısında hatta çoğu maçta oynamadı. Umarım formdadır şuan.
            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              alanzinhoya sabrediyoruz saparayı beğenmiyoruz ilginç..
              Alanzinho yollanıp Sapara alınacaksa bu ay ki aylığımı da veririm ben üste
              çok şahane olur, çok isabet olur.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Volkandan haber vermı...

Yorum

• yahu nevzatmısın nesin bu yönetimde birkere de olumlu birşey söyle kardeşim.tam transfere odaklanıyoruz.seviniyoruz birden karşımıza bu nevzat şakar efendi çıkıyor herşeyin içine ediyor.ben saparayı beğeniyorum.bunun yanına özgür çek ide alırsak iyi olur .ama nerde o bizim yönetim.sadece transferleri yalanlamaklan başka birşey yapmıyor.yakında volkanıda yalanlarlar.elin oğluda hertürlü transferi yapar bizim yönetimde mal mal bakar...
                  imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Sestak 335 Macda... 110 gol atmıs..

Vittek..

325 Macda... 114 gol atmıs...

Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• Volkan Sen,Sapara,Ozgur Cek insallah hepsi imzalar cuma gunu.Sapara cok iyi futbolcu en azindan Colman'in yoklugu takimi etkilemeyecek.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alanzinho yollanıp Sapara alınacaksa bu ay ki aylığımı da veririm ben üste
                        çok şahane olur, çok isabet olur.
                        sen değil de samuel eto bir aylığını verse bu iş olur gibi..

Yorum

• Bilbao maçını atlatmadan transfer olmayacak anlaşılan boşuna beklemek yersiz..

Yorum

• başkan volkanın bittiğini açıklamış,hayırlı olsun.

sapara ya pek sıcak bakmıyorum ama olursa da kızmam yani.

rajnoch istediğim tek adam

Yorum

• Sapara Trabzon'a gelmedi, ülkesine gitti. Dediğim gibi görüşmeler sürüyor.

YES

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Volkandan haber vermı...
                                Fotomaçın Haberine Göre İmza Atmak İçin Sabırsız

Senol günes Ona Uyarılar Ypmıs.
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Yükleniyor...
                                X