Ya şu Demba Ba'yı West Ham küme düşmüşken 3-4'e kalsak yahu ne arıyoruz orada burada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sanırım bugün bazı futbolcular için kulüplerinden haber gelecekti olumlu ya da olumsuz. Muhtemelen 2-3 gün içerisinde yeni haberler ardı ardına duyarızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU19 değil de , gençlerdeki Mahmut bana göre gelecekte harika bir stoper olabilir .
Çok seri bir adam . Top tekniğini ilerletebilirse gelecek sezon bu zamanlar transfer marketinin popüler isimlerinden biri olur .
En azından bir planı var takımın, bir şey yapmaya çalışıyorlar deriz. Ama sen de biliyorsun ki çok enteresan bir transfer politikamız var. Artık bir an önce geçen seneki gibi bir takım olma şansımız yok. Yani Şampiyonlar Ligi ön elemesinde işimiz mucizelere kaldı. Ama en azından taraftara o heyecanı yaşatacak kadro kampa kadar kurulsun ve sadece bu kadroyu takım yapmak kalsın Şenol Hocam'a.. Ama hiç zannetmiyorum, sanki kampa kadar hiçbir şey değişmeyecekmiş gibi geliyor. Umarım yanılıyorumdur.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu Demba Ba'yı West Ham küme düşmüşken 3-4'e kalsak yahu ne arıyoruz orada burada.Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE
https://twitter.com/sahinogluozgur
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüme düşen West Ham'ın yedek kalecisi.Bunu bilmiyor muydun cidden?Baya bir muhabbeti dönmüştü niye bıraktık böyle kaliteli kaleciyse falan filan diye ama Onur parlamıştı o sıralar işte.
Valla BilmiyodumTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[I]
Egemen Trabzonspor'un verdiğinin daha altına gitmedi mi Beşiktaşa. Demek ki Egemen Trabzonspor'u para için satmadı, peki neden gitti ? Hiç soruldu mu ?
.
Cok merak ediyorum, biz bundan fazlasini nasil teklif ettik..
Ayrica esinin Istanbul'da yasamak istedigi haberleride vardi.
Yonetime muhalif olmak adina dise dokunur tek elestiri getirebildigini ben gormedim.
Muhalefet olsunda nasil olursa olsun anlayisi dogru bir anlayis degil.Sizin gibilerin varligi bu yonetimi daha da guclendiriyor.Hep olumsuz,hep negatif konusan insanlarin samimiyetlerine kimsenin inanacagini sanmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu Demba Ba'yı West Ham küme düşmüşken 3-4'e kalsak yahu ne arıyoruz orada burada.
Yorum
-
-------------------onur-----------------
serkan-----giray---------glowacki-----piotr
--------zokora-----colman-------------
--burak---------engin----------paulo
----------pawel---------------------------
-------------------tolga--------------------
tayfun------mustafa-------?????-------ferhat
--------------barıs atas-----barıs ozbek--------------
mehmet cakir/sercan------alanzinho-----------eren
---------------??????????????-------------------------
Durum bu..
Madem kalmak istemeyen adam yollanıyor umut da rahatlıkla gönderilebilir..Eger kalırsa soylenenle yapılan uyusmaz...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak FreeFalconSon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo adamın ederi o değil kardeş..ki bize gelene kadar bir çok üst düzey takım talip olur bu adama..
Yorum
-
İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu forum kadar yanarli donerli yorum yapan kullanicalara sahip bir forum gormedim.antudaki angutlar bile daha tutarli..
jaja kamplara gec katilirken,takimin huzurunu bozarken herkes yetti artik jaja satilsin der.adam satilinca ortalik kiyamet yerine doner.5 milyona satilir niye bu kadar ucuza gitti der.bu adam jaja oldugu icin bes milyon zaten, hem disiplinsiz hem yeteneksiz olsa bes milyona degil bir milyona satamazsin..bana kalsa jajanin bu haline 3 milyon bile fazla.futbolculuguna lafim olmaz karakter sifir..
ceyhun gram ilerleme gosteremedi o da gitsin denir, adam cincona gidince kiymete biner yine elestiri..
klavyesinden sadece negatif yazilar cikan forum kullanicilari var,ben bunlara kadrolu felaket tellallari diyorum artik..ve isin kotusu bu insanlar forumda sayiliyor,gorusleri deger goruyor.
Iki haber almak icin foruma giriyosun,burda yazilanlari gorunce insanin morali bozuluyor.bu adamlari okuyan,seneye bank asya ligine yolcuyuz herhalde diye dusunur.
ve hep ayni adamlar.kendini dunyanin merkezi sanan insanlar var burda.malesef bu adamlarin yazdiklar forumda deger goruyor.iki uc tane destek mesaji aldiklarinda iyice zivanadan cikip usluplari daha da sertlesiyor.hem yonetime hem teknik ekibe karsi.
uc bes tane adamami bagliydik, kaldi ki gidenlerin yeri bir sekilde dolar,doluyor..selcuk disinda suana kadar cok ciddi bir kayibimizin oldugunu dusunmuyorum.onun yerinide insallah Zokora ile dolduracagiz.
ikide bir istanbul takimlarinin transflerleriyle karsilastirma yapanlar var.sunu bir kabullenin artik, istanbul takimlariyla biz ayni degiliz.ne ekonomik anlamda nede baska konularda daha iyiyiz.
transfer hersey demek olsaydi bjk bu sene ligde nal toplamazdi..
bir transferler bitsin,maclar bir baslasin ondan sonra elestirelim,sayalim,sovelim..
foruma girmeye korkar oldum.moralim bozuluyor.hem negatif hep negatif.yetti artik..En son Çakıroğlu İhsan tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 17:29.aynen aynen
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu Demba Ba'yı West Ham küme düşmüşken 3-4'e kalsak yahu ne arıyoruz orada burada.İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
- Şu Ozan'ı alsak solda baya bir rahatlayacağız , gerçi sol taraf diye diye sağ tarafta Serkan'ıda bitirdik ya...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum