İlk olarak devran tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanı geldiğinde Trabzonspor taraftarı bile Trabzon için bu kada ince düünmezken, nasıl oluyorda profesyonel insanlardan bunu bekleyebilioruz ?
Kaldı ki Trabzonspor ne zaman Egemen'e gitti sözleşme için biliyor musunu ?
Ben bilmiyorum, öğrenmek için soruyorum ???Pasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir
Yorum
-
Yahu dün Jaja ismi geçiyor diye bir sürü şey söyleniyordu. Giden gitmiş, seçimini yapmış bize ne artık ? Takıma oyuncu lazım İstanbul takımlarının oyuncusu neden bizde gitti diye konuşuyoruz.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierzejewski bitti bitiyor
Trabzonspor'da hedef Polonyalı Adrian Mierzejewski. Brezilyalı Jaja'yı Katar ekibi Al Ahli takımına satan bordo mavililerde Teknik Direktör Şenol Güneş'in alınması yönünde rapor verdiği Polonyalı oyun kurucu ile temasların hızlandırıldığı öğrenildi.
Mierzejewski'in kulübü Polonya Varşova yöneticileri ile her konuda anlaşan bordo mavili yöneticilerin, kulüp başkanı Jozef Wojciechowski'den de özel olarak söz aldıkları gelen haberler arasında.
Bonservisinin 5 milyon euro olduğu bildirilen Mierzejewski için pazarlıkların sürdüğü, ancak Polonya Kulübünün indirime yanaşmadığı bildirildi. Oyuncu ile her konuda anlaşan bordo mavililerin, kulübünü ikna etmesi konusunda Mierzejewski'den de yardım isteyeceği belirlendi.
Trabzonspor'un daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Paulo Henriqe'nin ise cuma günü Türkiye'ye gelerek kendini 5 yıllık bordo mavili renkelere bağlayacak imzayı atacağı açıklandı. Brezilyalı futbolcu kendisine ait internet sitesinden yaptığı açıklamada Trabzonspor'da oynamak arzusunun ağır bastığı için diğer transfer tekliflerini reddettiğini söyledi.
Trabzonsporda dış transferde bu gelişmeler yaşanırken, iç transferde de Bursasporlu Turgay ve Ozan İpek'i kadroya katmak içi yoğun mesai harcandığı öğrenildi.
İki futbolcu için önümüzdeki günlerde Bursaspor yönetiminin kapısını çalmaya hazırlanan yöneticilerin, genç futbolcular için takas artı para formülünü gündeme getirecekleri belirlendi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93832
2 hafta sonra: Mierzejewski transferinde büyük gelişme. Başkanları 10 milyon €'dan indirim eğilimi gösterdi
3 hafta sonra...En son Travelair tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 17:49.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Eldekilerden bir kadro yapalim.
Onur(Tolga)
Serkan Mustafa Giray Piotr
Zokora Colman
Burak Alanzinho Henrique
Pawel(Umut)
Iste kadromuz boyle bir sey olacak. Belki 1-2 oyuncu degisir. Defans haric fena degil aslinda ama simdide yedekte dogru duzgun kimse kalmadi. Bu bir hafta icinde en az 4-5 tane transfer lazim. O da en az.
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejajanın yerine sezeri alalım..
Fenerli sezerimi?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Mierzejewski için kesin bitti diyemeyiz Polonia takımı 100.yılını kutluyor ve hedefleri şampiyonluk o yüzden hiçbir oyuncusunu göndememekte kararlılar özellikle Hocalarının isteği bu yönde takımın diğer önemli oyuncusu Sobiech için de Yunan takımı talipmiş ama onu da göndemiyorlar. Yarın görüşme olacak iki kulüp arasında, bizim verdiğimiz rakam çok yüksek daha önce devre arasında Alman Kulüplerinin verdiği rakamın 2 katını veriyoruz Mierzejewski Trabzonspor hakkında detaylı bilgi almış Pawel Brozek'ten ve istekli görünüyor Trabzonspor'da oynamak için ayrıca Şenol Güneş'le bir görüşmesinin olmadığını da belirtiyor. Yarın bu iş olumlu ya da olumsuz noktalanır diye düşünüyorum.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozan ve adrian alınırsa
--------burak------adrian-------ozan-----
----------------paulo---------------------
sizi bilmem de beni asla kesmez.....
Jaja rakipler icin cok buyuk tehditti....
Cok arayacagız cok.....
Ha jaja satılmazmı?..Tabi satılır...Ama bu paraya degil...Ve yerine adrian alınarak degil..
adrianin alinmasinin jaja ile alakasi oldugunu sanmiyorum....jaja nin satilmasinin sirf jaja nin lkendisiyle alaksi var....ama dedigin gibi selcuk egene neysede... jaja nin gitmesi....giderek siradan takim oluyoruz maalesef dise dokunur futbolcularimiz azaliyor....neden bu futbolcular bu takimda oynamak istemiyor anlayamiyorum....yine istemedigim nefret ettgim bir ligden ne oldugu belli olmayan kendini ispatlamamis bir plonyaliya 4.5 milyon euro yazik gercekten.....
Yorum
-
İlk olarak Agasrli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLutven Fenerlilerin yaptigi gibi sorulara sorularlan cevap vermeyelim
Yorum
-
Günün en güzel haberi...Arasın ve inşallah bulsun o kulübü....
İlla kadroda sempatik maskot bulundurma zorunluluğu varsa ...Forza Ulvi Mısırlıoğlu diyorumbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierzejewski için kesin bitti diyemeyiz Polonia takımı 100.yılını kutluyor ve hedefleri şampiyonluk o yüzden hiçbir oyuncusunu göndememekte kararlılar özellikle Hocalarının isteği bu yönde takımın diğer önemli oyuncusu Sobiech için de Yunan takımı talipmiş ama onu da göndemiyorlar. Yarın görüşme olacak iki kulüp arasında, bizim verdiğimiz rakam çok yüksek daha önce devre arasında Alman Kulüplerinin verdiği rakamın 2 katını veriyoruz Mierzejewski Trabzonspor hakkında detaylı bilgi almış Pawel Brozek'ten ve istekli görünüyor Trabzonspor'da oynamak için ayrıca Şenol Güneş'le bir görüşmesinin olmadığını da belirtiyor. Yarın bu iş olumlu ya da olumsuz noktalanır diye düşünüyorum.
jajnin yerine düsünülmüyor sanirim bu adam....olursa bu transfer tabi tam olarak nerde oynatacak cok merak ediyorum senol hoca.....
Yorum
-
İlk olarak devran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor transferlere devam ederken, kadrosundaki kan kaybı sürüyor. Jaja'dan sonra Alanzinho'da kendisine takım arıyor.
Kaynak: acunn.comTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierzejewski için kesin bitti diyemeyiz Polonia takımı 100.yılını kutluyor ve hedefleri şampiyonluk o yüzden hiçbir oyuncusunu göndememekte kararlılar özellikle Hocalarının isteği bu yönde takımın diğer önemli oyuncusu Sobiech için de Yunan takımı talipmiş ama onu da göndemiyorlar. Yarın görüşme olacak iki kulüp arasında, bizim verdiğimiz rakam çok yüksek daha önce devre arasında Alman Kulüplerinin verdiği rakamın 2 katını veriyoruz Mierzejewski Trabzonspor hakkında detaylı bilgi almış Pawel Brozek'ten ve istekli görünüyor Trabzonspor'da oynamak için ayrıca Şenol Güneş'le bir görüşmesinin olmadığını da belirtiyor. Yarın bu iş olumlu ya da olumsuz noktalanır diye düşünüyorum.Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
Yorum