Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    08-09 sezon öncesi gerede kampında, özellikle ismail ve sami için düzülen methiyeleri dün gibi hatırlıyorum...özellikle ismail'in banko ilk 11 oynaması bekleniyordu...keza sami için yattara'nın sol kanat versiyonunu bulduk diye sevinilyordu...kampta iyi çalışan bu oyuncuların sezon öncesi bir sabah kalktıklarında..."sürpriz 1461'e terfi ettiniz" şakasıyla karşılaşması...işte bu çocukların bütün kariyeri o gün yalan oldu...zaten bir çoğu 1461 gerçeğini bilse bizimle sözleşme yapmazdı...bırak bu oyuncuların potansiyelini dönüştürmeyi...bu çocukları dolandırdığımızı düşünüyorum...
    Bu konular zamanında epey konuşmuştuk . Bende çok veryansın etmiştim ama ney fayda ... Bu karadenizspor hadisesi içinde epey pislik barındırıyor , hepsi halının altına sürüldü .

Yorum

• Eve bu boffin Potansiyeli Ola bir Kaleciydi Nerde Şimdi Bilmiyorum

Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• - Gs Ceyhunu niye aldı anlamadım M.Sarp ondan daha iyidi en azından
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          u19 daki stoper sezer ve furkan hangi takımda oynuyorlar?
          İkisi de BJK'nin oyuncusu ama Sezer geçen sene Rize'de kiralıktı.

Yorum

• Hakan Çalhaoğlu diyorlardı ne yaptık acep çocuğu alıp yerinde mi bıraktık... Ersun'un dediği hamlelerden biri o mudur ki...
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              recep kardeş senin trabzonluluğundan hiç şüphem yok.zira olsa buraya bizi karıştırmaya gelmiş biri diye derim.yönetim karşıtı oluşun herşeyi onlar mahvettiye getiiriyo olayı.selçuk ve egemen devre arası anlaşmış gitmiş.bizi ve yönetimi keklemişler.jaja desen şenol hoca istedi ve iyi de yaptı.ceyhun 3 senedir burda ben bi hayrını görmedim.açıkçası çimşir den bi fazlasını da.ben yönetim haklı yada becerikli demiyorum ama herşeyide onlara mal etmemek lazım sanki
              senin trabzonluluğundan hiç şüphem yok

Ben bu lafı bu forumda hiçkimseye söylemedim. Çünkü eğer bir insan bu forumda gününün en az 3/1'ini geçiriyorsa, kafa patlatıyorsa zaten bu lafı baştan çürütmüş demektir.

Ben bu yönetime 2 senedir mualifim, olmaada devam edeceğim. Ve hiçbir zamanda yerine gelecek adam gibi birisi yok diye bu adamları destekleyecek değilim.

Takımın bu sene ki şampiynluk yürüüşünde sessiz kalmalarının Albayrak yönetiminin yaptığı basiretsizlikten hiçbir farkı yoktur. Fakat taraftarımızın bu kadar sessiz kalması, halen daha göstermelik desteği artık bana samimi gelmiyor.

Bir hoca, bir yönetici, eğer takımında ki oyuncudan bir haber ise, bu oyuncu 3 ay önce imza atmış ise ve siz bunu bilmeden her gün basında bir görüşme tarihi veriyorsanız bunu sadece oyuncunun iki yüzlülüğü ile anlatamazsınız. Egemen Trabzonspor'un verdiğinin daha altına gitmedi mi Beşiktaşa. Demek ki Egemen Trabzonspor'u para için satmadı, peki neden gitti ? Hiç soruldu mu ? Bu adam ilişkisi olmaan bir iş için oyunculara önderlik ettiğinde kadro dışı neden bırakıldı ?

Ceyhun için bazı arkadaşlar boş konuşuyor. Bizde biliyoruz oyuncunun ilerleme kaydedemediğni. Fakat ortada bir yerli kısırlığı söz konusu. Zaten mevcut kadronuza yerli takviesi yapamıyorsunuz, birde elinizde ki yerlileri neden göndermenin peşindesiniz ? Bu takım Sezer ve Barış'i gönderse, zaten Ceyhun'un parası otomatikman çıkacaktı. Bu iki oyuncu Ceyhun'dan daha m iyi acaba ?

Yönetim herşeyden bir haber. Ben buna kızıyorum, transfer döneminde bile Başkan X oyuncu gündemimizde alabiliriz dior, akşama Asbaşkan X oyuncu ile hiçbir ilgimiz yok diyor. Sonra da takımdan oyuncular bedavaya giderken diyoruz ki X oyuncu zaten şerefsizmiş, zaten karaktersizmiş...

Ne diyelim...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                u19 daki stoper sezer ve furkan hangi takımda oynuyorlar?
                Furkan Beşiktaş A2 de Sezer rize de ama sanırım bonservisi Beşiktaş'ta onunda..
                Ben Ömer Ali ve Ali Dere ye bayılmıştım o takımdan
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• cok fena..İkisini de gözüm cok tuttu....
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• U19 değil de , gençlerdeki Mahmut bana göre gelecekte harika bir stoper olabilir .

Çok seri bir adam . Top tekniğini ilerletebilirse gelecek sezon bu zamanlar transfer marketinin popüler isimlerinden biri olur .

Yorum

• acıkcası aykut transferi beni mutlu eder...Potansiyeli var gibi...Soguk kanlı..

Yorum

• Keşke mustafa Pektemek gsye gitseydi seneye beleşe alirdik gs bu senede kötü giderse o maaşları ödeyebilirmi
                        En son Kermit1654 tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 17:31.

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eve bu boffin Potansiyeli Ola bir Kaleciydi Nerde Şimdi Bilmiyorum

Küme düşen West Ham'ın yedek kalecisi.Bunu bilmiyor muydun cidden? Baya bir muhabbeti dönmüştü niye bıraktık böyle kaliteli kaleciyse falan filan diye ama Onur parlamıştı o sıralar işte.

Yorum

• musa nizam antalyaspordamı?Ben onuda isterdim takımda..

Yorum

• Senol Günes olmasa bu Yöneticilerin esamesi bile okunmazdi...burda onlari savunanlar bile coktan göndermislerdi.

Bosuna dememisler "Persembe´nin gelisi Carsamba´dan bellidir" diye.

Futbolcu maas bütcesi 12-13 milyon € civarinda iken bu kadar borc nasil olusuyor?

Maalesef kaderimiz, böyle Yönetimler tarafindan yönetilmek "Adim HIdIr, elimden gelen maalesef budur"
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Mierzejewski bitti bitiyor

Trabzonspor'da hedef Polonyalı Adrian Mierzejewski. Brezilyalı Jaja'yı Katar ekibi Al Ahli takımına satan bordo mavililerde Teknik Direktör Şenol Güneş'in alınması yönünde rapor verdiği Polonyalı oyun kurucu ile temasların hızlandırıldığı öğrenildi.

Mierzejewski'in kulübü Polonya Varşova yöneticileri ile her konuda anlaşan bordo mavili yöneticilerin, kulüp başkanı Jozef Wojciechowski'den de özel olarak söz aldıkları gelen haberler arasında.

Bonservisinin 5 milyon euro olduğu bildirilen Mierzejewski için pazarlıkların sürdüğü, ancak Polonya Kulübünün indirime yanaşmadığı bildirildi. Oyuncu ile her konuda anlaşan bordo mavililerin, kulübünü ikna etmesi konusunda Mierzejewski'den de yardım isteyeceği belirlendi.

Trabzonspor'un daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Paulo Henriqe'nin ise cuma günü Türkiye'ye gelerek kendini 5 yıllık bordo mavili renkelere bağlayacak imzayı atacağı açıklandı. Brezilyalı futbolcu kendisine ait internet sitesinden yaptığı açıklamada Trabzonspor'da oynamak arzusunun ağır bastığı için diğer transfer tekliflerini reddettiğini söyledi.

Trabzonsporda dış transferde bu gelişmeler yaşanırken, iç transferde de Bursasporlu Turgay ve Ozan İpek'i kadroya katmak içi yoğun mesai harcandığı öğrenildi.

İki futbolcu için önümüzdeki günlerde Bursaspor yönetiminin kapısını çalmaya hazırlanan yöneticilerin, genç futbolcular için takas artı para formülünü gündeme getirecekleri belirlendi.

KAYNAK: LİGTV
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X