Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amca çocukları.
    - Selami amma salladın ha
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyice 'aile takımı' olduk.

Mümkünse tek çocuklu oyuncular transfer edilsin..
      Allahtan polonyada üçüz topçu yok

Yorum

Amca çocukları.
        selami birisi oflu birisi sürmeneli nasıl amca çocukları oluyorlar ahmet ağaoğlu ali bey'i tanımıyorum bile dedi.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Derdinizi şimdi anladım.

Bir şey savaştırdığım yok . 15 dakika önce ne yazdı isem halen orada duruyor . Hiç aklıma gelmeyen manaları çıkarıp , agresif bir üslupla yazan da sizsiniz .

Söyledim ya benim için duygu önemli . Aynı duyguların insanı değiliz .
          agresif uslubum sahsına deıl,yanlıs anlama ozur dılerım.

ne anlıyorsam onu yazmaya çalısıyorum.sistemle ilgili sıkıntılarım var.

kalın olan yeri de iyi yazdın,

şenol abi özüne döndün diyecek şimdi

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir zamanlar göğüs reklamımız Akça ydı o foto aklında kalmış olmasın Yiğit
            Ben o dönemler vitamin mi olsam protein mi ? sorusuna cevap arıyordum herhalde Şenol abi Arkadaş verdi cevabı; Ofspor'dan gitmiş...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Ah Teo ah.
              İlk karı burda gördün be.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ayni lise sanirim Sariyer Lisesi'nde sanirim tam da emin degilim okumuslar fakat biri Of'lu biri Surmene'li agzindan soylemisti bunlari Ali Agaoglu.Hayat iste bir 20 sene once Ali Agaoglu denilen biri piyasada yok iken sayili armatorlerdendi Ahmet Agaoglu'nun ailesi dunya capinda simdi ise Ali Agaoglu Turkiye'nin en zenginlerinden biri.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dijitallikten,realiteden bahsettim abi.

ben bu takımı tuttuğum için gururluyum.okey.

ee bilançoları çıkaralım,

mizana bakalım,

30 yıla dayadık.

teknik konuşuyorum,

Rahmetli Kazım Koyuncunun değerleri ile olmadı,

ee bu konjonktürde müsade etmiyor.

Kusura bakma ama yemişim değerini diyorum.

Lakin vahşi olmak ile 3-5 yıl öne geçebiliyorsun.
                  Ben vahşi olmaya karşı çıkmadım ki Selçuk.Hak için vahşi olalım ama.Bu arada değerlerimizi yitirirsek sence başka neleri yitiririz.
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allahtan polonyada üçüz topçu yok
                    Ben Brozeklerden şüpheleniyorum ama neyse..
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• bu sao paulolu dagoberto muthis oyuncu ..
                      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Selami amma salladın ha
                        Geçen gün birisi demişti.

İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selami birisi oflu birisi sürmeneli nasıl amca çocukları oluyorlar ahmet ağaoğlu ali bey'i tanımıyorum bile dedi.
                        Birinin sürmeneli diğerinin oflu olması sorun değil ki Dedem Araklıya yerleştiği için Araklılı, kardeşlerinden bazıları Sürmeneye yerleştiği için Sürmeneli

Ama birbirlerini tanıyıp tanımamalarına birşey diyemem
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Yöneticimiz olan Tuncay beyin twitter hesabına ne oldu acaba. Arıyorum tarıyorum yok.

twitter.com/allahsizim acaba kabul etmiyor mu kilitli mi :s
                          Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

Birinin sürmeneli diğerinin oflu olması sorun değil ki Dedem Araklıya yerleştiği için Araklılı, kardeşlerinden bazıları Sürmeneye yerleştiği için Sürmeneli

Ama birbirlerini tanıyıp tanımamalarına birşey diyemem

twitter'da hiç bir bağı olmadığını açıkladı.

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yöneticimiz olan Tuncay beyin twitter hesabına ne oldu acaba. Arıyorum tarıyorum yok.

twitter.com/allahsizim acaba kabul etmiyor mu kilitli mi :s
                              Kapatmış abi.
                              Patlamadı ya bomba ondandır..
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani siyasi olarak klişeler vardır ; "O böyle yapıyor kesin , bunun arkasında şu var" ağızdan ağıza dolaşır herkes aynı cümleleri kurarya.

Bu alt yapı işinde şu cümleler kuruluyor hep bu yüzdende önemsen miyor bu cümleleri duyan adamlar "Aman nereden bileceğiz kim bilir neler dönüyor" diyip geçiyor la arkadaş bak la diyorum ama yani bu saygısızlık manasında değil la arkadaş karanlığa küfredeceğine bir mumda sen yak ne olur yani

"Torpil var"
                                "Özkan Sümer var"
                                "Hep akraba bağı ile dönüyor bu işler"

Şu 3 cümleden başka kurulan bir tek cümle yok alt yapımızla ilgili.

Ne yapmalıyız ki bu durumda nasıl değiştirilebilir bu.

Bu rezillik nasıl anlatılabilir her sene 300 nefes alan nefes veren amatör futbolcuya para veriyorsun arkadaşım 1 tek futbolcu bile çıkaramıyorsun bundan.

Güney amerikaya ,afrikaya , sovyetlere bir kurum göndermeni geçtim. Karadeniz bölgesinde bir kurum kurabildin mi bir komite kurabildin mi futbolcu kovalayan.

Bu ülkede bu sistem hep mi böyle ilerler hep amcasının oğlu teyzesinin kızı ne olur artvinde bir amatör klüpten bir sağ bek çıkarsan veya giresunda bir amatör klüpten forvet alıp gelsen.

Yok mu ? Çıkmıyor mu ? Bulamıyor musun ? Heee oldu dünyada tepsi şeklinde tamam mı az yürüdükten sonra hepimiz karanlığa düşeceğiz canım sakın korkma olur mu.
                                Dediklerine can-ı gönülden katılıyorum, en büyük yanlşımızı çok güzel bir dille ifade etmişsin, kendi adıma tebrik ediyorum.

Altyapı sorununda dikkat çekmek istediğim bir başka nokta var, o da eğitim. Torpilin sona erdirilmesi spor ahlakı bilinci aşılanmasıyla birleştirilmedikçe çok yetenekli sporcular hala istemdışı olarak harcanacaktır. Demek istediğim, 13-14 yaşında bir çocuğa, gerekli maddi ve manevi detek sağlanmazsa, kariyer planlamasının nasıl yapılacağı öğretilmezse yabancı futbolculara kurtarıcı olarak bakmaya ne yazık kı mecbur kalmaya devam edeceğiz.

Bizim en büyük artımız şehir takımı olmamız, kendi şehrinin takımında oynama arzusu herhangi bir klüpte oynama arzusundan daha büyük olmalı "ideal" koşullarda; fakat ne yazık ki, endüstriye dönüşen futbolda durum hiç de böyle değil. Bir sürü arkadaşım altyapılarda harcandı gitti, hemen hepsi de kendi memleketinin takımlarında, Gençlerbirliği olsun, Kayserispor olsun, vs. oynuyordu. O takımlardan gitmelerinin tek nedeni dandik bir futbol takımının daha fazla para vermesi oldu. Kısa vadeli düşünüp geleceği göremediler ne yazık ki, ve hemen hepsi de çok pişman bu durumdan. Halbuki gerekli eğitim sağlanmış olsa ve kariyer planlaması yapabilselerdi durum çok daha farklı olacaktı. Bu gibi durumlarda da en az kabahatli olanlar sporcular, en fazla kabaahtli olanlar da onlara sadece "antrenman sahası ve soyunma odası" sağlayan klüp yönetimleridir.

Transferle doğrudan alakalı olmasa da bu yazdığım, aslında transferin ta kendisidir iyice düşünürsek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X