Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antep kovalasa kovalasa bizim bahçedeki tavukları kovalar ...

Öyle kolay değil şampiyonluk kovalamak ...
    Zor da değil, bkz:Bursa... Üstelik cimşir-keçeli gibi adamlarla...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Adrian çok iyi futbolcu herhalde. Bu kadar para istediğine göre...
      Bizim başkan da öyle düşünüyor sanırım ...

Çok bilimsel değil mi ? " Pahalıysa kalitelidir" Tipik Türk alış-veriş adabı ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Tuncay Bey İspanya'daymış.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Adrian çok iyi futbolcu herhalde. Bu kadar para istediğine göre...
          Bu hesaba göre keşke 3 isteseymiş, daha da kıymete binerdi...

Bir bilgiye dayanmıyor ama bence Adrian'ı alırlarsa Colman'ı da gönderecekler...

Yorum

• radyoda konuşan kimse yok konuşuyor
            Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Ersun Yanal çekemem sizin kahrınızı dedi...Haklıydı da....Ama kahırımızı çeken adama korunuyor imasını hiç anlamıyorum...Bu arada Tolunay hoca yı çok beğenirim. Ama bana Kayseri nin bir sezon önce yani devreyi Bursa dan önde bitirdiğinde devre arasında yaptığı transferleri yazarmısınız?....Nerde idi hoca nın scutları?....İki gün transfer olmuyor başlık öyle bir hale geliyor ki Trabzonspor da herkes yiyici iş bilmez salak aptal manyak.......Yok abi öyle değil....Bursa dan aldığımız uşağı başkası alsa neler yazılacaktı kim bilir....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yine mi ersun yanal muhabbeti...ersun yanal öyle dışardan görüldüğü gibi olmadı bizimle hiçbir zaman ,bence başkan şu tanıdığımız başkan çok bile tuttu ersun yanalı takımda...geldiğinde gönderir diyodum ben...neyse anlatılacak şeyler çok ama şu an önceliğimiz önümüzdeki sezona hazırlık...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak tunahan güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hiç heyecan filan kalmadı..
                  aynen renkdaŞ. Akilli transferler olmadikÇa bu heyecan hİÇ gelmeyecek gİbİ. Hayirlisi olsun bakalim

Yorum

• Adrian'i alana kadar o zaman Lewandowski'yi alalim, oda 2.2 Milyon Euro'ya gelir buraya.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2.2 milyon euro yıllık istiyormuş adrian...konuşan kim bilmiyorum ama eğer doğruysa bence adrian kalsın takımında başka enayi bulsun kendine...
                      Hani Amerikan güreşinde çiftli döğüşürler ya. Bir yarma girer ringe rakibini döver döver sonra havada takla atıp arkadaşına çak yapar o girer döver... Burda da başkan bitti şimdi bu başladı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tuncay Bey İspanya'daymış.
                        ordan twittera girer ancak
                        Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Bu adriana 1m euronun üstünde para verilmez. Ha bence 1 m euro da verilmez de neyse. 1m euroya anlaşıyorsa gelsin yoksa bizim için olmazsa olmaz bir oyuncu değil.

Yorum

• İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            radyoda konuşan kimse yok konuşuyor
                            Bana gaipten sesler geliyor herhalde...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              La Sosa ve Popov bizde olsa havalara uçarsınız..Keza Cenk de...Tolunay seneye şampiyonluğu kovalayacaktır..Bizden üstte bitirirseler sürpriz olmaz
                              Sosa ve popov vasat topcular, herkes baskani elestiriyor ama sosa transferindede antep saglam kazik yemistir. cenk bunlarin bir kademe ustu, antep neden bu kadar abartiliyor anlamadim adamlar agucunun kovdugu adami ilk 11 de oynattilar sezonun komple ikinci yarisinda, dannynin de yaptigi hatayi da gorduk bizim macta, danny ide meshur eden semih senturk tur, danny iyi futbolcu ama company, pepe tarzinda futbolcu degil bize bence bu tarz stoper lazim. girayi tamamliyacak. antepten eger futbolcu alsaydim iki isimi alirdim olcan adin ve ivan de souza.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani Amerikan güreşinde çiftli döğüşürler ya. Bir yarma girer ringe rakibini döver döver sonra havada takla atıp arkadaşına çak yapar o girer döver... Burda da başkan bitti şimdi bu başladı
                                Abi çok kibar anlatmışsın benimde aklıma geldi bi benzetme ama yazmak olmaz cezayı yerim hemen
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Yükleniyor...
                                X