Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İbrahim Akın'la gs ilgileniyor,bjk ilgileniyor,Biz neden ilgilenmiyoruz??

Adım gibi eminim bu 3 takım arasından İbrahim Akın'ın ilk tercihi biz oluruz..

Madem 4-3-3 oynucağız,sol tarafa İbrahim tam aradığımız isim..
    Bekir konuşuldu burada ...

Adam İstanbul aşığı beygir aşığı bir adam ...

Hipodrom manzaralı evde oturacak kadar hem de ...

Bana göre fayda gelmez ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acıkcası ben Şenol Güneş'in istedigi futbolcuların alındıgına zerre inanmıyorum.İzleme komiteside hikayeden var herşey Sadri Şener'de bitiyor.Sadir Şener Menejer'ler le uygun gördügü futbolcuyu alıyor sonrada Şenol güneşe ver koysun bir yere oynasın.Sizce her sene Polanya ve Belcika pazarında olmamız acayip degil mi?Dünyada bu iki ülke dışında futbolcu cıkmıyor mu?Şenol Güneş'e en fazla buldukarı oyuncular arasından secme şansı veriliyordur.Ayrıca Şenol Güneş'in de Umut hasatalıgı da yok.Teofilo formdayken Umut yedek oturuyordu.Neden istedigi Brozek kardeşlere yeterince şans vermedi o kadar istiyorduda?
      Al benden de o kadar, bu transferler kimin önerisiyle; ne şekilde yapılıyor bilmiyorum ama görünen köy bu.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cüneyt Köz'ü alsakta seneye Serkan gittiğinde yerine kimi koyacağız diye düşünmesek .

Jaja gitti yerine koyacak adam yok .
        Selçuk gitti yerine koyacak adam yok .
        Hep transfer yaparak doldurmaya çalışıyoruz .

Aahh ah ..
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Engin var orada ayrica Eren'i de aldik.. Alan var...
          Tamamda Ozan neden alınıyor o zaman?
          Ki bana sorsan Eren 5 tane, Engin 10 tane Ozan eder.
          7

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            -----Colman-----Zokora---

Burak----Henrique----Bryan Ruiz

---------El Hamdoui-------

Engin, Alan, Eren...

Birde Ozan alinirsa, ne Ruiz'i..?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Henrique forvet arkası değilmiş,Westerlo'da da Hollanda liginde de en uçta oynamış,ısrarla neden Forvet arkasına koyuluyor?
              Henrique ya Forvet oynar ya sol forvet..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kizmaya gerek yok Ceyhun cok efendi ve karakteri bir cocuk, zaten oturup Yönetimle görüstü ama Yönetim parasini düsürünce oda onu isteyen gese yi gitti.

Zaten kendisi Istanbul'lu...

Bence yanlis yaptik ama Yönetimin hayati yanlis...
                Neden Yanlis?

Ceyhun üc sendir kendine bir gram gelistirmedi, birde daha cok para istiyo.

Kendini Messi mi zannediyor?

Cok dogru bir hamle. Yönetim Selcuk ve Egemen`de büyük bir hata isledi, ama Ceyhun`da cok dogru bir karar verdi.
                Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10 ona vericene giderim 1 mılyon bıle olmayan bu cocugu alırım ..Mantıklı degılmı sızce

roope riski
                  2010-2011 TPS Turku 18 (12)
                  2010 → FC Viikingit (loan) 6 (5)
                  2010 → ÅIFK (loan) 9 (12)
                  2011- Cesena 1 (0)
                  2009- Finland U-19[1] 9 (5)
                  2010- Finland U-21 5 (5)
                  deil!!! mesela bugun arda trabzona gelmek istioyorum dese 10 milyon wermezmisin?? gozun kapali werirsin!!! so bana kalirsa arda yurt disina cok buuk paralara bonservis bedeli ile gidemicek ama CENK TOSUN 5 sene sonra super ligde kalmaz... wer 10 milyonu 5 yil kullan kullan sonra gitcek zaten oyle selcuk gibi SEVILA palavralari yaparak GS ye felanda deil buuk kulublere gidecek ben o adama inaniorum

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamamda Ozan neden alınıyor o zaman?
                    Ki bana sorsan Eren 5 tane, Engin 10 tane Ozan eder.

Yönetim sasirmis da ondan...

Ihtiyacimiz olan bölgeler belli...Stoper, Sag Acik, Forvet
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çok merak ediyorum Jaja'nın yerine kim alınacak.

Murat Erdoğan mı Moritz mi.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• TS'de Pawel Brozek'de mi Gidiyor?
                        11 Haziran 2011 / 14:32
                        Polonyalı forvet oyuncusu Pawel Brozek ile yolların ayrılabileceğine işaret edildi.

Trabzonspor'un ara transferde renklerine bağladığı Polonyalı forvet oyuncusu Pawel Brozek ile yolların ayrılabileceğine işaret edildi.

Günebakış'ın haberine göre; Bu futbolcuyu ısrarla isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş, yarım dönemin sonunda beklediklerini bulamazken verdiği raporda, "Şayet iyi bir teklif olursa ve yerine çok daha kaliteli oyuncu alınırsa Pawel Brozek'i de gönderebilirsiniz" dediği ileri sürüldü.

Bordo-Mavili takımda gelecek sezon için de daha çok kulübede olması beklenen Pawel Brozek'in de bu duyguyu çok fazla yaşamak istemediği ve kendisine yapılan teklifleri değerlendirmeye aldığı bildirildi. Pawel Brozek'in gitmesi halinde, sol bek Piotr Brozek'in nasıl bir karar alacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden Yanlis?

Cok dogru bir hamle. Yönetim Selcuk ve Egemen`de büyük bir hata isledi, ama Ceyhun`da cok dogru bir karar verdi.
                          Yönetimle falan ilgisi yok. O alçaklar kendileri gitti. Hemde iki günde. Kaça, kaça gitti şerefsizin evlatları. Onlarca yalan ve sahtekarlıkla...
                          Delikanlı adam sözünün eri olur lakin futbolcu milleti satılık bir maldan ibarettir. Tek değerli olan camia ve renklerdir.
                          7

Yorum

• He ya ciddi ciddi şu Cenk Tosun tansferinin üstüne gitsek, diyorsunuz ya hani SİNERJİ Gerçi o da ters tepiyor Umut gitsin deniliyor Jaja gidiyor falan (Şu tabloda Umut'un gitmesini istemem). Adrian-Romaric-Ozan-Turgay ileriye yapılabilecek kuvvetle muhtemel transferler ancak ben yine Ozan-Turgay yerine Cenk-Olcan diyorum.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden Yanlis?

Ceyhun üst düzey maclarda cok iyi performans ortaya koydu, adami sürekli yedek kulübesine haps edersen oda üstüne bir gram koyamaz tabiki.

Sonradan ona verilen sanslari degerlendiremedi ama bence cok iyi bir alternatifti...

Simdi kaldi Baris Atas...Daha kim var?

Sezer desen ne yaptigi belli degil...

Yorum

• Orta sahaya Ceyhun'dan ve Barış Özbek'den daha iyisini ve genç versiyonunu transfer edebiliriz Tolga Ciğerci.İnşallah gündemimizdedir
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X