Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Forvet Tamam

Orta Sahaya biri alınacak

Ondan Sonra da Bir stoper.

Ama ben bir de sağbek lazım diyorum.

Orta Saha, Stoper, Sağbek yazın bence tercihlerinizi,
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol hoca hiç kimseye güvenmediği kadar Engin'e güveniyordur.

Benden söylemesi.
      Bence Engin'e sadece son bir şans verdi. Belkide talibi çıksa hemen satar. Eğer biraz göze batarsa yolcudur, çok değil biraz.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Başkan ve ya yönetime girebilmek için kaç senelik üyelik aranıyor ?
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İzin vermiyoruz kusura bakma. Başkan 10 Selçuk, 20 Ceyhun alır da 1 Serkan daha bulamaz maalesef
          Yiğit

Serkanı 2.yarı gören oldu mu ligde

Serkan'ın maximum performasını gördük,oldu ve bitti.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence Forvet Tamam

Orta Sahaya biri alınacak

Ondan Sonra da Bir stoper.

Ama ben bir de sağbek lazım diyorum.

Orta Saha, Stoper, Sağbek yazın bence tercihlerinizi,
            Üstadım ; ben 5 senedir sagbek diyorum

İnan herşeyi alırlar nedense sagbek almazlar

Yorum

• forum yöneticileri her mesajı okuyorsa bunu da okuyup cevaplasınlar

ben sadri başkan ve yönetim hakkında şunlar olursa şöyledirler gibisinden birşeyer yazdık ve 1 hafta ceza aldım

tamam ceza haklı diyelim

peki burada başbakan hakkında, eski başkan nuri Albayrak hakkında ve bazı bakanlar hakkında brir sürü şeyler yazıldı.

hiç bunlara uyarı gelmedi

birisine şerefsiz demekle hırsız demenin farkı nedir acaba

sadece yönetimimize mi laf eden ceza alacak

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımın omurgasını say deseler kaleden Onur'la başlar Egemen-Selçuk ve Jaja ile noktalardım. Ortada ne omurga kaldı ne kaburga. Bu sene de gelmeyen şampiyonluktan sonra elimi ayağımı çekeyim bu işlerden diyorum ama olmuyor. Yine bir şekilde iyi transferler olsun, seneye de şampiyonluğa oynayalım, Avrupa'da ses getirelim falan istiyor işte gönül. Fakat şu görünen tabloda çok zor. An itibariyle durumdan görebildiğim Şl ve Uefa'dan elenme, ligin ilk 5-6 haftasında Şenol Güneş'in istifası ve devre arasında kongre... Yani klasik olarak böyle olması lazım zaten! Onun için şu gelsin bu alınsın bu adam gelirse şöyle olur diye kafa yormuyorum fazla... Hayırlısı olsun.
                tek farkımız ben son cümlenden farklı olarak kafa yoruyorum ben de negatif düşünmeye başladım, özellikle de Şenol Hocanın geleceği konusunda... Şenol Hoca bu kadar oyuncuyu nasıl rehabilite edecek ve üst düzey futbolcu yapacak !!sanki çok fazla kendisine rol biçmeye başladık..

Yorum

• Galatasaraylılar geçen sene Gökhan Zan'ı aldıklarında da az sevinmemişlerdi. Onları kale almayın. Galatasaraylılar gerizekalılık konusunda Fenerlileri bile ceplerinden çıkarabilecek potansiyeldeler.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Allah aşkına soğuk soğuk espriler yapmayın komik olmuyor artık ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yiğit

g.gönül dışında bir sağ bek söylesene renktaş ? serkan dan daha iyi bir bek ? ligden olacak ama.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Engin'e sadece son bir şans verdi. Belkide talibi çıksa hemen satar. Eğer biraz göze batarsa yolcudur, çok değil biraz.
                        Buna hiçbir zaman inanmayacağım,inanmak istemiyorum.
                        Satıldığı gün 1 hafta ceza alırım ama yönetimle de yeni atasözlerini haşır neşir ederim.

Ben ısrarla söyleyeceğim,Engin Arda'dan daha yetenekli.
                        En son cellchook tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 23:35.

Yorum

• Bayern München takimi japon futbolcu takashi usami ile ilgileniyor. Avrupada japon, kore vs gibi ülkelerden futolcular gittikce artiyor ve takimlar müthis sekilde bu tip futbolculardan faydalaniyorlar.

Bizim hocamiz Senol Günes tam 4 sene boyunca kore de degilmiydi. Oranin Sampiyonlar ligininde hocalik yapmadi mi senlerce. Böyle müthic bi avantaj varken neden hicbir sekilde bundan yararlanamiyoruz benim icin büyük bi sirr.

Yorum

Yiğit

Yanlış anlama da gittiğinde arkasından ağlanan Selçuk da bana kalırsa rezil bir ikinci yarı geçirdi.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• yeni geldim beyler yokmu icraat adam satmaya devammı

Yorum

• Ben taraftarim ve takim vizyonuna göre takimima birseyler kazandiririm.

Klose transferi bu yüzden cok önemliydi..sadece benim icin degil cünkü burda gecen muhabbetler bunu gösteriyordu!

Simdiye kadar yapilanlar ise bende hic heyecan uyandirmiyor ve düsüncem sadece benim degil, taraftarin aynasi gibi duruyor.

Klose alinsa 15 forma alanlar bile vardi ama simdi alacak olanlar var mi? hic sanmiyorum. Bunlari düsününce bu takimin kimler tarafindan yönetildigini cok iyi görebiliyorum
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Çalışıyor...
                                X