Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren albayrak-sercan kaya yıldız olarak taransfer edilmiş.
henry geliyor.
polonyalı da sona yaklaşılmış...
milliyette başkanlarının satmak istemediği ve vazgeçildiği yazıyor...Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Ee herkes gidiyo Ceyhun da gitmiş. Hani yeni transfer haberi görmüyorum bir hafta üzerine ?En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 09:07.
Yorum
-
Cezaevi gibi takımız...
Gelen ya karı kız vakasından gelmiş ya da alkolik
içeri giren tünel kazıp kaçıyo zaten.. Kalanına da yönetim genel af var çıkartır yakındaKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezaevi gibi takımız...
Gelen ya karı kız vakasından gelmiş ya da alkolik
içeri giren tünel kazıp kaçıyo zaten.. Kalanına da yönetim genel af var çıkartır yakında
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToulsenein bizden Colman i istemesine şaşırmadım.Gündemlerinde olan bir oyuncu Hatta Umuttan önce
ben söyleyeceğimi Nisan Ayında Söyledim
Piyasasını bulurlarsa Yabancıların hepsi gider........ Sıfırdan bir kadro yapılıyor.......
sizide uyardım Kimi küfür etti kimi inandı...........
Ona göre ben gardımı o zaman aldım şaşırmadım bekliyordum............
Dediğim gibi Taraftar olarak bugünü değil her zaman yarını irdelerseniz daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz........... bence
Yorum
-
Bence jaja icin cok daha fazla para alinmistir... Herseyin bu kadar cabuk ve kolay olduguna inanmiyorum... Arab takimlari genelde büyük pazarlik yapmaz parayi basar alir.... Hele jajanin gittigi takim cok zengin..
Sanki onlar 5 milyon veriyoruz dediler bizimkilerde hemen verdi....
Birkere jajanin yerini doldurmadan bu rakama satmalarida komik, o yüzden daha fazla aldiklarin düsünüyorum o yüzden hersey bu kadar cabuk oldu bitti..medya fazla incelemesin diye1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
Yorum