Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Kankasi" olan Sevilla Baskani satmak istedigi kendi oyuncusunu icin alkol problemi var diyor, ilginc. Yasasin Türk medyasi
    haha

Yorum

• Bi hafta kadar yoktum. Gelişmelerden kısa kısa bahsedebilir misiniz ? Jaja gitmiş ?

Yorum

• eren albayrak-sercan kaya yıldız olarak taransfer edilmiş.
        henry geliyor.
        polonyalı da sona yaklaşılmış...

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eren albayrak-sercan kaya yıldız olarak taransfer edilmiş.
          henry geliyor.

milliyette başkanlarının satmak istemediği ve vazgeçildiği yazıyor...
          Emekleri çaldın yine.
          Günahkarsın Fenerbahçe !
          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Ee herkes gidiyo Ceyhun da gitmiş. Hani yeni transfer haberi görmüyorum bir hafta üzerine ?
            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 09:07.

Yorum

• eren albayrak-sercan kaya yıldız olarak taransfer edilmiş.
              henry geliyor.

Yorum

• ceyhun da gitmiş, yerine barış özbek alınmış...

Yorum

• Cezaevi gibi takımız...

Gelen ya karı kız vakasından gelmiş ya da alkolik

içeri giren tünel kazıp kaçıyo zaten.. Kalanına da yönetim genel af var çıkartır yakında
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cezaevi gibi takımız...

Gelen ya karı kız vakasından gelmiş ya da alkolik

içeri giren tünel kazıp kaçıyo zaten.. Kalanına da yönetim genel af var çıkartır yakında
                    Süper yorum

Yorum

• 4'ü yabancı 7 kişi gitti. Cale'yi de sayarsak, bunlardan 4'ü ilk 11 futbolcumuzdu.

1'i yabancı 4 kişi geldi. Bunlardan yalnızca 1'i ilk 11 için alındı.

Daha çok eksik var.

Öyle başkanın dediği gibi 2 yabancı, 2 yerli ile transfer bitmez.

Yorum

• bence jaja bir gecede satıldığına göre 5 milyondan fazlasına satılmıştır. 9-10 milyona gitmiş olabilir.
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Toulsenein bizden Colman i istemesine şaşırmadım.Gündemlerinde olan bir oyuncu Hatta Umuttan önce

ben söyleyeceğimi Nisan Ayında Söyledim

Piyasasını bulurlarsa Yabancıların hepsi gider........ Sıfırdan bir kadro yapılıyor.......

sizide uyardım Kimi küfür etti kimi inandı...........

Ona göre ben gardımı o zaman aldım şaşırmadım bekliyordum............

Dediğim gibi Taraftar olarak bugünü değil her zaman yarını irdelerseniz daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz........... bence
                          Ya kusura bakma ama yanlış anlamazsan sana bişey söyliyecem senin geçmiş bütün mesajlarını okuyorum ve seninle aynı fikirdeyim ama senin dediklerinle bilgilerine istihbaratına çok güvendiğim yerel bi gazetecinin dedikleri tıpatıp aynı ama inanılmaz şekilde aynı. Ve bende katılıyorum geçen yazdım yabacıların hepsi yarı fiyatı teklif edilse bile satılacak o yüzden jaja'ya bende şaşırmadım bekliyodum.

Yorum

• Birkaç haftadır gelişmeleri takip edemiyordum. Şu anda takımımızda gerçek anlamda sol ve sağ açık kimler var ? Bu bölgelere transfer düşünülüyor mu ?
                            . .
                            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                            . .

Yorum

• Bence jaja icin cok daha fazla para alinmistir... Herseyin bu kadar cabuk ve kolay olduguna inanmiyorum... Arab takimlari genelde büyük pazarlik yapmaz parayi basar alir.... Hele jajanin gittigi takim cok zengin..

Sanki onlar 5 milyon veriyoruz dediler bizimkilerde hemen verdi....

Birkere jajanin yerini doldurmadan bu rakama satmalarida komik, o yüzden daha fazla aldiklarin düsünüyorum o yüzden hersey bu kadar cabuk oldu bitti..medya fazla incelemesin diye
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Sıfırdan kadro kurmak kolay iş değildir. Hele de yabancılar üzerine kuruyorsak işimiz biraz zor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X