Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bayağıdır yoktum giden-gelen varmı arkadaşlar??
    Gidenler; Jaja,Selçuk,Egemen,Ceyhun,Yattara ve büyük ihtimalle Cale ve Gabriç.

Gelenler; Eren Albayrak,Sercan,Barış Özbek,Zokora,Henrique

Yorum

• Biri beni duysa Andrey Voronine bi el atsa ,çok beğenirim kendisini dinamo moskovada yanılmıyorsam..
      Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimse kalmadı ki abi
        Nasıl yanii? 3 dk lık özetlesen olanı biteni güzel kardeşim...

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abicim arkadaş söyledi diye yazmadım..
          Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimse kalmadı ki abi
            Biz de birazdan başlığı kapatıp gideceğiz
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayağıdır yoktum giden-gelen varmı arkadaşlar??

Keşke glemeseydin pek birşey yok ortada.
              Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hımm jaja dışında pek kayıp göremiyorum ama neden bu kadar orta saha ve forvet aradıkları belli oldu yani..sağol kardeşim..ispiroğ61 sende sağol ..
                En son altinkaya08 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 17:54.

Yorum

• Roope Riski gibi genç yeteneklerle ilgileneceğimizi sanmıyorum öyleyse bende bi süredir aklımda olan bi futbolcuyu yazayım Moritz Leitner keşke takip edilse yada alındsa...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    8 sene bekledik diyorsunda ilk 4-5 senelerini unutdun galiba. Sanki adam hic oynamamis gibi konusuyorsunuz. Bu sene cok kötü oynadi ve hic takima katkisi olmadi diyor herkez. Ozaman o Sivasa atdi 2 gol (1:0i Yattara yapmisdi) Fenerbahceye 2:0 i atdiginda niye kimse bisey demedi??? veya Kayseri macinda sonradan girdi ve son dakikalarda güzel bi asist yapdi ve macdan yine zar zor 1 puan alabildik. Niye kimse demiyor bunlari?

Bu sezon "dogru dürüz" oynamadigina göre adam 3 gol 6 asist yapdi. 1 maci bile sonuna kadar oynamadi adam. Bence Yattara herzaman ilk 11de olsaydi, yine eski Yattarayi izlerdik cünkü kalitesi haala ayni, hatda belkide kendini daha cok bile gelistirmis olabilir.
                    Yok, o kadar fazla şey söylemek istemedim. Kısaca "bekledik ama olmadı, jaja da olmayacaktı" diyeyim.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• ceyhun gıbı bı becerıksız gıttıyse takımdan ben buna sevınırım fakat jajaa bılemıyorum.i..

Yorum

• Aykut , Ceyhun'un boşluğunu doldurur .
                        Sercan sağ açıkta , derinliği arttırır .
                        Eren sol açıkta önemli bir potansiyel .
                        Barış orta alanda kulübeden beklediğimiz direnci ve sertliği
                        Hasan Ahmet , U19'un önemli isimlerinden biri.
                        Mustafa bu sezon kadroda kalacaktır . Çeviklik problemini bu yaz kampında biraz olsun aşabilirse , bu sezon daha iyi görüntü verir .

Bunlara ek olarak Tolga , Onur , Giray , Burak .

Gelecek sezonun takımında kesin olur dediğim 10 yerli futbolcu var , belki zorlarsak 12. Bunların dördü de yeni transfer .

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biri beni duysa Andrey Voronine bi el atsa ,çok beğenirim kendisini dinamo moskovada yanılmıyorsam..
                          Hanimi Trabzonu begenmez.Pek havali birsey.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• acaba yönetim Erdal abinin dedigi gibi almanyaya mi tasinmaya mi karar verdi herkesi satip almanyada yeni bir takim kuracaklar herhalde gidisat onu gösteriyor.

Yorum

• Yasin Öztekin, 38, aus Türkei ➤ Bucaspor 1928 , seit 2023 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 50 Tsd. € ➤ * 19.03.1987 in Dortmund, Deutschland

Bu Yasin bize karsi MÜTHIS oynamisdi, alirsak cok sevinirim...

_______

Pelé ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Portugal ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei Dunarea Calarasi ➤ * 14.09.1987 in Porto, Portugal

Romaric olmazsa, Peleyi alalim bence...
                              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• .................................onur............. ......................
                                Serdar.....granqvist.......kyrgiakos.....gokhan
                                ...............................zokora............. ....................
                                ....................colman........olcan........... ...............
                                Burak............................................. ..............ozan
                                .............................cenk tosun............................

Yedekler: Tolga/giray/alanzinho/henrique/engin/alper/piotr

mustafa,bora,serkan,sercan,eren

Yorum

Çalışıyor...
                                X