Adrian konusunda öyle bir tavrımız varki sanki bu adam bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyoruz. Bu kadar alternatifsiz bir bir futbolcu mu bu satmıyorlar ille de alıcaz diye çıktık da çıkıyoruz. Hakikaten abarttılar. Adrian için 4-5 milyon euro çok çok fazla. Satmıyorlarsa bu kasmaya gerek yok Adrian için daha ne kadar çıkıcaz yeter.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu 3 isimde saha içerisinde gerekli olan performansını sergileyebilseler iyi futbolcular ama dediğimiz gibi sorun. Jaja gitti, Engin in de bir nebze de olsa düzeleceği kanaatindeyim. Batuhan ın o açıklamalarını bilmiyordum ama futbolu sevmeyen bir adam da o kadar hırslı olamaz gibi geliyor bana. En azından şuan ismi geçen Sercan a değişirim Batuhan ı
Sercan konusunda çok farklı düşünüyorum.
Biz , bize açık oynayan takımları parçalayan bir ekibiz. Sercanda açık yakaladığında Türkiye'nin en hızlılarından , top sürüş isabeti kuvvetli , adam eksiltn ve top saklayan bir yapısı var tek olayı gol vuruşlarında biraz etkisiz olması bakın biraz etkisiz olması kale ağzından taça vurması değil bence şenol güneşin elinde hayatının futbolunu oynayabilir. Ancak onunda özel hayat gibi sorunları var nasıl şehirde yaşar ne yapar ne eder bilinmez.
Umut Gidecek
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen zaten oyuncu iyidir kötüdür demiyorum,istatistikler de yanıltıcı olabilir..
Benim orada anlatmak istediğim Polonya tarihinde böyle yüksek bedelli satış yok,Biz niye damdan düşer gibi bu tekllifi yapıyoruz..Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian Da Bizim Göremediğimiz Ama Hocanın Gördüğü Bişey Var Galiba? Yoksa Jaja nın Tırnağı Olamaz.
Yorum
-
futbol piyasasına hakim arkadaşlarımız var...
tekrar soruyorum....
bu adrian mierzievski'ye yeryüzünde bizden başka talip olan futbol kulübü var mı ?
bir gazete haberi-dedikodu vb...
ikinci bir enayinin ismi mevcut mu ?
rakibinin olmadığı bir alış verişde bile bu derece kazıklanmakta bir çeşit zanaatdır...
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de şunu merak ediyorum...bu adrian mierzievski'ye polonya liginden olsun, diğer avrupa ülkelerinden olsun...Trabzonspor'dan başka tek bir talip var mıdır ??????????????????????????????????????"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Biz Zokorayı aldığımızda burada eminim ki fener,gs,bjk almış olsaydı 3 milyon euro öderdi aylık diye yazılıyordu, şimdi de diğer anadolu kulüpleri alsa daha ucuza alırdı deniliyorBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Sonuç olarak belki haklı çıkacak olsalar da, Adrian denen adamın 3 dk'lık videoları dışında hiçbirşeyini bilmeyen insanların bu iddialı atıp tutmalarını hayretle izliyorum..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
Yorum