Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rosales, Twente'de Tunahan..
    Tamam teşekkürler abi.
    Zamanında çok istemiştim Robertoyu.
    Gece gece nerden aklıma geldi yine
    -----------------------------------
    Bu arada Serkanla bu sene gitmez..
    Hem biz hem kendi eziyet çekmeye başlayacağız gibi geliyor.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Bu arada iğrenç bir espri yapmak istiyorum ; Borç 200 trilyon
      Bende daha iyisi var

"Bizim Henrique Brezilya milli takimina cagirilmis. Bos adam degil demekki "

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alt yapıda şampiyon olmayalım. Oyuncuları A takıma hazırlamadıktan sonra önemi yok. Türkiye için de aynı durum geçerli. Altyapılarda başarılıyız. A takımlarda bir türlü başarılı olamıyoruz.
        abi cok mu zor bi stoper bil sağ bek bi sol bek yetiştirmek ..yanı yedeğe yetiştirmekte mı ck zor anlamıyorum 11 için gectım...

bu takımın bana göre yapması gereken en büyük transfer süleyman hurmadır....adamın yaptıkları ortada...zokora onuru cıkarın bana göre kayserinin kadrosu bizden daha kaliteli..

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Enes ben hep sana sahip çıktım bize ayıp olmuyor mu
          Şenol abi dayanamadın di mi...enes direk soru sormayın lütfen diyince soramıyorum ama merak ettim bayağı...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam teşekkürler abi.
            Zamanında çok istemiştim Robertoyu.
            Gece gece nerden aklıma geldi yine
            -----------------------------------
            Bu arada Serkanla bu sene gitmez..
            Hem biz hem kendi eziyet çekmeye başlayacağız gibi geliyor.
            Serkan giderse ayagina giren kramplari özleyecegim
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• O.Lyon lu Cesar Delgado Club Monterrey'e transfer oldu

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor ne arada kalmış,ne de kimlik bunalımı yaşıyor.

Bence bu kadar arabesk değil.

Ve bi o kadar da dijital.

İstanbul merkezli 3 büyük kulüp,İstanbula sırtını dayayıp globalleşirken,sen stadına 16 bin seyirciyi zor çekiyorsun.

Sportif başarı,idari başarı olmadan da gelmez,gelmeyecektir.

Şu çağda yönetim anlayışlarının çoğu dijital ve bi o kadar koordinelidir.

yoksa bahsettiğin sosyo-kültürel bunalımı,bütün Türkiye yaşıyor.

biz de bazen özevlatçılık yaparken 6 şampiyonluğumuza kanıyoruz.

Düşünmüyoruz ki,dünya o zaman bu kadar global miydi diye.
                Sevgili dostum yazdıklarıma cevaben ise karavana çıktın . Söylediklerin bir okadar güzel ve anlamlı , bunun için bir alıntıya ihtiyaç yoktu .

Burada var olduğum yaklaşık 4 yıl boyunca profesyonelleşmeyi , modern futbol işletmeciliğini , markalaşmayı tartışan tartıştıran biri olarak halen "öz evlatçı , arabesk klişelerine" muhatap olmak , belki ancak bu forumda insanın başına gelebilecek bir olay .

Trabzonspor'un bir yönü yok , sahibim dediği değerlerin bir çoğuna da bu gün sahip değil . Aslında söylediğim bu kadar net . Ve bu süreç içinde çeteler , mafyalar , rant ortakları hep kulübün üstüne binmiştir ve binmeye devam etmektedir .
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 01:57.

Yorum

• N doye nin bonservisi ne kadar

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    El Hamdaoui Fulham'a gitmeyi istiyor o takımla anlaşacak Dembele de Tottenham'a gidecek büyük bir ihtimal.
                    Aşçı bahçıvana, bahçıvan hizmetçiye, sonra hep birlikte hizmetçiye gibi birşey olmuş bu...
                    Bari Totenham'da bize Pavlyuchenko'yu versinde zincir tamamlansın...
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serkan giderse ayagina giren kramplari özleyecegim
                      Gitmesin canım zaten fazla kişi kalmadı takımda kulübe boşalmıştır.
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Enes ben hep sana sahip çıktım bize ayıp olmuyor mu
                        Abi vallaha çok sağolasın çok teşekkür ederim farkındayım desteğinizin ama valla kardeşim iki saattir başımın etini yiyor ona bile söylemedim buraya gelir de söyler diye .

Söyleyip de olmayınca veya birilerinin aklına yatmayınca olan bana oluyor inanın çok zor duruma düşüyorum . Haber almak için elimden geleni yapıyorum arkadaş söver oldu Ama tek diyeceğim cidden gülsün yüzümüz biraz güzel haberler geliyo .
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "The new Baki Mercimek" diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru
                          yok abı rasımcanın fiziği ve teknıgı ıyı dıyorlardı..şenol hoca beğenıyormus..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi cok mu zor bi stoper bil sağ bek bi sol bek yetiştirmek ..yanı yedeğe yetiştirmekte mı ck zor anlamıyorum 11 için gectım...

bu takımın bana göre yapması gereken en büyük transfer süleyman hurmadır....adamın yaptıkları ortada...zokora onuru cıkarın bana göre kayserinin kadrosu bizden daha kaliteli..
                            Bak işte orda dur ...

Kaç transfer yapmış Süleyman efendi ?

Kaçı başarılı oldu ?

Ne kadar fiyat ödedi ?

Kayseri son 5 senede kaç kupa aldı ?

Kızdığımız sömürgen menajerlerden farkı yok ...

Rasimcan konusundaki yorum bana ait değil . İzleyen arkadaşlar bir cacık olmayacağını söylediler burada ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende daha iyisi var

"Bizim Henrique Brezilya milli takimina cagirilmis. Bos adam degil demekki "
                              Cale sarı kart cezalısı mı?

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi vallaha çok sağolasın çok teşekkür ederim farkındayım desteğinizin ama valla kardeşim iki saattir başımın etini yiyor ona bile söylemedim buraya gelir de söyler diye .

Söyleyip de olmayınca veya birilerinin aklına yatmayınca olan bana oluyor inanın çok zor duruma düşüyorum . Haber almak için elimden geleni yapıyorum arkadaş söver oldu Ama tek diyeceğim cidden gülsün yüzümüz biraz güzel haberler geliyo .
                                Ben bi Ahmet'i sıkıştırayım
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X