İlk olarak Uluç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Belçika'dan oyuncu olarak tek yediğimiz kazığın Kurt Van dePaar olduğunu düşünüyorum ama onu da Kulüp doktorlarına sormalıyız...
Diğerleri zaten 100-200 milyara oynayan adamlardıbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyemin ediyorum...sivas-manisa vb. bir anadolu takımı isteseydi bu adrian mierzievski'yi iki günde imzayı attırır, kulübüne 1,5 m€ bonservis...oyuncuyada 300-400 bin avro maaşa en fazla...bknz:grosicki...o da milli takım oyuncusu...bonservis:900.000 avro...maaşı 450.000 avro...ama biz de para çok...bas bas paraları leylaya...bi daha mı gelecen dünyaya...
Aksi takdire birileri bu işlerden yolunu buluyor anlamına geliyor ki kimseye yakıştıramam.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Olaya yine boş tarafından bakıp Başkan gibi espri yapmaya çalışanlar var..
O zaman şöyle diyelim Polonya tarihindeki en büyük transfer bedeli 4.75 Milyon Euro ile Lewandowski;
Lewan milli takımda ve Ligde kendini kanıtlamış,peşinde sürüyle kulüp olan 21 yaşında bir futbolcuydu..
Şimdi biz daha milli takımda herhangi başarıs olmayan,peşinde olan Kulup olarak tek bizim adımız geçen bir oyuncuya Polonya tarihindeki en büyük bonservisi vermeye yaklaştık..
Bana bunun mantıklı açıklamasını yapıcak var mı??
Tekrar söylüyorum Adrian olağanüstü bir oyuncu olabilir ama bu kadar para teklif etmek nedir?
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğitilecek adam var eğitilmeyecek adam var sanırım usta , mesela jaja ve engin , hoca ne kadar eğitimcide olsa bu iki ismi dünyada eğitecek olan bir insan veya kurum yok batuhanda buna dahil.
Batuhanın sorunu olsa yani belirli bir sorunu olsa yinede aşılacak bir olay ancak adam "Futbolu sevmiyorum , takımlarla felanda işim olmaz oynuyoruz işte" diyen bir adam şimdi tutup bu adama bizim amacımız şu forvetimiz sen olacaksın şöyle yaşayıp böyle oynamalı böyle davranmalısın bu hedefi kafana koymalısın şu şu hedefler için çalışmalısın diyemezsiniz , anlamaz.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyemin ediyorum...sivas-manisa vb. bir anadolu takımı isteseydi bu adrian mierzievski'yi iki günde imzayı attırır, kulübüne 1,5 m€ bonservis...oyuncuyada 300-400 bin avro maaşa en fazla...bknz:grosicki...o da milli takım oyuncusu...bonservis:900.000 avro...maaşı 450.000 avro...ama biz de para çok...bas bas paraları leylaya...bi daha mı gelecen dünyaya...
Maalesef menejerlerde Türkiyede kimlerin parasi oldugunu biliyor ve fahis fiyatlarla oyuncu satiyor, ben baskan olsam acikcasi en azindan Almanyanin dogusundaki devletelerden yapicagim her transfere anadolu klublerinden birini kullanirim elin gavuruna 1-2 milyon€ fazladan kaptiricagima 100-200 bin € kendi memleketimin takimina destek cikarim...
Sacma olur diyenlere suanki sistemden daha mantiksiz olan tarafini aciklarsa sevinirim...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil Grosicki -------------------- Polonya Ligi 91 maç 17 gol 17 asist
Adrian Merzejewski ---------------Polonya Ligi 106 maç 14 gol 13 asist
Milli takımda ise hemen hemen aynı sayıda maça çıkmışlar..
Şimdi soruyorum 22 yaşında ki Kamil Grosicki'nin bu istatistiklerle 900.000 Euro'ya transfer edildiği ligden,
Sadece 6 ay sonra Kamil Grosicki'den 2 yaş büyük kendisinden istatistiksel olarak daha kötü
Adrian Merzejewski'ye 4 Milyon Euro teklif etmekte ki mantık nedir??
Adrian Merzejewski iyidir kötüdür tartışmıyorum ama Polonya Liginde fiyatlar belli,4 Milyon vermek ihanettir..Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
bu transferler vizyonsuz bir yönetim ve teknik adama sahip olduğumuzu gösteriyor.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharikalar yarattı derken?
Benim hatırladığım sivas şaibeli bir bucaspor maçı kazanarak ligde zorla kalabildi...Bir de bunlarda forumun efsanelerinden Eneramo ve Erman kılıç vardı di mi
Neden kimse manisa'lı iwanski den bahsetmiyor...o da polonyalı
Sivas takım olarak kötü bir takım,bu takımda göze batan oyuncu da Grosicki..
Trabzon,Bursa ve Bjk maçlarında neredeyse tek başına kazanıyordu;
Ayrıca adam devre arası geldi,geldiği gibi oynamaya başladı..
Senin Aldığın Polonyalılar gibi alıp da 6 ay uyum süreci falan beklemedi..En son Bekir tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 16:04.
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaya yine boş tarafından bakıp Başkan gibi espri yapmaya çalışanlar var..
O zaman şöyle diyelim Polonya tarihindeki en büyük transfer bedeli 4.75 Milyon Euro ile Lewandowski;
Lewan milli takımda ve Ligde kendini kanıtlamış,peşinde sürüyle kulüp olan 21 yaşında bir futbolcuydu..
Şimdi biz daha milli takımda herhangi başarıs olmayan,peşinde olan Kulup olarak tek bizim adımız geçen bir oyuncuya Polonya tarihindeki en büyük bonservisi vermeye yaklaştık..
Bana bunun mantıklı açıklamasını yapıcak var mı??
Tekrar söylüyorum Adrian olağanüstü bir oyuncu olabilir ama bu kadar para teklif etmek nedir?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Adrian gibi adama 4 verilirse yazıklar olsun.Jaja gibi topçuyu 5'e yolladık.Bide bu adama 4 m. euro verilmez.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebit futbolcuyu sadece attığı gol ve asistleriyle istatislemek saçmalık olur, bu mantığa göre gündemimizde bulunan vargas barcelonalı xaviden daha iyi topçudur. böyle bir şey çıkıyor ortaya
Benim orada anlatmak istediğim Polonya tarihinde böyle yüksek bedelli satış yok,Biz niye damdan düşer gibi bu tekllifi yapıyoruz..
Yorum
-
İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebit futbolcuyu sadece attığı gol ve asistleriyle istatislemek saçmalık olur, bu mantığa göre gündemimizde bulunan vargas barcelonalı xaviden daha iyi topçudur. böyle bir şey çıkıyor ortaya
Yorum
Yorum