Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan bir ay evvel , daha takımdan kimse ayrılmamışken ortaya bir önerme koymuştum ; hiç transfer yapılmasın , gelecek sezona böyle girelim diye ...

O zaman genelimiz buna burun kıvırmıştı .

Yorum

• Hemen hemen her haber'de aynı cümleler.

Jaja'nın Arabistan'a gitmeyi kabul ettiğine dair hiç bir haber bulamadım. Sadece Trabzonspor Dubai klübü ile anlaştı deniliyor.

Yorum

• İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Varela hakkında birşey bilmiyorum ama diğer yazdıkların keşke alınsa
        Varela Jaja'yi 10a carpar 250ye böler.

Ayni yetenekde, onun kadar bencil degil, daha disiplinli.

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünyanın manyetik sistemi değişiyor gelecekte Doğu bu günün doğusu , kuzey bu günün kuzeyi olmayacak .

Jaja geleceği görmüş .
        Yalniz Araplarda b.k gibi paravar, ama bizimkilerden daha fazla düsünüyor verirken. Adam Jaja'ya 5 veriyor!! Bizimkilerde bunu kabul edecek kadar enayi malesef.

Yorum

• Keita bu takıma 7 Milyon € civarı bir paraya gitmişti değil mi ? Yok arkadaş benim aklım almıyor 5 Milyonu..

Yorum

• Ben artık yönetimin iyi niyetinden şüphe ediyorum

Yorum

• Facede gördüm sizlere de paylaşayım dedim

Ikiz olan Arçil ve Sota Trabzonspor'a yeni gelmişler. ilk maçta şota oynarken arçil yedekte bekler. şota berbat oynamaktadır. taraftarlar kızgıN bir şekilde başkana 'bir de buna bir sürü para verdin. adam dökülüyor' diye bağırınca başkan teknik heyete talimat verir ve şotayı oyundan almalarını söyler. şota oyundan alınır ve yerine ikizi arçil oyuna girer. taraftar bu kez şöyle tepki verir 'ALLAH BELANI VERSİN BAŞKAN AYNI ADAMDAN 2 TANE Mİ ALDIN'

Yorum

• Bu arada Beşiktaş şu Sporting Lizbon'da ki Vukcevic ile de anlaştı büyük ihtimal.. Fiyat olarak 5.000.000 € konuşuluyor.

Yorum

• 5 milyon, allahim yarabbim yaaa
                  twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• 1.) Ugur'un dediklerine katiliyorum transferler irdelenmeli. Oyuncu alirken maddi zarar yapiyoruz satarkende zarar yapiyoruz.
                    2.) Ben Almanyada veya her hangi bir baska ülkede hic bir zaman bir Futbol Takimin Baskaninin transferler ile bizzat kendisi ile ilgilendigini görmedim. Trabzonspor Takimin menejeri yokmu. Var var ben biliyorum ama yanlis isler ile ugrasiyor Yattara'nin Arablara gecen sene satma olayinda ve Umut'un Liverpool maci öncesi transfer olayini kimler yönlendirdi acaba cok merak ediyorum ???
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• 1 haftaya kalmaz colmanında gittiğini burdan tartışırız..görün bakın bu yönetim colmanıda gönderecek. çünkü şenol hoca Colmandan pek haz etmiyor.
                      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Bu Vukcevic'le bir ara bizim de mi adımız geçiyordu?

Yorum

• laf g....ten anlandırda bu kadar olmaz ha gerçekten ilginç insanlar var burada

2-3 tane basına yanısmayan yabancı diyorum

Adam bana uğur incemandan bahsediyor.....

gelde isyan bayrağını çekme........
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Trabzonspor'un hedefindeki sürpriz isim

Bugün 10:20 CumartesiForvet hattına kaliteli bir ismi monte etmek isteyen Trabzonspor aradığı oyuncuyu Brezilya'da buldu.

Ünal Karaman'ın alınması yönünde rapor verdiği Rafael Moura için geri sayım başladı..
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Trabzonspor takımına ve taraftarına şapkadan tavşan çıkartacak adam lazım..

Yoksa biz hiç bir oyuncuyu beğenmiyoruz ..
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• bence jajadan gelen para hasan üçüncü transferinde kullanılmalı
                                Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X