Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vargas sanki Adrian'a göre daha iyi duruyor ama bence iyice açık ettiler Adrian'ı getirecekler. Ha Belçika Milli denilen ben hala aynı tahmindeyim Vossen olabilir
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bir şey değil uzaktan gol atmadan gitti uşak Yanarım yanarım da ona yanarım
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• adrian ne ya giden oyunculara bak gelenlere bak zokora haricinde hepsi fos inş kume düşmeyiz yine umuta kaldık
        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
        18.11.2009

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=37325

Burada hepsini yazmadım Alternatif oyuncuları yazma gereği duymadım........

İnceleyin.......
          Alanzinho'yu satmak sacmalik olur...
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Jaja`nin gidisine en cok Hakan Arikan sevinmistir.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Net bilgi yok ama oyuncu ya Türkiye'ye ya da Portekiz'e gidecek menajeri açıkladı.
              İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2.8 mil. verdik o kadar yok zaten o rakamı verirseler istifa etsinler ben 3.5'a biter diye tahmin ediyorum 500 bin hava parası en fazla 3 eder Adrian.
              Abi söylemişsindir de Colman'ında kalacağını düşünürsek.
              Ortasahada Zokora-Colman olacak.
              Adrian'ı nerede oynatmayı düşünüyor Şenol hoca?
              Yani ben hiç izlemedim internetten bir kaç videoya göre konuşuyorum.Takıma artı bir özellik kazandıracak yada oyun düzenine katkı sağlayacak bir oyuncu gibi gelmedi bana.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gitmesi gerekenler, satılması gerekenler yerli yerinde duruyor; Sezer, Barış Ataş, Ferhat, Cale, Tayfun...

Takımda tutulması gerekenler gitti; Egemen, Ceyhun, Selçuk, Jaja (Umut sırada).

Gelenlerden direkt 11'e yazabileceğimiz tek isim var Zokora (Henrique kapalı kutu benim için).

Transferde adı geçen oyunculardan bir tanesi dışında çok umut veren isim yok benim için.
                (...)
                Henrique Trabzonsor'a yarar sağlar mı ilinmez ama birilerine hayli yüklü kazandırdığından/kazandıracağından emin olbilirsiniz.
                İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Acaba yöneticiler ne düşünüyor çok fazla merak ediyorum ?
                Bizim yöneticiler düşünebiliyor mu ki?

Yorum

• 5 milyon € konusu ise ne olursa olsun bence az. Tek mantıklı açıklaması olabilir Araplar peşin çıkmış olabilirler parayı
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• iddaya girerim adrianı sivas 1 milyona alır
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Madem hoca Jajayı istemiyor,bize bişi demek düşmez,peki Uğur sence gidenlerin daha iyileri gelir mi
                      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Vargas vargas bende seviniyorum fiorentinadaki sol kanat oyuncusu diye.

Belçikadaki vargası al vur Alanzniho'ya bir farkları yok...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar, Mehmet Ali Aydınlar babamın çok yakın arkadaşı olur sürekli görüşürler, kendisi fanatik fenerlidir ancak haksızlık yapacak biri değildir ve babamın söylediği kadarıyla hayırsever, hak yemekten korkan biridir. İnşallah orda da tarafsızlığını ve bu tavrını sürdürür.
                          Hak yemekten korkan fenerli ??? Bu sezon sonrasında feneri tutmayı bıraktı mı kendileri?..
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ülkemin tek karış toprağını hiçbiryere değişmem demek isterdim ama Madrid ve Düzce Düzceye herzaman gidilir ama Madrid başka
                            Dalganizi gecinde benim teklifim gayet ciddi... ben yeni bir takim kurup onu sampiyon yapabileceklerine zerre kadar inanmiyorum... yine oturup izliycez ope ope o ayri!!!

Yorum

• jaja gitti! eyvallah! üzülmedim dersem yalan olur ama şenol hoca belli ki silmiş jajayı defterden, o yüzden saygılıyız. ama engini o takımda tutmaması lazım eğer tutarsa kendisiyle çelişir.
                              madem yeniden yapılanma var, al yetenekli gurbetçileri oynat takımda, tolga ciğerci ile taner yalçın. ozana turgaya o kadar para verme. herşeyin hayırlısı olsun. azcıkda planlı yapın şu işleri. takımın yarısı gitti. hiç umudum yok ama geçen senede yoktu. belki iyi şeyler olur diye avutalım kendimizi

Yorum

• Sezon sonu tabloya göre Jaja gidici, Colman kalıcı gibi görünüyordu. Bugün gelinen nokta da bu şekilde, bir terslik yok yani

Sakin olup düşünürsek Jaja'nın gitmesinin daha hayırlı olacağını görebiliriz. Kalsa benzer sorunlar yaşamaya devam edecektik.
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X