kevin de bruynemiydi neydi . twitterden gelen cevap ''Milli maçlar dolayısıyla tanıştığım Belçika'lı bir bayan spor yazarı. Oradaki dergilerden biri için çalışıyor.''(kaynak)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim.Üstelik yaşı da çok genç.Umarım ciddi bir şekilde ilgileniyoruzdur.
Yorum
-
Özer,Baris,Gökhan Zan,Önder... Bu oyuncularla ilgili haberlerin asparagas olmasini umuyorum. Büyük takimda oynayacak oyuncu degil hicbiri.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
matrix herkesin duydugunun gercegını sen bılıyorsundur buna ınanıyorum.
ama daha once de soyledım,sanırım senın uslubun zaman zaman sana karşı cıkanların elestırenlerın en buyuk kozu.
"git lemiyle konuş,bana bu duyumlarla gelmeyin" gibisinden yayvan konusmalar senı bence ıtıcı yapıyor.
bu benım gorusum.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyma Abi doğrusunu öğrenmek istiyorsan Lemiyle konuş.............Bu konuda Lemi'nin doğruyu söylediğinden eminsen inanırım tabi.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekevin de bruynemiydi neydi . twitterden gelen cevap ''Milli maçlar dolayısıyla tanıştığım Belçika'lı bir bayan spor yazarı. Oradaki dergilerden biri için çalışıyor.''(kaynak)yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekevin de bruynemiydi neydi . twitterden gelen cevap ''Milli maçlar dolayısıyla tanıştığım Belçika'lı bir bayan spor yazarı. Oradaki dergilerden biri için çalışıyor.''(kaynak)
İnşaallah hayal kırıklığı olmaz yine ...
Çok sağlam topçu , bugün izlediklerimin en iyisi ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületahmin ama bubende cenk transferini daha olasi görüyorum acikcasi..ama eger jaja gözden cikarilmissa olabilirde..filho da var nasil olsa..
Cenk için Umut giderse Alınmak için tüm imkanlar kullanılacak ama Antep kesinlikle oyuncuyu elinden çıkarmak istemiyor...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon maç gol asist
2010-2011 40 16 8
2009-2010 42 18 7
2008-2009 37 14 4
2007-2008 34 14 6
2006-2007 33 16 1
Toplam 186 78 26
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekevin de bruynemiydi neydi . twitterden gelen cevap ''Milli maçlar dolayısıyla tanıştığım Belçika'lı bir bayan spor yazarı. Oradaki dergilerden biri için çalışıyor.''(kaynak)
Adamın istatistiklerine bakıyorum
Peşinde ki takımlara bakıyorum
Ve bizimle adı geçiyor
Olursa Klose den daha çok sükse uyandırır...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea istemişti De Bruyne'yi kabul etmedi Genk 10 Milyon € vermişlerdi.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak ibla6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu istatikleri tutturan Hami , F.Tekke dışında başka futbolcumuz oldumu....
Yorum
Yorum