Bana Kimse basında yazan ,medyada söylenen şeylerle gelmesin bu konuda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslinda lemi oyuncuykende sevmiyordum..brezilya maceralarinin bas kahramani oldugu icin nefretim artmisti ve özer olayinda zirve yapti..yoksa özer in bir sucu olduguna inanmiyorum..
eger cenk torun gelecekse yumusayalim özer konusunda
eğer leminin dediği isimleri alsaydık şimdi çok kar etmiştik
brezilyadan önerdiği en kötü topçu bobo ydu gerisini siz düşünün
lemi abinin komiteden kovulma sebebi ise şu bi tane forvet vardı sırptı sanırım genç bir çocuk sonradan yunanistana gitti 1,5 miyona, bizim 7 milyona onu almamızı engellediği için atıldı
Lemi Çelik has Trabzonsporludur buna emin olun22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum
-
İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildiBir futbolcunun gol attırması için illa asist yapması gerekmez.Topsuz koşu diye birşey duydun mu?Ya da boş alan yaratma.
Bir futbolcunun gol attırması için illa asist yapması gerekmez..
Bir futbolcunun gol atması için de bir neden yok..
O Zaman umut bizim takımda ne yapıyor.. Atletizm takımına alalım kendisini.."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana Kimse basında yazan ,medyada söylenen şeylerle gelmesin bu konuda
ücüncü kez yaziyorum
özer bize gelmek istiyormus
2,7 milyon teklif etmisiz
bu konuda bi bildigin var mi?
Yorum
-
İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende aynısnı Lemi abi den dinlemiştim 350 bin dolar demişti sanırım bana bizim teklifimizi
ayrıca ankaraspora gitmede önce ilk bize getirmiş özeri demiş ki alın bu benim yeğenim a takımla idmanlara çıksın para vermeyin beğenirseniz parayı konuşuruz cevap: a2 ile idmanlara çıksın sene sonunda bakarız
daha sonra sebata getirmiş onu Lemi onlarda ıyık mıyık etmişler
özer ağlamaklık olmuş ve Lemi abi son çare olarak Samet Aybaba ve gökçeği aramış cevap: senin yeğeninse direk 11 de başar Lemiciğim merak etme...
yazık bize yazık...."Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
-
Lemi arasira almanyaya gelir, burda bir turnavada konusmustum
Isyan derek dedi ki
alt yapiya getirdim, begenmediler
ankaraspora gitti ordan ümit milliye, bizimkiler 500 bine almadi (tl veya € bilmiyorum)
ardindan 26 transfer yaptigimiz sezon
lemi yine demis alalim 1,5 milyona ikna ederiz göceki diye
bizimkiler bir sene daha beklesin bedavaya alalim demisler
o sezonda zaten iyice parladi ve fenere transfer oldu
millet beni sucluyor diyor, ben neyapim cebimden ödeyip benmi oynatayim diyor[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Cemil Çiçekli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam böyle birşey olmuştur fakat kesinlikle abartılı!! gelsin direk 11 yok daha neler
nitekim araştırın bakın özer geldikten sonra sezon başından beri ilk 11 de başlamıştır.En son Cemal Sağlam tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 00:09.22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum
Yorum