Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana Kimse basında yazan ,medyada söylenen şeylerle gelmesin bu konuda
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ya bırakın şu özer kansızını, kulübün kapısından adımını atmamalı o adam. git önce fenere baktın kadroya giremedin dön geri ben zaten trabzonsporluyum olsun eğer doğruysa. öyle veya böyle bu adamın adı bile zikredilmemeli bu forumda...

Yorum

• TRT Muhabiri Baris Yurduseven twitter'de onu 30 mayis'da yayinlamisti simdi ayin 6si ve Klose GS'e gidiyordu geldi Lazio fln cikti yalan haber.
        iLK VE SON ASKiM TRABZONSPOR'UM

Yorum

• Newcastle Romaric'i istiyormuş.. Habere göre Gs ve biz de ilgileniyormuşuz...
          Kaynak
          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aslinda lemi oyuncuykende sevmiyordum..brezilya maceralarinin bas kahramani oldugu icin nefretim artmisti ve özer olayinda zirve yapti..yoksa özer in bir sucu olduguna inanmiyorum..

eger cenk torun gelecekse yumusayalim özer konusunda
            abiciğim olaylar taraftarlara hep yanlış aktarılıyor

eğer leminin dediği isimleri alsaydık şimdi çok kar etmiştik

brezilyadan önerdiği en kötü topçu bobo ydu gerisini siz düşünün

lemi abinin komiteden kovulma sebebi ise şu bi tane forvet vardı sırptı sanırım genç bir çocuk sonradan yunanistana gitti 1,5 miyona, bizim 7 milyona onu almamızı engellediği için atıldı

Lemi Çelik has Trabzonsporludur buna emin olun
            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi
              Bir futbolcunun gol attırması için illa asist yapması gerekmez.Topsuz koşu diye birşey duydun mu?Ya da boş alan yaratma.
              Evet..

Bir futbolcunun gol attırması için illa asist yapması gerekmez..

Bir futbolcunun gol atması için de bir neden yok..

O Zaman umut bizim takımda ne yapıyor.. Atletizm takımına alalım kendisini..
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kiminle görüştüğümüzü bulmak için yabancı basını iyice taramak gerekiyor. Yönetim yerli basına kesinlikle haber sızdırmayacak sanırım son transferler ile ilgili.

Yorum

• Trabzonspor, "Kevin de Bruyne" ismi üzerinde yoğunlaşmış diyorlar. (twitterda bir adam yazdı) ne derece alaklı bilmiorm bu topcuyu tanıyan var mı?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana Kimse basında yazan ,medyada söylenen şeylerle gelmesin bu konuda
                    abi

ücüncü kez yaziyorum

özer bize gelmek istiyormus
                    2,7 milyon teklif etmisiz

bu konuda bi bildigin var mi?

Yorum

• 100 maçta 65 gole ulaşmalı..
                      Kaç tane örnek verebilirsin bana böyle adam peki Ronaldo ve Messi'yi örnek gösterme şimdi ?
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende aynısnı Lemi abi den dinlemiştim 350 bin dolar demişti sanırım bana bizim teklifimizi

ayrıca ankaraspora gitmede önce ilk bize getirmiş özeri demiş ki alın bu benim yeğenim a takımla idmanlara çıksın para vermeyin beğenirseniz parayı konuşuruz cevap: a2 ile idmanlara çıksın sene sonunda bakarız

daha sonra sebata getirmiş onu Lemi onlarda ıyık mıyık etmişler

özer ağlamaklık olmuş ve Lemi abi son çare olarak Samet Aybaba ve gökçeği aramış cevap: senin yeğeninse direk 11 de başar Lemiciğim merak etme...

yazık bize yazık....
                        Tamam böyle birşey olmuştur fakat kesinlikle abartılı!! gelsin direk 11 yok daha neler
                        "Turist" Okur Yazar..
                        Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Lemi arasira almanyaya gelir, burda bir turnavada konusmustum

Isyan derek dedi ki
                          alt yapiya getirdim, begenmediler
                          ankaraspora gitti ordan ümit milliye, bizimkiler 500 bine almadi (tl veya € bilmiyorum)
                          ardindan 26 transfer yaptigimiz sezon
                          lemi yine demis alalim 1,5 milyona ikna ederiz göceki diye
                          bizimkiler bir sene daha beklesin bedavaya alalim demisler

o sezonda zaten iyice parladi ve fenere transfer oldu

millet beni sucluyor diyor, ben neyapim cebimden ödeyip benmi oynatayim diyor
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Başbakanın yani lemi vizyonu açık bir isimdir trabzonsporluluguda tartışılmaz fenerde oynuyor diye aforoz etmeyin özeri iyi transfer olur müzmin sakatlıgı olmazsa...

Yorum

• Sorularınızı

Başına Tvbordomavi soru yazarak aktarabilirsiniz.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Cemil Çiçekli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam böyle birşey olmuştur fakat kesinlikle abartılı!! gelsin direk 11 yok daha neler
                                yani en azından lafın gelişi lemiye olan güvenlerini belli etmek istemişlerdir.

nitekim araştırın bakın özer geldikten sonra sezon başından beri ilk 11 de başlamıştır.
                                En son Cemal Sağlam tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 00:09.
                                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

Çalışıyor...
                                X