Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bayern bu adamla niye szöleşme uzatmadı sanıyorsunuz parası yetrmediği için mi. tabi ki hayır posasının çıktığını anladığı için.

Yorum

• Umut Liverpool maçı öncesi çalımı attı yönetime ve takıma ama anlamadılar...
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut gidecek bu kadar basit.
        evet umut gidecek bu kadar basit..olmadı üstüne para verilip gidecek..
        çalım atamayan son vurşu olmayan kafa golu atamayan hava topu alamayan topu ındıremeyen adam olan umut gidcek

UMUT GİDECEK....

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut gol de atıyor rahat ol sen Milito geldiğinde oynamazsa o zaman dediğinde haklısın.

Senin için forvetin sadece gol atması yeterli tabi,benim içinde hem koşup hem pres yapıp hemde ortalama 10-15 gol atması gerekiyo.

Bu adam benim istediklerimi yapıyor mu yapıyor.Daha iyisi alınsın istemez miyim elbette ki isterim ama yoksa elimde başka bi kaynak sonuna kadar Umut'u kullanır,ona küfretmek yerinde desteklemeyi tercih ederim.

Sadece koşmayla olsaydı orta okulda bizim sınıfta Melahat diye bi kız vardı Beden Eğitimi dersinde kimse yakalayamazdı onu.. Olsaydı o olurdu forvet
          Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

Umut gol de atıyor rahat ol sen Milito geldiğinde oynamazsa o zaman dediğinde haklısın.

Senin için forvetin sadece gol atması yeterli tabi,benim içinde hem koşup hem pres yapıp hemde ortalama 10-15 gol atması gerekiyo.

Bu adam benim istediklerimi yapıyor mu yapıyor.Daha iyisi alınsın istemez miyim elbette ki isterim ama yoksa elimde başka bi kaynak sonuna kadar Umut'u kullanır,ona küfretmek yerinde desteklemeyi tercih ederim.
            haklisin. kral umut.
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• Umut go home..

Umut istifa..

Umut verpiss dich..

Umut rentrer à la maison..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mahmut ve Gökhan Süzen haberini yarın tehit ettirir misiniz yalancı duruma düşmeyim . Tuncay abiden de bilgiler var sonuçta .

Onun haberi yok demek saçma olur .
                İmzalar geldiğinde teyitte gelmiş olur...hayırlısı olsun ...
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut Liverpool maçı öncesi çalımı attı yönetime ve takıma ama anlamadılar...
                  Gördün mü ?

Şu an günaha girdiğinin farkında mısın . Hiç bir şeyden haberdar olmadan sallamak ne kadar kolay de mi ?
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Umut gidecek değil hem kendi hem bizim için artık gitmeli..Hala savunmayın mantık dışı geliyor savunmanız..Sadece kaçırdığı gollerden sebep değil.
                    aynen aynen

Yorum

• Ya hala Umut'u savunuyorlar kafayı yiyeceğim lan 3 yılda 2 şampiyonluğumuzu yedi bu adam neden bahsediyorsunuz çok seviyorsunuz bu işkenceyi Umut'la beraber sizde gidin yeter artık kalırsa bir protesto yürüyüşü yapalım çok ciddiyim,taraftarların %80'i olarak istemiyoruz,istemiyoruz!

Yorum

• Birde şu yönden düşünün Fransızlar bizi hiç sevmez Umut'u oraya gönderirsek kaleyi içten fethetmiş oluruz.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          --------------------Onur-------------

----Serkan---Giray---???---Piotr---

------Colman---Zokora----Romaric---

--------Burak----------Jaja----------

-------------Henrique----------------
                          bencede böyle olucak kadro.
                          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Umut-Liverpool maçı öncesi duruma gelecek olursak eğer yönetim en önemli maçının öncesinde futbolcusunu pazarlarsa o futbolcuda elbette avrupa hayali var ve gitmek ister..Gol kaçırıyor diye eleştiririz,boş koşu yapıyor diye eleştiririz ama Liverpool maçındaki süreçte Umut'un suçu yok..

Yorum

iyide trabzonsporun forvetı kım olursa olsun zaten 10-15 gol atarki..sen ben oynaım atarız zaten..ne var ki bunda..pres yapan forvet olayını ılk defa duydum açıkcası.yahu forvet pres yapmaz akıllı kosar..nasıl mı??brozkın ıbb macında yaptıgı gıbı..umutun oyle pre yapıp gol attıgını hatırlamam..
                              bu arada

umut gıdecek....

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mahmut ve Gökhan Süzen haberini yarın tehit ettirir misiniz yalancı duruma düşmeyim . Tuncay abiden de bilgiler var sonuçta .

Onun haberi yok demek saçma olur .
                                usta artık kafamız almıor. ruh hastası olup çıkıcaz. eğer gerçektten dediğin gibi şeyler varsa kaynak ya da nerden duyum aldığını belirtirmisin. aksi taktirde lütfen. allah rızası için bir şey söyleme.o gelcek bu gelcek hiç biri gelmior başka takıma gidior Mal gibi kalıorz sonra.

Yorum

Çalışıyor...
                                X