bayern bu adamla niye szöleşme uzatmadı sanıyorsunuz parası yetrmediği için mi. tabi ki hayır posasının çıktığını anladığı için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut gidecek bu kadar basit.
çalım atamayan son vurşu olmayan kafa golu atamayan hava topu alamayan topu ındıremeyen adam olan umut gidcek
UMUT GİDECEK....
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut gol de atıyor rahat ol senMilito geldiğinde oynamazsa o zaman dediğinde haklısın.
Senin için forvetin sadece gol atması yeterli tabi,benim içinde hem koşup hem pres yapıp hemde ortalama 10-15 gol atması gerekiyo.
Bu adam benim istediklerimi yapıyor mu yapıyor.Daha iyisi alınsın istemez miyim elbette ki isterim ama yoksa elimde başka bi kaynak sonuna kadar Umut'u kullanır,ona küfretmek yerinde desteklemeyi tercih ederim.
Sadece koşmayla olsaydı orta okulda bizim sınıfta Melahat diye bi kız vardı Beden Eğitimi dersinde kimse yakalayamazdı onu.. Olsaydı o olurdu forvetJackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut gol de atıyor rahat ol senMilito geldiğinde oynamazsa o zaman dediğinde haklısın.
Senin için forvetin sadece gol atması yeterli tabi,benim içinde hem koşup hem pres yapıp hemde ortalama 10-15 gol atması gerekiyo.
Bu adam benim istediklerimi yapıyor mu yapıyor.Daha iyisi alınsın istemez miyim elbette ki isterim ama yoksa elimde başka bi kaynak sonuna kadar Umut'u kullanır,ona küfretmek yerinde desteklemeyi tercih ederim.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut ve Gökhan Süzen haberini yarın tehit ettirir misiniz yalancı duruma düşmeyim . Tuncay abiden de bilgiler var sonuçta .
Onun haberi yok demek saçma olur .bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Liverpool maçı öncesi çalımı attı yönetime ve takıma ama anlamadılar...
Şu an günaha girdiğinin farkında mısın . Hiç bir şeyden haberdar olmadan sallamak ne kadar kolay de mi ?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Ya hala Umut'u savunuyorlar kafayı yiyeceğim lan 3 yılda 2 şampiyonluğumuzu yedi bu adam neden bahsediyorsunuz çok seviyorsunuz bu işkenceyi Umut'la beraber sizde gidin yeter artık kalırsa bir protesto yürüyüşü yapalım çok ciddiyim,taraftarların %80'i olarak istemiyoruz,istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------------Onur-------------
----Serkan---Giray---???---Piotr---
------Colman---Zokora----Romaric---
--------Burak----------Jaja----------
-------------Henrique----------------Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu adam benim istediklerimi yapıyor mu yapıyor.Daha iyisi alınsın istemez miyim elbette ki isterim ama yoksa elimde başka bi kaynak sonuna kadar Umut'u kullanır,ona küfretmek yerinde desteklemeyi tercih ederim.
bu arada
umut gıdecek....
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut ve Gökhan Süzen haberini yarın tehit ettirir misiniz yalancı duruma düşmeyim . Tuncay abiden de bilgiler var sonuçta .
Onun haberi yok demek saçma olur .
Yorum
Yorum