Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cuma saat kaçta patlar habu bomba

(UEFA)

Yorum

• Ula yokmudur bu bombanin uzaktan kumandasi Patlatin gitsin
      Zaman ayari fazla kacmis cumaya kadar nasil brklenir
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Tuncay bekiroğlu burayı mı takip ediyor ? Az önce dediler sınavım var söyle hemen diye

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tuncay bey e haber gönderiyorum ver haberi uşaklar moralli çalışsın sınava diye ....Yalnız sevdim ben bu yöneticiyi....Aynı kafadanız....Ben diyorum 10 sene sonra Trabzonspor bambaşka olacak diye....
          Abi tahminin kim?
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Neyse adam insaflı davranmış yoksa burda 200 kişi sabahlardı

Tahminim bizim Cuma'dan anladığımız şu olacak, Perşembe 500 kişi saat 23:50 sularında burada haber bekleyecek Cumaya 10 dakka kaldı diye
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cuma günü bide Klose-El Hamdoui-Diego 3'lüsünü aynı anda açıklıyolarmış abooov yıkılır ortalık
              millette kalp var canım yok daha neler
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sınavı olmayanlar napsın
                sükretsinler
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• abi kimse okumuyor mu yazdığımı, anderinmasti diye biri var The Ander Video youtube'da ts videoları yapıyor, tweeterda yazdı Alman basısına göre Diego Ribas 15 milyon dolara Trabzonda diye, televizyonda son dakika geçmişler...

Yorum

• şimdi bu database error alacam töbe töbe

Yorum

• Almanya'da oturan arkadaşlarımız gördü mü televizyonlarda Diego'yla ilgili bir şey, itibar etmek istemiyorum böyle her habere..

Yorum

• değişik bir teoride ben atayım yönetim diego + semih + kloseyi alacak cumaya atmaları bence maç sonrasında semihle sözleşme imzalanabilir aldığım birkaç habere görede diegoylada bonservis konusunda anlaşılmış kloseye gelince ise adamım o zaten yarın onun transfer haberini görebiliriz.

Yorum

• 4. Başlık açılır açılmaz 6 sayfa bitmiş
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Erdal abi sence kim?
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• ben sevdim Tuncay Bey i
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• salı out cuma in
                                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

Çalışıyor...
                                X