Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan yurt dışına akşam gidecek...Alper meselesinde Eskişehir direniyor Alper gelmeyi istiyor ( son ve kesin bilgi)....Eskişehir de satmayacağız diyor....

Ozan için 4 milyondan aşağı inmiyorlar...Değer mi bilmiyorum?
    Bedava Gökdeniz varken Ozan'a o parayı vermek akıl karı değil. en fazla 2 M + bir futbolcu olur bence.

Ayrıca Gökdeniz demek şampiyonlar ligi- Avrupa ligi tecrübesine fazlasıyla sahip, takım içinde bir lider demek.

Yorum

• Eğer gerçekten Kanoute ile ilgileniyorsak internetten evli olup olmadığını araştıralım. Okul çağından çocuğu var mı bakalım. Eğer varsa hiç umutlanmayalım.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Yahu Pawel'in şahsı,golcülüğü kariyeri değil mesele...
        mesele 2 kez devre arası görünen ışık için doğru hamlenin yapılamaması...
        birinde Alan birinde Pawel...
        Sonra günah keçisi Gökhan ve Umut oldu...

Diyorum ki devre arası 2/3 milyon euro'ya sene sonuna kadar Klose-Kanoute'yi alabilir miydik? Napoli-Maradona olayını kullanarak hikayemizi anlatarak...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 milyon Ozan için iyi gibi daha ucuzu olmaz bence.
          4 milyon Ozan'a değer mi bilmiyorum ama gelirse sol açıkta direkt oynar.

Ozan , adam eksiltme ve ofansif özelliklerinin yanında defansif özellikleri de olan bir oyuncu.

Bursasporlu bir arkadaşım Ozan'ın bir süre düşüşte olduğunu sananlar olduğunu söylemişti ve hatta o sırada Ozan'ın düşüşte olmadığını aslında Ertuğrul hocanın onu biraz da defansa yönelik geliştirdiğini söyledi.Bu yüzden de düşüşte gözüküyormuş.

Yani bu özelliklerinin yanında yerli olması da bir + dır bence.

Para kısmı hakkında yorum yapmak istemiyorum ama sol kanadımızı çözer bence.

Orhan şam 3,5 , M.Pektemek 4 gibi rakamların yanında Ozan'a 4 sırıtmaz herhalde.Biraz pazarlıkla daha aşağı da çekilebilr.

Ancak Ertuğrul hocanın satacağını düşünmüyorum.
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bedava Gökdeniz varken Ozan'a o parayı vermek akıl karı değil. en fazla 2 M + bir futbolcu olur bence.

Ayrıca Gökdeniz demek şampiyonlar ligi- Avrupa ligi tecrübesine fazlasıyla sahip, takım içinde bir lider demek.
            Gokdeniz yildiz degil

Yorum

• Kendisi mi acaba?

Kendisiyse eğer baskı yapabiliriz.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Klose olayi ne oldu neden olumlu veya olumsuz olarak netlesemedi hala
                Valencia'da büyük ihtimal.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Başkan yurt dışına akşam gidecek...Alper meselesinde Eskişehir direniyor Alper gelmeyi istiyor ( son ve kesin bilgi)....Eskişehir de satmayacağız diyor....

Yerli de alınmasını en çok istediğim oyunculardan birisi Ozan ama 4 milyon deniliyorsa 4 dk.düşünmeden vaz geçerdim,Eren'e sıkı sarılırdım.Bu ne arkadaş aman diyim uçan uçana,ne oldunuz yaa
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

es es bize oyuncu vermez orhan şam ın 3,5 milyon avro ettiği bir ülkeden bahsediyoruz 4 milyon normal bence ozana
                    ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alper potuk herkesin gozdesi olmus ama alper potugun gozdesi esesmis. Twitterin yalancisiyim alperpotuk6 twit adresi..
                      fake o hesap Alperin gönlü Trabzonda

Yorum

• afellayın barcaya 3 milyona gittiği yerde ozan ne kadar eder bilemem...
                        Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Kanute haberini bir tek Yunus Emre mi yapmış? Yunus a sordum neye dayanarak yaptın diye İspanyol ve Fransız basını diyor var mı oralarda böyle haber?
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu Pawel'in şahsı,golcülüğü kariyeri değil mesele...
                            mesele 2 kez devre arası görünen ışık için doğru hamlenin yapılamaması...
                            birinde Alan birinde Pawel...
                            Sonra günah keçisi Gökhan ve Umut oldu...

Diyorum ki devre arası 2/3 milyon euro'ya sene sonuna kadar Klose-Kanoute'yi alabilir miydik? Napoli-Maradona olayını kullanarak hikayemizi anlatarak...
                            Bence aksine mesele bu kardeşim ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• romarici almıyor muyuz
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valencia'da büyük ihtimal.
                                Yapma be abi uzuldum ya gelse super olurdu acikcasi..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Çalışıyor...
                                X