Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @ander_sevdaluj
    O yanlış vargas uleyn
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sercan gelirse nerede oynar, sistem nasıl olur bunları da tartışmak lazım
      ----------------------- Onur -------------------------

---Serkan ----------Giray ---------xxxxxx ------Piotr---

---------------Zokora ----------Colman ---------------

---Burak ----------------Jaja --------------Sercan ----

-----------------------Henrique (Pawel ) --------------

Nasıl ?
      Twitter Adresim

Yorum

• Bana kalırsa hoca Sercan'ı sağ kanada alıp Burak'ı forvete kaydıracak ama nasıl olacak çözemiyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Barış Özbek sanırım , sağ bek oynayacak.. Gökhan Gönül den daha iyi olabilir..

İnşallah öyle olur.

Hayırlı olsun.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok iyi .
            Ama Wendt ve Kyrgiakos transferleri sadece hayal .
            Wendt ve Kyrgiakos zaten gündemimizde olan futbolcular. Kyrgiakos'un sözlesmesi zaten bitti, yillik 2 Mio. € ile hallolur. Wendt'in bonservisi 3 Mio. €'yu gecmez diye tahmin ediyorum.

İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            6+2+2
            yedeklerde 3 yabancı var
            Okadar dikkat etmistim meger

İlk olarak iibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kyrgiakos ve Wendt ilgilendigimiz oyuncular mı hiç duymadım ben ?
            Evet. Wendt basindada geciyordu, Kyrgiakos'u Ugur abi söylemisti sanirim.

İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen güzel kadro. özellikle Kyrgiakos ben bu adamı stiyorum. hırçın ve agresif takımı ateşleyecek bir yapusı var
            Aynen, bence Granqvist'le beraber en uygun stoperler. Kyrgiakos Egemen'i hic ama hic aratmaz. Üstelik cok tecrübeli. Sözlesmesi bitmisken kacirmamak lazim.
            .

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahmet daha erken göreceğin günler var....
              Biz bu ülkede adamla perde arkasında 400 milyara anlaşıp sahnede 700 milyara imza attırmış aradaki 300'ü cebe indirmiş yönetici biliyoruz...kazın ayağı öyle değil yani...
              Ama tabi sen herşeyin göründüğü gibi olduğunu düşünmekte serbestsin...

Devre arası hiç bir maçı hem de 3-0 dan satamayacağım için başkan olamıyorum...Şampiyonluğu satamayacağım için başkan olamıyorum...
              Abi aşağılamak amacıyla demedim .

Gerçekçi olduğun , bazı gerçekleri direk söylediğin için dedim
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                inanmiyorum yaaaa.. Barisin en cogu alacagi yillik ücret 600.000 - 700.000 arasi olmaliydi!!!!
                Ne kadar alacakmış ki...Bu arada Bonservis verdik mi kendisine
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

---Burak ----------------Jaja --------------Sercan ----

-----------------------Henrique (Pawel ) --------------

Nasıl ?
                  Sercan solda yapamaz gibime geliyor. Jaja'ya da kılım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şurada Sercan gelsin Umut gitsin diyenlere gülüyorum, hemde nasıl gülüyorum, Bursa bu sene o kadar iyi bir sezon geçirmemesine rağmen kadroya giremeyen Sercan, şampiyonlukta kaç gol atmış kaç asist yapmış, üstelik sakatlığı gündemde, şimdi siz her sezon 10 golden aşağa düşmeyen, sözleşme imzalama sene sonu seni alalım diyen gs ye gitmeyerek ben para kazandırmadan gitmem diyen Umut gitsin yerine Sercan gelsin diyorsunuz. Sercan gelsin gelmesin bunu tartışmam ama Umut-Sercan kıyaslamasını hiç konuşmam bile
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• romaric gelmeye hazırken saçma sapan polonyalı 3. sınıf topçularla ilgilenmenin mantığı nedir biri bana açıklasın!!

ceyhun gülselam mantalite ve kalite olarak barış özbekten 18 gömlek falan üstün bir oyuncuyken kendisi ile sözleşme uzatılmaması ve yerine kasap barışın alınmasının mantığı nedir birisi bana bunuda açıklasın!!

bunları geçtim. bu takımın yerli kadro kalitesinin arttırılması gerekiyor aksi takdirde mücadele etmemiz çok zor olur. ayrıca bu takımda şuan en önemli ihtiyaç bi stoperdir.

sercan yıldırım alınırsa iyi olur. cenk tosunu alamayacağımıza göre. ozan ipek alper potuk kemal toktak aykut demir gökhan süzen gibi yerli isimlerde fire vermeden takıma almalıyız.

Yorum

• Barış mı , Ceyhun mu ?
                        Barış..

Yorum

Bana kalırsa hoca Sercan'ı sağ kanada alıp Burak'ı forvete kaydıracak ama nasıl olacak çözemiyorum
                          Bence dediğin yere Filho geçecek. Direk santrafor olarak düşünülüyor bana kalırsa.
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bak arkadaş,
                            es-es maçından sonra daha sonrada şampiyonluk gittikten sonra ve en sonunda da bu İ.Selçuk olayından sonra bana böle garip garip şeyler olmaya başlamıştı.
                            Şu son barış olayından sonra aynı şeyleri hissetmeye başlıyorum,....Ben kabul ediyorum bu futbol olayından hiç anlamıyorum, Barışı seyretmiş seyretmiş ama adamdaki cevheri çözememişim dolayısıyla herkesden affımı rica ediyorum...
                            Özünde transfer falan olmayan, masa tenisi tarzında sporlara yönelmeye karar verdim.
                            Saygılarımla...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Baris yillik 1,250 milyon € mu alacak ?
                              Yuh harbiden!

Yorum

Sercan solda yapamaz gibime geliyor. Jaja'ya da kılım

---Burak ----------------Romaric--------------Henrique----

-----------------------Sercan(Pawel ) --------------

Nasıl ?
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X