İlk olarak İsa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak FreeFalconSon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBafétimbi Gomis a été transféré à Trabzonspor
twitterde bi yabancı yazmış bunu
İnsan kendi söyledigi yalana bir süre sonra katiksiz inanirmis ya, bizimki de o misal.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü bi şey söylemedim =( güzele güzel demekten ziyade
Hiç gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabahta yazdım kimse iplemedi...Neden kimse sol bek için antepli ivan de souza'dan bahsetmiyor ? daha iyisini bulabilmemiz pek mümkün değil bence
gomisi bilmem ama miralem pjanić bu adamı bu sene yüksek ihtimal Türkiye de gs de izleyebilir...
bu adamı daha önce de sormuştum metz deyken gündemimize geldimi diye gs bunu alırsa 3 sene sonra 30 a satar bu kadar da iddalıyım!
Yorum
-
İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLyondan br futbolcu arkadaslar olma ihtimali çok yüksek,aaksilik olursa kızmayın bana,02:45 de göörüşme sonlanacak
olmazsa varya 2 ay cezayı göze aldım..sabah iş var ve bu haberden dolayı uyumayacagım..2 ay cezayı göze aldım.. anlayana1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadım,skype uzerinden transfermı olur be=)Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Gomis demişki beni isteselerdi skype den değil gelip burdan isterlerdi,samimi bulmadım gelmiyeceğim....2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabahta yazdım kimse iplemedi...Neden kimse sol bek için antepli ivan de souza'dan bahsetmiyor ? daha iyisini bulabilmemiz pek mümkün değil bence
Zaten 2 solbekimiz yabancı, henüz elden çıkarılan yok. O yüzden yabancı bir solbeke sıcak bakılmaz. Ivan bence de iyi ama şu durumda onu kadroya katmak lüks. Antep'de açgözlü gibi bisürü para ister.
Bence daha vahim olan sağbek sorunu. NE malum Serkan'ın 2. devre oynadığı gibi oynamayacağı...
Yorum
Yorum