Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevillanin kac stoperi var? Bilen varmi?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazen futbolcuların zekalarından şüphe duymaktayım. Geri dönenceğiniz yola ha bire ısrar niyeki hemiii?
      federasyon uyuyor böyle rezillik olmaz.gs,fener ve bjk aralarında o topçuyu ben alayım diye kapışıyorlar ve bonservisler en az 3-4 milyon eurolardan başlıyor.
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak norm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        altug_tly Altug ATALAY

Imzalar baslıyor

altug_tly Altug ATALAY

Sezon fınalı

altuğ atalay neler diyo
        Twitter macerası yeniden başladı...
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak norm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          altuğ atalay neler diyo
          takma renkdaş boşver
          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Çok pis gaza geldim .

Yorum

• İlk olarak FEDAİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi uğur deniyorsan eyv..bende uğur denesem ve gökdeniz desem..çok mu ayıp etmiş olurum??
              Estağfurullah yahu...Gökdeniz deyince herkes bir yutkunuyor....Ben Gökdenizin gündeme geleceğini düşünüyorum. Ama Fatih gelsin dediğimizde o takıma kaptan olabilirdi...Gökdeniz bir çok açıdan farklı durumda....Affedilmesi zor işler yaptı bence....Ama diğer taraftan düşünüyorum ben 23 yaşında ne hatalar yaptım.....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Romariç olmayacak...Dayanağın ne? Yok dayanağım falan bence diyorum....Bence.....Ya da uğur deniyorum....
                Romaric'i sezon içinde izleyenlere sordum çok iyi dediler. Neden istemiyorsunuz ki
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazen futbolcuların zekalarından şüphe duymaktayım. Geri dönenceğiniz yola ha bire ısrar niyeki hemiii?
                  Paranın yüzü sıcaktır!
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Son Dakika

Tuncay Bekiroğlu: Bomba Hazır Cuma Günü Patlayacak.

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takma renkdaş boşver
                      uyur gezer gibi adam
                      Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• bu mustafa pektemek kesin bjk ye gitti mi eğer gitmediyse hemen bastıralım...yanlış duymadıysam sadece bi söz verme durumu varmış telegolde öyle anladım sanki...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Altug ATALAY : "Imzalar baslıyor"

Bu arada Beşiktaş Kemal Tokak ile anlaşmak üzere,baya yol katetmiş.Twitter'da 1 saattir filan baya muhabbeti dönüyor.
                          Sıkıntı etmeye gerek yok Sadri Şener 10 tane Kemal Tokak alır...

Yerli transferinde geç kaldık.
                          Bordomavi.net

Yorum

• Bu arada Reis'den haber var.

Beni bekleyin diyor!

Yorum

• Gökdeniz ve fatihi şuan alsalar çok sevinirim...
                              HAMİ_41

Yorum

• Sanırım beşiktaş egemen'i sol bek ,toraman'ı da sağbek olarak kullanacak.Bunun başka bir açıklaması olamaz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X