Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Isınız mı yo? bu ne la? altuğ atalay'dan
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdal abi konuyla alakası yok ama Mehmet Atalay federasyon başkanlığına adaylığını açıkladı sence bizim için ne değişir
      eyvah gs dönemi basliyor yani..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlış anlamadıysam Arka Sıradakileri izleyen bir yönetimimiz var.
        Kurtlar Vadisini İzlese Bişe Demem Ama. Arka Sıradakiler Olmuyor.

Peki Arka Sıradakilerle İmzalar Başlıyorun Bir Anlamı Varmı? Boşuna Umutlanmayalım Yine Ondan Soruyorum

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Engin Den Turşu Bile Olmaz Bu Saatten Sora Bence
          Yapma kardeşim Engin bu takımın en iyi oyuncusu bence istesin tek başına şampiyon yapar ama istemeli...

Yorum

• Bence Parkı alalım
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• Arkadaş adamın izlediği diziye bile laf atan taraftara nasıl transfer beğendirilir ya hu ...

Korktum ben sizden ...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• genc olupda istanbua gidenlere aciyorum inan 100 99 kayboluyor. Birde transfer ederken yok chealseanin elinden kaptik falan diye hikaye de anlatiyorlar sonrasimi fosssssssss olup kayboluyorlar. Bize gelmeseler bile ben genc olsam hangi takim genclere önem veriyor oraya giderim kayseri,gencler, Gaziantep Bursaya ama bursa busene sinifda kaldi gibi oraya giderim
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bence futbola forvet devri bitti
                  otrasaha ikiye bolunmus ofansif defansif
                  gerektiginde ofansiler de defansif oluyor
                  veya tersi
                  Pasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş adamın izlediği diziye bile laf atan taraftara nasıl transfer beğendirilir ya hu ...

Korktum ben sizden ...
                    ama izlediği dizi öyle böyle bir dizi değil.. Mantık sınırlarını aşırı zorlayan bir dizi

Yorum

• arkadaşlar yeni geldim nedir son durumlar

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapma kardeşim Engin bu takımın en iyi oyuncusu bence istesin tek başına şampiyon yapar ama istemeli...
                        Enginin Yeteneklerine Diyecek Lafım Yok Ama. Hocasına Sövmüş Bir Adamdan Bahsediyoruz. Ve Bu Adama Kişilik Olarakta Karakter Olarakta Kimse Güvenmiyor. Türkiyenin En Yeteneklisi Belkide Ama Kişilik Ve Karakter Olarak Benim Gözümde Emreden Farklı Değil.Şampiyonluğu Bırakın Bakkala Bile Gitmem Diyen Bir Arkadaş Vardı Enginle. Unuttum Adını.

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erdal abi konuyla alakası yok ama Mehmet Atalay federasyon başkanlığına adaylığını açıkladı sence bizim için ne değişir
                          Bazılarımızın "sistem" e nefreti azalır...Oysa ki unutmamalıyız...Ne dünü ne bu günü...Ama unutmamakla haklıyken haksız duruma düşmek arasındaki çizgiyi korumayı beceremiyoruz bence...

Mehmet Atalay bir Faruk Özak değil, mesela genel müdürken bakanala yaşadıkları ilk mevzuda bastı istifayı...Kendine güvenle alakalı bir durum...Yine de bu işlerin bize fayda değil zarar verdiğine artık eminim...Mümkünse Fenerli olsun fedrasyon başkanı da bakanı da şuusu da busu da...Benim fikrim bu...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• romariç üst düzey oyuncu.zokora ıle beraber alınması çok ıyı olur.boru değıl ıspanya 5. Takımın ıstıkrarlı oyuncularını alıyorsun.herşeye muhalefet olacağım dıyede çırpınmanın anlamı yok.çıtayı yükseltıyoruz,aşagıya çekmeyelım yukarı ıtelım kulübümuzu.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ama izlediği dizi öyle böyle bir dizi değil.. Mantık sınırlarını aşırı zorlayan bir dizi
                              Arada ben de bakıyorum ...

İnsanoğlu'nun hayal sınırlarının ne kadar geniş olabileceğini görmek ve akabinde bol bol gülmek için ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlış anlamadıysam Arka Sıradakileri izleyen bir yönetimimiz var.
                                ozaman tek degilim bakan bende bakiyorum güzel dizi
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Yükleniyor...
                                X