Sevillanin kac stoperi var? Bilen varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen futbolcuların zekalarından şüphe duymaktayım. Geri dönenceğiniz yola ha bire ısrar niyeki hemiii?[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak norm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak norm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtuğ atalay neler diyo
Yorum
-
İlk olarak FEDAİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi uğur deniyorsan eyv..bende uğur denesem ve gökdeniz desem..çok mu ayıp etmiş olurum??Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Romariç olmayacak...Dayanağın ne? Yok dayanağım falan bence diyorum....Bence.....Ya da uğur deniyorum....
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen futbolcuların zekalarından şüphe duymaktayım. Geri dönenceğiniz yola ha bire ısrar niyeki hemiii?"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakma renkdaş boşverBize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR
Yorum
-
bu mustafa pektemek kesin bjk ye gitti mi eğer gitmediyse hemen bastıralım...yanlış duymadıysam sadece bi söz verme durumu varmış telegolde öyle anladım sanki...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltug ATALAY : "Imzalar baslıyor"
Bu arada Beşiktaş Kemal Tokak ile anlaşmak üzere,baya yol katetmiş.Twitter'da 1 saattir filan baya muhabbeti dönüyor.
Yerli transferinde geç kaldık.Bordomavi.net
Yorum
Yorum