Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Petrovic-Zoko-Colman
    Burak-Jaja-Filho

Çok enteresan bir takım
    Serdar Yazma şu petrovici yahu

Yorum

• 187 ÜYE sakin bir pazar.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Biz yine kanatsız oynamaya doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

Haydi hayırlısı.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Kore basınına göre Yöneticilerimizden biri Park Chu Young için 3 haziranda Kore'ye gitti.
          Umarım alırlar
          Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eren güngör ve hasan ali kaldırımı alamazmıyız
            eren güngör'ü kolay kolay bırakmazlar uzun bır sakatlık donemınden sonra oynadıgı ılk macta sankı hıc sakatlanmamıs gıbı dondu takıma aynı zamanda serdar kesımaldan kat kat daha ıyı oyuncu
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Kemal'e güvenelim alalım onu ŞL'de tecrübe de önemli herkes tecrübeli stoper ister bu arenada ama son dönemlerde artık bu tür turnuvalarda tecrübe faktörünün azaldığını görüyoruz en basitinden Kopenhag 20 yaşındaki stoperle oynamıştı kendi evinde Barcelone ve Chelsea gibi takımlara yenilmediler biz yeter ki uyumlu bir takım kuralım gerisi gelir.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• Ahhh o Jaja'nın takımda Petrovic'i de görebilsek...hem maçın tıkanma ihtimali de sıfır noktasına yaklaşır
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak A. Hilâl ÇAKIROĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kore basınına göre Yöneticilerimizden biri Park Chu Young için 3 haziranda Kore'ye gitti.
                    Umarım alırlar
                    kore yemi. kore ye gitseler duyulurdu. bence doğru değil.
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• ya biz diyoruzda petrovic icin bir görüsme oldumu yönetim tarafindan?

Yorum

• Klose isi simdi tamamen bittimi???

bu adam gs´ye felan giderse cildiririm
                        o kadar hava attik geliyor diye
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Didier Zokora, transfer söylentileri bile taraftarların iştahını kabartabilecek bir oyuncu. 30 yaşına gelmesine rağmen, geçen sezon Sevilla formasını tüm kulvarlarda tam 41 kez giydi. İspanya’dan önce Tottenham’da da taraftarların sevgilisi olmayı başaran, hatta ilk 11’de oynayıp takıma fayda sağlayamama korkusundan Real Madrid’i reddeden ‘Maestro’, artık Trabzonspor’un bir futbolcusu.

Kulüpler anlaşamadı, kulüpler anlaştı ama Zokora gelmek istemiyor, transfer bitti, transfer yattı derken; Bordo-Mavililer ile dört yıllığına el sıkıştı Fildişi Sahilli milli orta saha. Kuşkusuz, 6 milyon euroluk bedel, Trabzonspor’daki revizyonun başarılı olup olmayacağını gördüğümüzde daha sağlıklı değerlendirilecek. Ama şurası kesin; Türkiye’deki ilk söyleşisini Radikal ile yapan ‘Maestro’, buraya ‘yatmaya’ gelmediğine inandıracak kadar iddialı ve kararlı:

Didier, öncelikle Trabzonspor’a transferin için seni tebrik ediyorum. İlk sorum, Bordo-Mavililerin teklifini kabul etme sebeplerine dair. Neden Trabzonspor’u seçtin? Ben her konuda çok tutkulu ve aç bir insanım. Bu, futbolda da böyle. Her zaman yeni mücadele alanları ararım. Sıkı çalışan biriyimdir. Trabzonspor da benim için yeni bir mücadele alanı olacak. Her zaman kendimi yeniden kanıtlama peşindeyimdir. Trabzon’a giderken de aklımda bu var. Tabii ki takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması da önemli bir faktör. Ben de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istedim.

Voodoo yapmış!
                          Karadeniz insanı her konuda çok tutkuludur. Özellikle de futbol konusunda. Bir futbolcuyu severlerse, ölümüne severler. Ona bir kahraman gibi davranırlar. Ama hatalara karşı pek de toleranslı oldukları söylenemez. Bu senin için bir baskı unsuru mu, yoksa bunu bir meydan okuma olarak mı görüyorsun?

Tabii ki bunu bir meydan okuma olarak görüyorum. Ben İngiltere’de oynamış bir futbolcuyum. Orada da durum çok farklı değildir. Seyirciler sizden her zaman başarı bekler. Aslında dünyanın her yerinde bu böyledir. Ben İngiltere’de Tottenham taraftarlarının sevgisini kazanmayı başardım. Trabzonspor’da da böyle olması için oynayacağım. Kesinlikle korkmuyorum. Her taraftar, kazanan oyuncular görmek ister. Ben de takımım ve taraftarlar için elimden geleni yapacağım.

Trabzonspor’da bireysel olarak ne hedefliyorsun? Bu kentte ve takımda nelerin ön plana çıkmasını istersin?
                          Ben hem kulüple hem de taraftarlarla iletişime çok önem veririm. Trabzonspor’da en çok dikkat edeceğim şey de iletişim olacak. Zaten bunun için şimdiden harekete geçtim. Hem idarecilerle hem de futbolcu arkadaşlarımla sağlıklı bir iletişimim olması için elimden geleni yapıyorum.

Takımın penaltı atarken bakamadığını biliyoruz. Tottenham’da işlerin kötü gittiği dönemde de “Sanıyorum takıma voodoo büyüsü yaptım” şeklinde bir açıklaman var. Penaltılardaki tavrın da yanlışlıkla voodoo büyüsü yapmaktan korkman yüzünden mi?
                          (Bir kahkaha patlatıyor) Eh, yakın sayılır. Çok gençken önemli bir penaltı kaçırmıştım. Ondan sonra da penaltı atılırken bakmamaya başladım. Uğursuzluk getirmeyeyim diye... Takımım penaltı atarken ben kalecimizi izlerim. Atıştan sonra kollarını kaldırıp ileriye koşmaya başlarsa, anlarım ki gol olmuştur. Ben de sevince katılırım.

Bu durum hâlâ böyle mi? Hâlâ penaltıları seyretmiyor musun?
                          Hâlâ böyle adamım. Ben değişmem. Ben asla değişmem!

Trabzonspor taraftarlarına nasıl bir mesaj göndermek istersin? Transferin daha resmileşmeden bile seni Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda sevgi yağmuruna tuttular. Türkiye’ye gelişini de dört gözle bekliyorlar.

Türkiye’ye gelip Trabzonspor için oynama konusunda çok hevesliyim. Taraftarlarımıza şunun sözünü vermek istiyorum: Terimin son damlasına kadar Trabzonspor için mücadele edeceğim. Bu konuda emin olabilirler. Ben, çalışkan bir insanım. Burada sadece kendimi daha fazla geliştirmekle kalmayacağım; aynı zamanda hem takımın hem de ligin kalitesini arttırmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Beni beklesinler!

Kimlik
                          Doğum tarihi: 14 Aralık 1980
                          Oynadığı takımlar: 1999-2004 Racing Genk (126 maç/1 gol) 2004-2006 Saint Etienne (66 maç/2 gol) 2006-2009 Tottenham Hotspur (88 maç) 2009-2011 Sevilla (70 maç)
                          Fildişi Sahili Milli Takımı (91 maç/1 gol)

"Ben İngiltere’de Tottenham taraftarlarının sevgisini kazanmayı başardım. Trabzonspor’da da böyle olması için oynayacağım. Kesinlikle korkmuyorum. Takımım ve taraftarlar için elimden geleni yapacağım."

‘Keita ile konuştum, Türkiye için güzel şeyler söyledi’
                          Trabzonspor seninle ilgilenmeden önce Türkiye futbolunu takip ediyor muydun? Hangi takım ve oyuncuları tanıyordun?
                          Etmez miyim! Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı zaten biliyordum. Bu takımlarda oynayan yakın arkadaşlarım var. Onlarla bir araya geldiğimizde konuşuyorduk. Mesela milli takımdan Keita, daha önce Galatasaray’da oynamıştı. Fenerbahçe’de oynayan Niang’la da sık sık konuşuruz. Yakınızdır.

Ben de konuyu oraya getirecektim. Keita’dan Trabzonspor ile ilgili referans almışsındır herhalde. Peki Drogba ile konuştun mu? Galatasaray taraftarları onu takımda görmek için can atıyor.
                          Yok, Drogba ile son dönemde konuşmadım. Keita ile konuştum tabii. Bana Türkiye ve Trabzonspor ile ilgili güzel şeyler söyledi. Sadece onu değil, Türkiye’de daha önce oynamış birçok arkadaşımla görüştüm. Ayrıca şehir ve takımla ilgili içeriden bilgiler de aldım. Aldığım tüm referanslar olumluydu. Bu sayede de gelmeye ikna oldum.

Genelde Türkiye liginin teknikten ziyade fiziksel güce dayalı bir lig olduğu söylenir. Sen bu iki konuda da yeteneklisin. Peki, Türkiye’de hangi Zokora’yı izleyeceğiz? Tekniğini konuşturan Zokora’yı mı, yoksa sert futboluyla konuşulan Zokora’yı mı?
                          Bilmem. Bu sadece bana bağlı bir şey değil. Biliyorsun, İngiltere’de futbol oldukça sert oynanır. Sertlik orada kabul gören bir şey olduğu için bu kart istatistiklerinize de yansır. Oysa La Liga’da aynı sertlikte oynarsanız daha fazla kart görürsünüz. Türkiye’deki durum da biraz bu-
                          nun gibi. İstatistiklerim, ligin genel sertliğine göre değişecek. Ama şunu söyleyebilirim; futbolun seviyesi ne olursa olsun, ben her zaman yüzde 100 performansla oynamaya gayret edeceğim. Bundan emin olabilirsiniz.
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kurduğun bu takımdan piotr, glowacki, ömeri at

yerine iyi bi stoper ve solbek koy....sol tarafada iyi motive olmuş bi engin baytarı koydun mu tadından yenmez

Yorum

• İlk olarak A. Hilâl ÇAKIROĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kore basınına göre Yöneticilerimizden biri Park Chu Young için 3 haziranda Kore'ye gitti.
                              Umarım alırlar

İşte bu çok güzel oldu bu İnşallah alınır
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• Jaja forvet oynar mı? En uçta yani...
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

Çalışıyor...
                                X