Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben iyi bir santrafor alacaklarını düşünüyorum gündemde olmayan.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tsfancom trabzonsporfan.com
      Gündemdeki isimleri söyleyip taraftarımızı beklenti içine sokmak istemiyoruz.Nevzat Şakar

Burası çok ilginç..
      niye ki anlaşılan klose olayından ders çıkarmışlar ama bu açıklama yine de beni beklenti içine soktu
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Nevzat Sakar güzel aciklamalar yapmis. Baskan gibi ikide bir medyada söyliyip sonra beklentileri yükseltince olmadigi zamanda herkes yikiliyor.

Gizliden haletmek lazim ama Baskan malesef sovu seviyor.

Adriani yardimci hocalarimiz bile izlemis istedigimize göre begeniliyor.

A-Sinif golcu gelecektir diye düsünüyorum...Ibisevic felan...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yahu polonya liginden bir topçu aldık diyelim 1 tane iyi çıksın tamam ama takımı polonyadan kurmak ne kadar mantıklı üstelik bu oyuncular kendi milli takımlarının bile direk oyuncusu değil...
          Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Nevzat Sakar, "oyunculari gizleyemedik, bari (ilgilenmiyoruz) deyip sonradan sasirtalim" hesabinda olmasin sakin

bjk gibi, "quaresma ile ilgilenmiyoruz yok öyle sey"
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Gündemdeki isimleri söyleyip taraftarımızı beklenti içine sokmak istemiyoruz.Nevzat Şakar

Burası çok ilginç..
              Hangi isim yazılırsa yazılsın beklenti içine giremiyoruz ki zaten, he o mu alamayız ya 2 gün sonra başka yere gider der geçeriz...
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nevzat Sakar güzel aciklamalar yapmis. Baskan gibi ikide bir medyada söyliyip sonra beklentileri yükseltince olmadigi zamanda herkes yikiliyor.

Katiliyorum. Bencede aciklamalari gayet mantikli ve isabetli.
                Niye kiziyorlar anlayamadim!
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 1. sınıf forvet beklemeyin .

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hacısalihoğlunu kimse geçemez.
                    al birini vur ötekine.
                    bizim futbolcu değil yönetici transfer etmemiz lazım.
                    aziz yıldırım yönetiminden yöneticimi kiralasak ne
                    ewt kardeşim şimdi trabzonda yönetim muhalifi federasyon temsilcimiz süleyman atal beyle kolkolalar ..ama nevzat bey içinde aynı şeyler söyleniyor hatta selçuk ve egemenin gidişleriyle bile alakalandırılıyor günahları boynuna...
                    Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nevzat Sakar güzel aciklamalar yapmis. Baskan gibi ikide bir medyada söyliyip sonra beklentileri yükseltince olmadigi zamanda herkes yikiliyor.

hem ibiseviç hem adrian...yabancı sınırlaması kalktımı acaba
                      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Bizim gündemimize girmeyen adam kaldı mı yahu
                        İbisevic çıkabilir bu süreçten...
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Burası çok ilginç..
                          Çünkü çok ciddi önemli futbolcular alınma ihtimalleri %50 oyüzden böyle konuşuyor yoksa alındımı burası yine coşar.

Yorum

• geçen sene yaklaşık 20 forvet gündemimize girdi en son jajayı süper kupa maç günü getirmişlerdi.
                            bakalım bu sene ne olcak
                            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• transfer durumumuz son yıllarda hiç bu kadar karışık olmamıştı yabancı kontenjanı,mutlaka transfer bekleyen mevkiler,anlaşdık mı anlaşmadık mı futbolcular.....mesela asbaşkan henrique heran imza atabilir diyo bitmedi mi bu transfer???
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim gündemimize girmeyen adam kaldı mı yahu
                                İbisevic çıkabilir bu süreçten...
                                Biz kendi kendimize Gündem yaratiyoruz sonrada kendi kendimize hayal kirikligi yasiyoruz.
                                Biz Trabzonsporlular aci cekmeyi seviyoruz galiba
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yükleniyor...
                                X