Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim değil bu kararı hoca vermeli
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İnşallah bu Paolu beni yanıltır ve harika bi oyun sergiler tüm dualarım Paulo için. .

Yorum

• Aykut Aygün'ü bekliyorum ben..

Hala alınmadı.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu sene kulüpler transferi kampa yetiştirme niyetindeler ama federasyon +2+2 saçmalığına hala son vermiş değil.

Bir an evvel şu kural düzelse iyi olacak.
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Romaric gelirse orta sahamiz mukemmele yakin olur.Colman-Zokora-Engin-Burak-Romaric gibi ust duzey bes tane adamimiz var..

Ama defansimiz gecen seneki bjk defansina benziyor.On taraf mercedes arka taraf haci murat gibi..
            Giray disinda guvenilecek ne stoper var ne bek var..Glowackinin gonderilip oraya iki tane cok saglam stoper alinmasi gerekiyor..
            Giray'in yanina tecrubeli bir yabanci+Aykut Demir isimizi gorur..

Edit:Jaja ve alanzinhoyu unutmusuz
            En son Tyler Durden tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 11:22.

Yorum

• Umarım Romaric'i de alırız .

Yorum

• Jaja Alanzinho Colman Zokora Romariç Pawel Piotr Henrique yabancılarımız olursa Glowacki ve Caleyede kulüp bulunmalı o zaman bence Ceyhun kalmalı kalırsa Barış alınmamalı umut giderse Turgay Bahadır alınabilir
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Gökdeniz alınsa fena olmaz.
                  Defansımız hala boş.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Romaric + Ozan İpek + Stoper + Umut giderse 1 forvet daha .

* Ozan İpek alınmayacak gibi . Turgay'ı daha çok istiyoruz sanki .
                    * Eren sol bek oynayabiliyor mu ?

Yorum

• Hala solbek,hala sağbek,hala stoper alınmadı.Lazım da lazım.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Şu barış özbek durumu nedir acaba? Halen bu arkadaş konusunda düşüncelerim aynı da
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Toulouse'un Arjantinli Stoperi Mauro Cetto bonservissiz olarak yıllık 500.000€ karşılıgında Palermo'ya imza attı..Aslında çok zor değil kaliteli veucuz stoper ama niyetimiz yok..

Yorum

• Ayrıca Mustafa'nın bu sene Giray'la defansın ortasında çok başarılı olacağını düşünüyorum..

Topu oyuna sokmakta ondan iyisi zaten yok..Bu sene onun senesi olacak.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Nedir son durum ?

Özellikle Klose'de ?
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrıca Mustafa'nın bu sene Giray'la defansın ortasında çok başarılı olacağını düşünüyorum..

Topu oyuna sokmakta ondan iyisi zaten yok..Bu sene onun senesi olacak.
                                Ikiside cok agir bence.Giray'in yanina genc degil tecrubeli bir isim alirsak daha faydali olur.Mustafa'nin bir sene daha yedekte durmasi lazim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X