Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karsıyakadan saffet gurur takip eden varmı?
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son dakika... Veysel Sarı'nın ağzından: Es-Es Ts maçında Sezer-Ümit Karan ve Ersun Yanal sağlam para kaldırdı...Herkes herkese veriyor şaşırmamak lazım
      Gelecek sene Gs diyorlar...
      Nasıl yani abi anlamadım?

Yorum

• sivas'ın genç sol bekini sadece ben mi beğeniyorum ??
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Ben Enginde Hamsi özelilkleri bulundugunu düsünüyorum..yani..Hirs...Azim...Milliyetcilik...S inir..Inat

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim anlamadığım bazı internet sitelerinde, bu oyuncunun (Paul Henrigue) bonservisinin bir şirkette olduğu ve bu şirketin 4 milyon avro istediğini bundan dolayı transferin askıya alındığı yazıyor.Bu ne kadar doğru anlayamadım.
            evet bende bu haberi ntvspor da duydum...
            Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• ferhat kiraz konusulmustu bir ara sol forvet,sol acık olarak dusunulurdu aslında.

Yorum

• Cenk Tosun - Alper - Ozan İpek - Turgay Bahadır - Kemal Tokak alıp yerli transferini bitirebiliriz ..
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Engin sezonun 15 maçını sakat 5 maçını idmansız geçirdi.

Ozan İpek sol kanadı boydan boya 50 defa koşuyor her maç.Her şey yetenek değil.Makelele sadece kuvveti ile 10 sene Real Madrid forması giydi, sayısız kupa kazandı.

Bence Ozan İpek şart değil, ama Engin'e güvenip sezona girilmez.
                  Aynen katılıyorum
                  BÜLENT

Yorum

• İlk olarak majesty_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    brozek kardeşlerin kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.....yerli piyasada onlar gibi bi sürü oyuncu var
                    Hemde YERLİ piyasada çok merak ettim renkdaş kim bu futbolcular???
                    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben söyliyim mi sana forvete: adem büyük, turgay,sercan,isaac,ergin,mehemt yıldız,
                      solbek: bence yedek ferhat olarak kalailir : hasan ali kaldırın, gökhan,malik fathi
                      sırf muhalefet olmak içinde böyle seyler yazılmaz allah aşkına mehmet yıldız nedir bu mu pawel ayarında?saydıgın diger forvetlerde pawelin yanına yaklaşamaz.sol bek içinde piotrın ne hatasını kabahatini gördün? oynadıgı hangi maçta kötü oynadı? hasan ali yazmıssın git kayseriden iste bakalım kaç para isteyecek pawel ve piotr aldıgın parayı hatırla sonra.
                      Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İleri uçta savunma arkasına hareketlenebilecek , süratli ve bitirici vuruşları normalin üzerinde olan her futbolcu Jaja-Colman ikilisi sayesinde 15 gole ulaşır .
                        sercan güçlenebilecekse en güçlü aday..
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sivas'ın genç sol bekini sadece ben mi beğeniyorum ??
                          ziya bende cok begeniyorum hatta TSL nin en iyilerinden ama biz istersek sivas cok para ister.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sivas'ın genç sol bekini sadece ben mi beğeniyorum ??
                            bende ferhatın yerine alınmasından yanayım ziya erdaldan bahsediyosan..
                            Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Kadro ne yazık ki çok sıkıntılı bir hal aldı.Romaric'inde alındığını hesaba katarsak Paulo'nun gelişi yabancı sınırlamasında bize çok sıkıntı verecek.Mutlaka ön alandaki bir yabancımızdan feragat etmek durumunda kalacağız, aksi takdirde arkada çok büyük sıkıntı yaşarız.Bu da çok lüks olacaktır bizim için.Bu açıdan Ozan mutlaka alınmalıydı, yada Romaric alınacaksa Colman'la yollar ayrılmalı.Alper yerli olarak oraya düşünülmeli.Colman kalacaksa Paulo'nun transferi askıya alınmalı.Aksi durumda çok dengesiz ve plansız kurulmuş bir kadroyla karşı karşıyayız.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Engin sezonun 15 maçını sakat 5 maçını idmansız geçirdi.

Ozan İpek sol kanadı boydan boya 50 defa koşuyor her maç.Her şey yetenek değil.Makelele sadece kuvveti ile 10 sene Real Madrid forması giydi, sayısız kupa kazandı.

Bence Ozan İpek şart değil, ama Engin'e güvenip sezona girilmez.
                                Allah allah ya bizim hangi sakat futbolcumuz hemen geri döndü ki?

Bizim sağlık ekibinin eline düşeceğine kafana sık daha iyi.

Engin,Egemen,Glowacki,Piotr bunların hiçbiri sakatlandıktan sonra birçok maçta geri dönemedi.

Bazılarına da kulp taktık kronik sakat.

Kimse sağlık ekibimizden bahsetmiyor.

Hak getire eğer Onur'u bizim sağlık ekibinin eline bıraksalardı şu an ayağı hala alçıdaydı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X