karsıyakadan saffet gurur takip eden varmı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika... Veysel Sarı'nın ağzından: Es-Es Ts maçında Sezer-Ümit Karan ve Ersun Yanal sağlam para kaldırdı...Herkes herkese veriyor şaşırmamak lazım
Gelecek sene Gs diyorlar...
Yorum
-
İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım bazı internet sitelerinde, bu oyuncunun (Paul Henrigue) bonservisinin bir şirkette olduğu ve bu şirketin 4 milyon avro istediğini bundan dolayı transferin askıya alındığı yazıyor.Bu ne kadar doğru anlayamadım.Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin sezonun 15 maçını sakat 5 maçını idmansız geçirdi.
Ozan İpek sol kanadı boydan boya 50 defa koşuyor her maç.Her şey yetenek değil.Makelele sadece kuvveti ile 10 sene Real Madrid forması giydi, sayısız kupa kazandı.
Bence Ozan İpek şart değil, ama Engin'e güvenip sezona girilmez.BÜLENT
Yorum
-
İlk olarak majesty_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebrozek kardeşlerin kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.....yerli piyasada onlar gibi bi sürü oyuncu varAğasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben söyliyim mi sana forvete: adem büyük, turgay,sercan,isaac,ergin,mehemt yıldız,
solbek: bence yedek ferhat olarak kalailir : hasan ali kaldırın, gökhan,malik fathiBazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİleri uçta savunma arkasına hareketlenebilecek , süratli ve bitirici vuruşları normalin üzerinde olan her futbolcu Jaja-Colman ikilisi sayesinde 15 gole ulaşır .Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas'ın genç sol bekini sadece ben mi beğeniyorum ??ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas'ın genç sol bekini sadece ben mi beğeniyorum ??Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
Kadro ne yazık ki çok sıkıntılı bir hal aldı.Romaric'inde alındığını hesaba katarsak Paulo'nun gelişi yabancı sınırlamasında bize çok sıkıntı verecek.Mutlaka ön alandaki bir yabancımızdan feragat etmek durumunda kalacağız, aksi takdirde arkada çok büyük sıkıntı yaşarız.Bu da çok lüks olacaktır bizim için.Bu açıdan Ozan mutlaka alınmalıydı, yada Romaric alınacaksa Colman'la yollar ayrılmalı.Alper yerli olarak oraya düşünülmeli.Colman kalacaksa Paulo'nun transferi askıya alınmalı.Aksi durumda çok dengesiz ve plansız kurulmuş bir kadroyla karşı karşıyayız.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin sezonun 15 maçını sakat 5 maçını idmansız geçirdi.
Ozan İpek sol kanadı boydan boya 50 defa koşuyor her maç.Her şey yetenek değil.Makelele sadece kuvveti ile 10 sene Real Madrid forması giydi, sayısız kupa kazandı.
Bence Ozan İpek şart değil, ama Engin'e güvenip sezona girilmez.
Bizim sağlık ekibinin eline düşeceğine kafana sık daha iyi.
Engin,Egemen,Glowacki,Piotr bunların hiçbiri sakatlandıktan sonra birçok maçta geri dönemedi.
Bazılarına da kulp taktık kronik sakat.
Kimse sağlık ekibimizden bahsetmiyor.
Hak getire eğer Onur'u bizim sağlık ekibinin eline bıraksalardı şu an ayağı hala alçıdaydı.
Yorum
Yorum