Şu forumda Ozan İpek için ''yaramaz'' diyenleri okudukça kendimden şüphe etmeye başladım. Acaba benim iki sezondur canlı olarak en az 20 maçını izlediğim Ozan İpek'ten başka bir Ozan mı var?... Dua edin de alınsın. Sol kanat için Trabzonspor takımının bulup bulabileceği en faydalı adam olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper Trabzon da banko 11 oynayacağını düşünüyorsa muazzam bir hayal gücüne sahip demektir ...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Olcan'ı alsak daha faydalı olur.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun ve Selçuk'un 11 başlayabildiği Trabzonspor kadrosunu görünce Alper'in yerinde olsam aynı düşünceye sahip olurdum
Banko dedim üstad zaman zaman değil ...
Selçuk takımın beyniydi sen kabul etsen de etmesen de ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
.....
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Alper'in Trabzonpor'u istiyor olmasının sebebini söylüyorum . Keser kesemez, öyle kağıt üzerinde karar verilebilecek bir hadise değil .
Zokora ve gelirse Romaric'inde hemen Temmuz ayından faydalı oyuncular olacağını kmse garanti edemez .
Şu an orta alandan kesilemeyecek tek adam Colman . Onun sebebi de takımın taktik yapısını ezbere biliyor olması .
Yorum
-
Tolunay gibi bir adamı yıllarca izledik...
Ünal ve Szymek'te var....
Orta saha oyuncusunda neler olması gerektiğini bu adamlar anlatmıyor mu? iki tv yanyana koy karşılaştır bu adamlarla izleme komitesinin de görevi zor değil hanibazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
-
Transfer çalışmalarınız nasıl gidiyor. Klose olacak mı?”
“Klose olmadı. Biz de Belçika’nın Westerlo takımında oynayan Henrique ile anlaştık. Bizim izleme komitesinin tamamı izledi. Burada da Brames’le konuştuk. Herkes süper dedi. Golcü sorunumuzu kısmen hallettik. Çok iyi bir takım yapacağız.”
-Peki Bursasporlu Turgay Bahadır olayı nedir?
“O konuda da önemli bir mesafe kat ettik. Bursaspor bırakmak istemiyor. Ama biz çok istiyoruz. Futbolcu da Trabzon Vakfıkebirli. Kendi evladımız. Sonunda bizim Necmettin Bey, Ertuğrul hocayla konuştu. Bursaspor istediği yabancı oyuncuyu alabilirse Ertuğrul hoca Turgay’a izin verecek. Çok istikrarlı bir futbolcu.”
-Umut’un durumu nedir?
“Umut gitmek istiyor. Malum ailevi problemleri de var. Biz de kolaylık sağlayacağız. Tabii şartlar iyi olmalı. Burak problemi var deniyor. Böyle bir şey yok. Jaja ve Colman’da da sorun kalmadı”
-Başka transfer var mı yakında?
“Zokora’yı transfer ettik. Çok iyi bir futbolcu. Bana göre iki Selçuk eder. Şimdi pazartesi günü İspanya’ya gidip Romaric’in işini bitirmeye çalışacağım. Büyük bir ihtimalle o da bitecek. Hem Zokora hem Romaric süper bir orta saha olacak. Trabzonspor’a yabancı ve önemli oyuncu getirmek zor oluyor. Ben Egemen’i o kadar büyük kayıp olarak görmüyorum. Selçuk davranışıyla beni hayal kırıklığına uğrattı. ‘Avrupa, Avrupa’ dedi bize. Lap diye G.Saray’a gitti. Burada G.Saray yönetimine de kızdım.”
-Ceyhun’un durumu ne olacak?
“Ceyhun’a bir rakam teklif ettik kabul etmedi. Kendisi bilir. Opsiyon hakkı vardı biz kullanmadık. Üç yıldır bizde mesafe kat edemedi. Kalmasını isteriz. Pazartesi menajeri gelecek konuşacağız.”
-Cenk Tosun konusunda bir girişiminiz var mı?
“Evet oldu. Burada da konuştuk. Tolunay hocayla da konuştuk. Ama çok zor görünüyor. G.Antep bırakmak istemiyor.”twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı hayal gücünden sende de var demek ki
Banko dedim üstad zaman zaman değil ...
Selçuk takımın beyniydi sen kabul etsen de etmesen de ...
Alper için başlayamaz öyle hemen lakin ben eğitimi bitip formayı aldığı anda çıkaracağını tahmin etmiyorum...Ha Şenol Hoca'dan formayı kaç ayda alır orası muamma tabi...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Şu an yerli futbolcular üzerindeki en büyük tesirimiz , onlara oynayarak çok daha önemli oyuncular olabileceklerini hissettirmemiz .
Söz gelimi Alper , Trabzonspor'da 1 sezon oynarsa , Eskişehirde iki sezon oynayarak alabileceği mesafeyi kateder . İşte tercih sebebi bu dur .
Yerli futbolcu piyasasında bir tür eşik vardır ; o eşiği geçen oyuncuların market değeri son derece gerçek dışı rakamlara fırlıyor . Trabzonspor olarak yapmamız gereken yukarıdaki tesirimizi kullanarak henüz eşiği geçmemiş oyuncuları bu kulübe kazandırmak olmalı .
Ben hiç bir oyuncuya bağlanmayı doğru bulmuyorum . Türk futbolu hızlı bir rejenerasyon sürecinde ve alttan gelen adamlar sürekli daha iyiye gidiyor .
Yorum
-
Marko Devic, 24 Lig maçında 14 gol atıp 8 asist yapmış bu sezon. 2 Avrupa maçında da 2 gol atıp 1 asist yapmış.Geçen sezon 20 maçta 8 gol atıp, 3 asist yapmıştı.
Aynı takımda ki Stoper Papa Gueye'de 20 Lig maçında oynamış bu sezon. 19 defa 90 dakika sahada kalmış. Geçen sezon'da 30 lig maçında forma giymiş. Sözleşme bitiş tarihi ? olarak gözüküyor. Sözleşmesi bitmiş olabilir mi? Öyle bir durum varsa hiç boşuna adam aramaya gerek yok.
Yorum
Yorum