kyrgiakos diyorum ve susuyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor istiyor, Bursaspor satmıyor!
Trabzonspor'un ısrarla istediği Bursasporlu futbolcu Ozan İpek için görüşmeler sürüyor. Yeşil beyazlı ekip, sözleşmesi devam eden futbolcu için 5 milyon Euro bedel biçerken, bir yandan da takımda bulunan genç yıldızlarını satmamaya kararlı.
Transfer çalışmalarında yoğun günler geçiren Bursaspor, bir yandan yapılacak takviyeler üzerinde dururken, diğer yandan da yıldız futbolcuları için gelen tekliflerle uğraşıyor.
Takımın yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek'de ısrar eden Trabzonspor'a karşı, Bursaspor ise takımda bulunan yıldız futbolcuların satılmaması kararını sürdürüyor.
Başkan İbrahim Yazıcı, "Yıldız satmayız, yıldız alırız" sözünü yinelerken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, "Hocamız Ozan İpek'i çok istiyor. Ozan'ı öyle ya da böyle kadromuza katacağız" açıklamalarını ise çok iddialı bularak, "Biz şampiyon olmuş bir kulübüz. Hedeflerimiz büyük. Daha önce ne teklifler geldi, ama biz 2 yıldır yıldızlarımızı satmıyoruz" ifadelerini kullandı.
DHA
Yorum
-
Ozan ve Alper İ almak zor olacak. İki Kulüpte pek sıcak bakmıyor....
Serdar(Farabi)
Poulsen gündemde değil ama taşımak lazım Tosic almaktan iyidir?
Simon Poulsen Kimdir?
şuan Az Alkmar da oynuyor; Danimarka Milli
26 yaşında 1.84 boyunda Danimarkalı oyuncu Sol bek ve Sol Açık oynamaktadır.
Sol tarafta Fizik ve Mücadele gücü,Enejisi,Hücüma verdiği katkı ,etkili driblingleri,pas ,orta ve şutları ile sol tarafı boylu boyuna kullanabilemektedir.
Fuchs ve Wendt olmadı Onlardan sonra en iyi Alternatif
Tosic felaketinin önüne geçelim
Erdal Abi vb.. Basınla ve yönetimle tanbıdığı olanlar bu futbolcunun ismini gündeme getirelim.......En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 13:51.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye görürsün Yazıcı yıldızların gidiyor mu gitmiyor mu... Ettiğin laf da laf olsa.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayern Kloseye yeni sozlesme onermis..
Bence o adam bu saatten sonra yeni bir maceraya atilmaz..
Bayerne imzayi atar sonrada emekli olur..
Bu haber dün gece Bild gazetesinde yer aldi. Klose 2 yillik bir sözlesme istiyor. Sorun parasal degil. Parayi düsünseydi kendisine teklifte bulunan 6 rus takimindan birine giderdi deniliyor. Istedigi tek sey 2 yillik sözlesme ve cocuklari icin iyi bir ortam. Bu durumda Klose transferi bana göre zor görünüyor
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekyrgiakos diyorum ve susuyorum
O adam yüzünden Liverpool elendi UEFA Kupasında ahmakça bir penaltıya sebep oldu, genelde de kötü maçlar çıkarıyor tek artısı hava toplarında çok tehlikeli olması.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
Daha gelmeden banko forma isteyen oyuncu Eskişehirli Alper mi? Alper de yetenek var da o kadar da değil. Ayrıca forma verilmez alınır. Trabzonspor'da oynayamayacağını düşünüyorsa, forma verilmesini bekleyecekse gelmemesi daha hayırlı olabilir. Zokora'ya Colman'a ve olası yeni transfere(Romaric) siz şöyle kenarda durun Alper'e söz vermiştik mi diyelim? Forma istenmez, alınır. Bu kadar büyük beklentiler içine girmesi için kendini biraz daha geliştirmesi lazım.
Örnek: Mustafa YumluEn son MonteCristo tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 13:54.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamayan süre almayan oyunucudan bir halt olmaz...Futbolculuk doğal bir yetenektir ve sürekli tekrar ile gelişir büyür...Bu adamları alıp heba etmenin anlamı yok...Eğer güvenir bunlar olur dersen...alıp doğal ortamlarında seyre bırakacaksın...
Bunu da beceremiyorsak kapatalım kulübü gidelim zaten."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Samsun'la yönetim bazında olan iyi ilişkileri kullanıp şimdiye kadar Kemal transferini bitirmiş olmamız lazımdı, eğer bu sene alamazsak gelecek sene bu iyi ilişkiler de işe yaramayabilir.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
Yorum