tolga cigerci konusu hala muammamı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO beyin konusuna hiç girmeyelim aga...Selçuk'un beyni ile hangi maçları kazandığımızı sorarım iş çığrından çıkar
Alper için başlayamaz öyle hemen lakin ben eğitimi bitip formayı aldığı anda çıkaracağını tahmin etmiyorum...Ha Şenol Hoca'dan formayı kaç ayda alır orası muamma tabi...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an yerli futbolcular üzerindeki en büyük tesirimiz , onlara oynayarak çok daha önemli oyuncular olabileceklerini hissettirmemiz .
Söz gelimi Alper , Trabzonspor'da 1 sezon oynarsa , Eskişehirde iki sezon oynayarak alabileceği mesafeyi kateder . İşte tercih sebebi bu dur .
Yerli futbolcu piyasasında bir tür eşik vardır ; o eşiği geçen oyuncuların market değeri son derece gerçek dışı rakamlara fırlıyor . Trabzonspor olarak yapmamız gereken yukarıdaki tesirimizi kullanarak henüz eşiği geçmemiş oyuncuları bu kulübe kazandırmak olmalı .
Ben hiç bir oyuncuya bağlanmayı doğru bulmuyorum . Türk futbolu hızlı bir rejenerasyon sürecinde ve alttan gelen adamlar sürekli daha iyiye gidiyor .
- İlker Sayan - Dardanelspor A2 - forvet
- Abdülmuttalip Altın - Bursaspor A2 - orta alan/ön libero
Üç yıl içinde cebimize milyon avroları koyup düşeriz bunların peşine...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an yerli futbolcular üzerindeki en büyük tesirimiz , onlara oynayarak çok daha önemli oyuncular olabileceklerini hissettirmemiz .
Söz gelimi Alper , Trabzonspor'da 1 sezon oynarsa , Eskişehirde iki sezon oynayarak alabileceği mesafeyi kateder . İşte tercih sebebi bu dur .
Yerli futbolcu piyasasında bir tür eşik vardır ; o eşiği geçen oyuncuların market değeri son derece gerçek dışı rakamlara fırlıyor . Trabzonspor olarak yapmamız gereken yukarıdaki tesirimizi kullanarak henüz eşiği geçmemiş oyuncuları bu kulübe kazandırmak olmalı .
Ben hiç bir oyuncuya bağlanmayı doğru bulmuyorum . Türk futbolu hızlı bir rejenerasyon sürecinde ve alttan gelen adamlar sürekli daha iyiye gidiyor .
Yorum
-
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyleyse alın size iki isim;
- İlker Sayan - Dardanelspor A2 - forvet
- Abdülmuttalip Altın - Bursaspor A2 - orta alan/ön libero
Üç yıl içinde cebimize milyon avroları koyup düşeriz bunların peşine...
Pesinde Bayern Münih ve Dortmund var.....biz halen daha gurbetclierin pesinden kosalim..........Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz
Yorum
-
Oynamayan süre almayan oyunucudan bir halt olmaz...Futbolculuk doğal bir yetenektir ve sürekli tekrar ile gelişir büyür...Bu adamları alıp heba etmenin anlamı yok...Eğer güvenir bunlar olur dersen...alıp doğal ortamlarında seyre bırakacaksın...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ucuz ve makul çözümlerle; sence Alper'in yerini Tolga Ciğerci, Ozan'ın yerini Eren Albayrak alabilir mi?
2 kez izledim,2'sinin de sol açıkta oynuyordu ve bana göre Türkiye liglerinde bulunmayan bir yetenek..
Zaten hiç inanmıyorum Tolga'yı alabiliceğimize..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı hayal gücünden sende de var demek ki
Banko dedim üstad zaman zaman değil ...
Selçuk takımın beyniydi sen kabul etsen de etmesen de ...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk İnan'ın Türkiye'nin en iyi ortasaha oyuncusu olduğu gerçeğini bizim futbolcumuz olsa da olmasa da kabul etmemiz gerekiyor bence.
Yorum
Yorum