Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• belki biraz daha para koparmak icin bahanede olabilir cocuklar
    su an 5-6yas olmasi gerek cocuklarin
    almanyada 6-7 ile okula baslanir
    klose zaten 2yil kalacak bizde, yani ilk yil zaten okul sorunu yok sonraki yil baslar sorun
    bir yil´da idare etsin iste

Yorum

• Bursa'da Bobo ile görüşüyor. Bobo'da fena bir transfer olmaz ama öncelik Klose olsun tabi ki.

Yorum

• Romariç kesinlikle alınmalı. Öyle bir orta sahaya sahip olacağız ki

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adam şuan istediğini yapar.
          hatunlar iimis bu adam form tutmasi zaman alir.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Romaric transferine "istemezük" diyebilen taraftarımız var ise hakkaten dünya kulübüyüz(!)
            romaric çok iyi bir futbolcu ama alınırsa jaja veya colmandan biri gidecek gibi gözüküyor. jaja bu takımın en yeteneklisi iyi bir kamp dönemiyle çok farklı olacaktır. colmanda gizli kahraman.romaric zokora colman jaja hepsi kalırsa forvetlerde alınacak savunmaya yabancı oyuncu almamız zor. bence bu yüzden romaric alınmamalı.alper çok iyi olur.
            twitter @hopeMit

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Brezilyalı alındıysa, Pawele yol vermek gerek.Tutulması lüzumsuz olur bu transferden sonra.Kenardan gelip 8-10 gol atacak genç bir isme ihtimacımız vardı.Umarım bu ihtiyaca karşılık verebilir Henrique.

Transferde vites artırmamız gerek.Sanırım 3 haftalık bir süre var kampa.2 forvet ve ortasaha transferleri bir an önce bitse de arka tarafa da bi el atsalar.
              katılmamak elde degil keza mehmet cakir ı unutmamak lazım..Hasan Ahmet de dusunulmeli...

romaric,zokora,filho,sercan,eren gelenler...
              tolga,barıs,gokhan suzen,kemal tokak,ibisevic,juhasz gelsin...

Sonra kim giderse gitsin..
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Romaric transferine "istemezük" diyebilen taraftarımız var ise hakkaten dünya kulübüyüz(!)
                Ben istemem sebebi ise Zokora'yı yoldan çıkaracak bu adam.Sevilla'da bi kaç tane halt yemişliği varmış bu Romariç'in.

Yoksa yetenek bakımından adama bişey diyeceğim yok

Yorum

• Hep söylüyorum Trabzon'da her türlü seçmeli ders olarak yabancı dil eğitim veren bir Trabzonspor koleji adında bir yer açılmalı gs'nin yaptığı gibi Trabzonspor adası ve o adada Reina tarzı bir kulüp açılmalı bak o zaman futbolcu nasıl geliyor.
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Trabzon'dan bir bomba daha!
                    Bordo-mavili ekip Sevilla’dan transfer ettiği Zokora’nın takım arkadaşı Fildişi Sahilli Romaric’in de işini bitirdi.

Sevilla’dan Zokora’yı transfer ederek gündem yapan Trabzonspor, aynı takımda forma giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Romaric ile de anlaşmaya vardı.

Milliyet'in haberine göre; Romaric’in bonservis bedeli için kulübüne 3 milyon euro ödemeyi kabul eden yönetim, Sevilla kulübüne teminatları da gönderdi. İspanyol kulübünün bir iki gün içerisinde bordo-mavili kulübe olumlu cevap vermesi bekleniyor.

Yüksek şut ve pas isabet oranıyla tanınan Romaric, bu sezon Sevilla formasıyla 26 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırdı. Trabzonspor’un toplam 1559 dakika sahada kalan 27 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme yapması bekleniyor.

Yorum

• Frederic Kanoute

Frédéric Kanouté ➤ Mali'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Beijing Guoan ➤ * 2 Eyl 1977, Sainte-Foy-lès-Lyon, Fransa

Yorum

birtan sevgili renkdaşım bu adamı ne zaman görsem aklımın bir köşesinde sen varsın bu jajanın transferini sen söylemiştin bu adam takımda kalmalı
                        Alayına isyan anti istanbul

Yorum

Sizi anlayamıyorum ya rahat bırakın su jajayı..adam istediğini yapar ya..sahada gol atıyo mu asisit yapıyo mu?galatasaray macında o aradan topu atmasa ne olacaktı?ya su jajayı tartısmayı bırakın..suanda tatilde istediğini yapar..
                          BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
                          Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• Haber61'e göre Romaric menajer önermesi. Aman..

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye- Belçika maçında kaçırdığı penaltı sonucu Witsel açıklama yaptı.
                              Emre abim bana mesaj attı, aman ha sakın gol olmasın seni fenere aldırıorum" dedi. bende dışarı vurdum. şimdide bana şaka yaptım olum dedi....

Af edim arkadaslar, bikerede ben konu disi bisey yazayim (ilk ve son )
                              Bu İyiydi

Yorum

• Zokora
                                Colman Romarıc

Burak Klose Henrique

Jaja yı silmek istemem ama böle oynarız galiba!!!
                                Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

Çalışıyor...
                                X