Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birtan bizim kulübemizde öyle 2 adam zaten var

Tolga Ciğerci'ye ikinci sınıf insan muamelesi yapılmasını da kınıyorum ayrıca... Bu çocuk alındı mı alınmadı mı neden kimse birşey söylemiyor :?
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• vaybe hersey acik acik konusuluyor...

bu tweetere sevmeye basladim. en azindan herseyden haberimiz oluyor

Yorum

• O yaşlarda hayran olduğun futbolcular kimlerdi?(TURGAY BAHADIR)

O yaşlarda en sevdiğim futbolcu Rivaldo'ydu. Sonra Zidane geldi. Henry benim için çok önemliydi. Onlar gibi olmak isterdim hep. Ayrıca babam Trabzonlu olduğundan, sıkı bir Trabzonspor hayranıydı. Dolayısıyla ben de fanatik bir Trabzonsporluydum. Bütün maçlarını seyrederdik ve Hami'ye hayrandım.

ALIN BU ADAMI BİZE BU TAKIMA CANINI VERBİLECEK ADAM LAZIM ÇOK YETENEKLİ OLMASI MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Romariç yoksa eğer, başkan kim için gidecek İspanya'ya ?
          İyi soru
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eren albayrak.
            yazin bir kenera.
            Millet bomba peşinde. Ama bence bu ana kadar yaptığımız en başarılı transfer Eren'dir. Tolga Ciğerci transferi de doğruysa, o da ikincisi olur. Her sezon böyle iki üç genç oyuncuyu takıma katmamızı çok isterim, ki bu iki isimde çok yetenekli ve bir Onur ve Burak gibi başarılı olacaklarına çok inandığım futbolcular.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence çok istersek gelebilir. Trabzonsporlu ne de olsa..

Serdar Taşçıyı getirmek imkansız şu dönemde...
              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu Serdar Kesimal'ı bir tek ben mi beğenmiyorum acaba.
                Ben de beğenmediğimi belirttim zaten ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Firtina52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler burda Tuncay Baskanin üzerine cok gidiyorsunuz.
                  Tamam adam bi hatta yapti o an Yönetici olarak düsünmedi Taraftar olarak düsündü.

Ayrica bo Forumun havasi cok cabuk degisiyor. Carsamba günü Tuncay Abi herkez icin Kral'di. Cogu hep böyle bi yönetici olsun diye yazdi, simcik burda Tuncay Abi ile Alay ediyor.

Baskan Sali günü Kloseyi getirse buranin havasi yine degisecek.

Ayipdir, Günahdir...

Paulo Henrique BOMBA gibi olacak bu Sezon kimse merak etmesin
                  Bakalim o zaman Bomba nerede diye diyebilecekmisiniz

Kesinlikle katılıyorum...Tuncay Bekiroğlu'na gerek burada gerekse twitter da hitap şeklimize biraz daha dikkat etsek fena olmaz..

Yorum

• Pawel'i bir anadolu kulübüne dostluk nişanesi olarak önersek ?
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• ula maskara ettunuz yöneticileri,rahat rahat tweetleştirmiyosunuz be twidine bandığımın twitterı...
                      En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 22:56.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence çok istersek gelebilir. Trabzonsporlu ne de olsa..
                        Kaynak ? Ciddiyim .

Yorum

• offf be klose offff
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Jaja'da sorun yok haberi yılın transferidir zaten.Yerli yabancı farketmez, sırtı dönükken topu durdurup sağa sola dağıtabilen bir adam işimizi fazlasıyla görür.Teofilo gibi.O zaman izleyelim Jaja'yı veya bu sezon muhtemelen daha ileride oynayacak Colman'ı.

Yorum

• Burada bizim beğenmemizden çok transferleri Şenol Hoca beğenmeli.O beğensin ben beğenmesem de olur Keşke şu yakınlarda bir açıklama yapsa...
                              Şenol Güneş
                              Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi soru
                                Frédéric Kanouté ?
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Çalışıyor...
                                X