Jermain Lens nasıl oyuncu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalyan mafyaları ağır basmasın
benim 2 arkadaşım olmuştu trabzonlu kızalrı bile mafya oranın
ama 4 4 lük insanlardır
bir daha dünyaya gelsen diye bir klasik sorumun cevabıdır trabzonlu olmak
Yorum
-
İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi oturup bir anlamı mesaj yollardım telefonlara bakacağını zannetmiyorum en azından destek hissetsin arkasında .istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak volkan albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden çıktı
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJermain Lens nasıl oyuncuPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Görüsme basladi mi?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanım para lazımsa yollayalım gibi bir şey miYaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJermain Lens nasıl oyuncuÖyle bir oyuncu
Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJermain Lens nasıl oyuncu
Yorum
-
Jermain Lens bombası
Trabzonspor’un PSV’de forma giyen süper yıldızı takibine aldığı öğrenildi
2011-06-03, 15:23:17Okunma: 60 Yorum
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'un Hollanda'nın PSV Eindowen takımında forma giyen Jermain Lens'i takibine aldığı öğrenildi. Avrupa'nın gelecek vadeden futbolcuları arasında gösterilen Jermain Lens için PSV'nin Trabzonspor'dan yüksek bir bonservis bedeli talep edebileceği ancak bu futbolcu için tüm imkanların zorlanabileceği öğrenildi. Surinam asıllı olan ancak Hollanda Milli takımında forma giymeyi tercih eden 23 yaşındaki forvet oyuncusuyla ilgili görüşmelerin önümüzdeki günlerde resmen başlaması bekleniyor.
Yorum
-
Ya sabahtan beri diyorum.. Görüşme 15.00 deniliyordu ama asıl haber böyle bir görüşme gerçekten olacakmıydı? Ciddi ciddi randevu alındımı.. Valla ben pek ihtimal vermiyorum.. Bu saate kadar değişen bişey yok.. umarım yanılırımKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
Yorum