Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twitter Adresim

Yorum

• Yok mu Ula Bomba Daha
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökhan Ünal icin nekadar harcadik? 5-6 Milyon bonservis bide yillik alacaklarini. Bonservisi elinde bulunan futbolcularda böyle...
        gökhan olmadi evet. ama gökhanda hic biyerde tuturamadi. Klose millitakimda iyi oynuyor bayern munichde hic tuturamadi. almanlar hep bunu söylüyor. bayan biraz dikine oynuyor ortadan geliyorlar yani bizim gibi...

Yorum

• Valla bana öyle geliyorki Klose ile anlaşıldı ve Klose imza atmaya gidiyor Bruksel'e. Tabi bu benim tahminim..

Yorum

• Yahu adam Almanya kadrosunda hala futbol oynayan bir futbolcu ...

Ne adamlarsınız ya
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya klose ile anlaşıldı, bugün resim çektirme olayları ile birlikte şov yapacak başkan.
              ya da başka bir isimle anlaşıldı. klose de kaymağı olacak.
              bekiroğlu yoksa cuma günü bomba var demezdi.
              her halükarda bugün bir transfer var gibi..
              o zaman bordomavi.net bi süre karışır

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben dün aksam almanya türkiye macin tekrarina baktim ve tabiki klose icin. Klose striker bi özeligi var ama bizim sistemimiz bu özelige göre digil. Sadan soldan top atmamiz lazim ceza sasina. bákalim hayirlisi
                bremen de oynarken ayni bizim sistemde oynuyordu
                bu adam her sistemde basarili
                tabi yasindan ötürü biraz hizini kayibetmisdir

ama havadan gelen topu dizinlen indirerek kaleciye calim atmis birini alacagiz okadarda olsun
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizimkiler kloseyi almazlarsa görün bakın cenk tosun bizde
                  üzülmem valla
                  tabi klose ile cenkin kariyerini kıyaslayacak değilim
                  ama cenki çok istiyorum ben. hem yerli hem iş yapar
                  İmza...

Yorum

• Eğer Klose gelirse gerçekten bizim takımın bütçeside çok genişler herkes Klose Forması almaya başlar.

İnşallah Saat 15:00'da ki düzenlenen toplantı hayırlı geçer Klose'de bize "evet"der. İnşallah
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben zokora yı alacağımıza ihtimal vermiyorken aldığımıza göre başkan gemileri yaktı. Rahat rahat verirler. O kadar para geldi ligden, eğer avrupa da başarı istiyorsak ki başkan en başta istiyordur, bir kaç yıldız alacak ki onlarla da çingene pazarlığı yapmayız heralde.
                      Lazio'nun brüt 1.2 M€ verdiği adama yönetim 3 mü verecek diyorsun

2 kişiye dalmak cesarett , 20 kişiye dalmak aptallıktır bunun gibi bir olay.
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        DJTT sen bi Djttla kardeşim
                        anlamadim?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu adam Almanya kadrosunda hala futbol oynayan bir futbolcu ...

Ne adamlarsınız ya
                          Bu taraftar Messi´de de kusur bulur
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            güzeldi...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu 1.800.000 m€ içinde vergi var mı yok mu acaba...
                              Onu bilemem, maç başına ücreti de dahil edersek tahminen 2.5-3 milyon €'yu buluyor onların verdiği para İtalya'da %43 vergi var bizde de %15 diye biliyorum.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Ahanda yazıyorum bugün Klose ile Başkanın fotoğrafını görecez bu sayfalarda
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Çalışıyor...
                                X