edittttttttttt
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu milli takımı nedense destekleyemiyorum neden milli değil istanbul karması gibi burak hariç haydi belçika oğuz çetin yazıklar olsun
Yorum
-
İlk olarak volkan albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu belçikalı muhabbeti neir?
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalyan mafyaları ağır basmasın
Yorum
-
İlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslinda kİmse bİlmİyor..:dAL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray-tayfun olur göbek bence sağ bek erhan güveni alsak fena olmaz
Arkadaşlar kendinize gelin çok rezil açıklamalar bunlar!!!Böyle yaparak Trabzonsporun ve taraftarının ismini aşağılara indiriyorsunuz,ille de Türkiyenin rakibi belçikayı desetekleyecekseniz başka bir başlık altında başka bir sitede destekleyin lütfen....Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok mu lazım kardeşim...Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlgilendik ama satmadılar Fb de istemişti.
Yorum
-
________colman___zokora
___burak______jaja_____gökdeniz
_____________klose
şöyle birşeyde olabilir61 de boşta şuan, kaptan eksikliğide var.. efsanemizde gelmek istiyorum demiş resmen mesaj atmış, ne bekliyoruz ? klose + gökdeniz + sol bek + stoper = bu takım CL için sonuna kadar savaşır belki oraya giremez ama şundan eminim uefada en azından çeyrek final oynarız, şanslı kuralar çekersek çok daha fazlasını yapabiliriz
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi oturup bir anlamı mesaj yollardım telefonlara bakacağını zannetmiyorum en azından destek hissetsin arkasında .Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
Yorum