Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -------------onur-------------

serkan-giray-mustafa-piotr brozek

-----zokora--------colman------

---burak----jaja-----ozan ipek
    (engin)

--------------klose-------------
    (henrique)

klose gelirse tek forvet.11de 5 yabancı var.3 tanede yedek kulübesinde olur romariç alanzinho henrique. glovackiyi gönder direk onbirde oynayacak yerli bir stoper bul ömer erdoğanyada serdar aziz de olabilir.
    iskefiyeli

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu görüntülere bakarsak,

BURAK - PAULO - PARK

Daha uygun gibi gözüküyor.

Bu ileri üçlü sürekli yer değiştirerek oynarsa muazzam bir hücum hattımız olur.
      bu adam neymis böyle ya...
      adam sanki bir Colman, bir Jaja, birde Burak Yilmaz dan olusuyor
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Çok ümitliydim Klose gelecek diye ama malesef olmadı
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Chu-young Park ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Südkorea ➤ Mittelstürmer ➤ zuletzt bei Ulsan Hyundai ➤ * 10.07.1985 in Dong-gu, Daegu, Südkorea

Küme düşmüş bir takımdan oyuncu alırken bonservis bedeli de normalinden daha düşük mü oluyordur?

Yorum

• Arkadaşlar Park neredeyse imkansız, bence gündemi meşgul etmeyin..
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• En azından forumda artık kimse ayağında top tutabilen,sırtı dönük oynayabilen uzun boylu güçlü adam sevdasından bahsetmiyor

Yorum

• Ben Klose Konusunda hala ümitliyim. Dile Kolay 3.5 Mio. Teklif ettik. Bir sonraki gelen Teklif sadece 1.8 Mio. ve sanirsam bundanda daha Vergi kesilecek (Türkiyede Vergi Konusu pek Problem olmuyor)

Onun yüzünden hala bizi sececegini düsünüyorum
                En son Yasin Altuntas tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 15:55.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Forvetle sol bek okadar önemli değil 3 senedir ne adam gibi bı forvetimiz teoyu saymazsak ne de sol bekimiz olmadı ama defansiz nasıl yaparız onu düşünüyorum

Yorum

• Park ts'de iş yapar ayrıca uyum sorunu çekeceğinide sanmıyorum ama bonservisi çok fazla sanırım belki monaco küme düştü diye ucuza kapatabiliriz.

Yorum

• Forza Park

Adama hasta oldum
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bende Klose konusunda epey ümitliyim.

Bu transfer gerçekleşmeyecek

Yorum

• Ben Park ı beğendim arkadaşlar ama videolara göre tabi

Yorum

• Klosenin menajeri aynı zamanda kimin menajeriydi Cenk mi ?

Yorum

• Park Monaco'ya Şenol Güneş döneminde 2 milyon avroya transfer olmuş. Bir iki sezon Şenol Günel antrenörlüğünü yapmış, sonrasında Avrupa'ya transfer olmuş.

Yorum

• İlk olarak devran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Park ı beğendim arkadaşlar ama videolara göre tabi
                                Hocam almamız neredeyse imkansız..

12-13 milyonlardan bahsediliyordu şuan küme düştükleri için 7-8 belki..

Totthenam teklif götürmüş burada söylendi.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Çalışıyor...
                                X