Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böylece Klose macerasida bitmis oldu

Cümleten gecmis olsun ççç
    .

Yorum

• Bomba anlayışı enteresanmış gerçekten.Hayal kırıklığına uğradım resmen...
      BÜLENT

Yorum

• Söylemiştim demek istemiyorum ama Romaric ile anlaşıldı. Kulübüyle de anlaşılacak ve Pazartesi günü bu futbolcu Trabzonsporlu olacak.

Yes
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7 Yabanci
          Yapacak bir şey başkanın açıklamaları bu yönde

Yorum

• Yine de Glowacki gönderilip daha sağlam ve dinamik bir stoper alınmalı ayrıca iyi de bir yerli alternatif, Kemal Tokak veya İbrahim gibi. Bence bu şart.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• klose olmadı paulo ile transfer bitti demek yanlış olur klose olsaydıda paulo zaten gelecekti bence başkan turgayı bekleyicene bir transfer atağı yapabilir ptesi romarice gittiğinde görün bakın
              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• umut bulut transfer olacak.. kalmasından yana değilim. hem kendi hem bizim açımızdan gitmesi gerekiyor. bir yabancı transfer adamakıllı şart. ayrıca stopere adam almak zorundalar. glowackinin sözleşmesi feshedilmeli derhal. o adam o yükü kaldıramaz. stoper forvet şart şart şart!

Yorum

• Solbeki bir nebze anlarım ama yabancı bir stoper şart.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Söylemiştim demek istemiyorum ama Romaric ile anlaşıldı. Kulübüyle de anlaşılacak ve Pazartesi günü bu futbolcu Trabzonsporlu olacak.

Yes
                    Insallah olur Insallah
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• JaJa ve Colman kalacak gibi

Zokora, Glowacki, Pawel, Piotr , Alanzinho , Henrique, Adrian veya Romaric

9 yabancı oluyor..

Klose işi numara gibi geldi, taraftara ümit boşu boşuna verildi.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Renkdaşlar Zokora,Romaric,Colman,JAJA,Alanzinho,Piotr,Pawel,G lowacki,Paulo Henrique ve Cale daha ne yabancı bekliyorsunuz hadi Cale gitsin 9 yabancı kalıyor elimizde ve bence yeterli sorun şurada kesinlikle ve kesinlikle türk bir stoper ve türk bir forvet alınmalı...

Yetecektir...

Yorum

• Yunus Emre Sel Romaric transferinden bahsediyor..
                          Not Important..

Yorum

• romaric ozan türk bir sol bek ve yabancı bir stoper almalıyız en az.
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• romaric ve henrique yi beğenmeyenler var.. sadece susuyorum. başkanın işi ne kadar zor şimdi anladım..

Yorum

• arkadaslar sakin olun..cok yabancimiz oldu..gidecekler belirlendikten ve gabric in durumu netlik kazandiktan sonra yeni yabanci transferleri gerceklesir..oraya kadar yerli transferlere konsantre olurlar..romaric alinmissa faydali olur kesinlikle..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X