Aynen Cisseyi isterim takimda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCissé'yi isteyenler olarak kamuoyu oluşturalım. İlk hedef 10 kişi;
1-Batuhan
2-...........
3-...........
4-...........
5-...........
6-...........
7-...........
8-...........
9-...........
10-.........
Yorum
-
Tuncay Bekiroğlu tvitinde "söz verdiğimiz gibi" yazmış.. Abi hangi söz? Bir denilen ötekini tutmuyor. 2. bomba denildi, cumayı bekleyin denildi, hatta sosyal mesajlar bile verildi.. Umut bir gün gidiyor ertesi gün kalıyormuş aslında.. Trafatarı transferde bu kadar büyük beklenti içine sokanlar sonra kalkıpta kıytırık menejer transferleriyle bizlerin karşısına çıkarsa rüzgar tersine döner bu işin tadı tuzu kaçar...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahim akın mı?
henrique mi?
Yorum
-
Eskiden 200 kişi varsa kesin bir şey oldu diyordum, şimdi baktım 200 demek bir şey yok diyorumTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisininde stili aynı.Türk olmasından dolayı İbrahim Akın.Çok geliştirdi kendini
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskiden 200 kişi varsa kesin bir şey oldu diyordum, şimdi baktım 200 demek bir şey yok diyorumBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Yöneticinin bile bazı olaylardan muhabirden sonra haberinin olduğu ortamda bilgi kirliliği normal değil midir ?
Forvet forvet diye 4 sezondur çıldıran takıma muallakta bir Filho tesir etmez (herkes internet üzerinden video izlemiyor fm scoutunun gözlemlerini okumuyor zira) İbisevic etkisi yaratılmalı...
Stoper konusunu kaşımak istemiyorum Glowacki'den medet umacak durumumuz yok tez zamanda siyasete atılmasını ve yerine Kgyriakos ile Kemal Tokak'ın alınmasını öneriyorum...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
Yorum