Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan klose olmadı forvet ihtiyacımızı henriqueyle çözdük demiş bu da demek oluyor ki forvet transferi bitti
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• -Peki Bursasporlu Turgay Bahadır olayı nedir?

“O konuda da önemli bir mesafe kat ettik. Bursaspor bırakmak istemiyor. Ama biz çok istiyoruz. Futbolcu da Trabzon Vakfıkebirli. Kendi evladımız. Sonunda bizim Necmettin Bey, Ertuğrul hocayla konuştu. Bursaspor istediği yabancı oyuncuyu alabilirse Ertuğrul hoca Turgay’a izin verecek. Çok istikrarlı bir futbolcu.”

-Umut’un durumu nedir?

“Umut gitmek istiyor. Malum ailevi problemleri de var. Biz de kolaylık sağlayacağız. Tabii şartlar iyi olmalı. Burak problemi var deniyor. Böyle bir şey yok. Jaja ve Colman’da da sorun kalmadı”

-Başka transfer var mı yakında?

“Zokora’yı transfer ettik. Çok iyi bir futbolcu. Bana göre iki Selçuk eder. Şimdi pazartesi günü İspanya’ya gidip Romaric’in işini bitirmeye çalışacağım. Büyük bir ihtimalle o da bitecek. Hem Zokora hem Romaric süper bir orta saha olacak. Trabzonspor’a yabancı ve önemli oyuncu getirmek zor oluyor. Ben Egemen’i o kadar büyük kayıp olarak görmüyorum. Selçuk davranışıyla beni hayal kırıklığına uğrattı. ‘Avrupa, Avrupa’ dedi bize. Lap diye G.Saray’a gitti. Burada G.Saray yönetimine de kızdım.”

-Ceyhun’un durumu ne olacak?

“Ceyhun’a bir rakam teklif ettik kabul etmedi. Kendisi bilir. Opsiyon hakkı vardı biz kullanmadık. Üç yıldır bizde mesafe kat edemedi. Kalmasını isteriz. Pazartesi menajeri gelecek konuşacağız.”

-Cenk Tosun konusunda bir girişiminiz var mı?

“Evet oldu. Burada da konuştuk. Tolunay hocayla da konuştuk. Ama çok zor görünüyor. G.Antep bırakmak istemiyor.”

Röportaj: Tahir Kum

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konustuklari Brames kim ??
        Bizim çok eski Teknik direktörümüz.Belçikalı.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konustuklari Brames kim ??
          Urbain Brames

Yorum

• Bari Romarici De Alsınlar

Yorum

• Bir forvet daha gerekiyor. Bir Cenk gerekiyor.
              Més Que Un Club

Yorum

• Yahu Henrique forvet değil ki ? Nasıl Klose'nin alternatifi olabiliyor ?

Yani yönetimi genel anlamda başarılı buluyorum ama Klose Klose deyip Paulo'yu alırsan tepki toplarsın.Beklentiyi yükseltmeye ne gerek var anlamıyorum .Tuncay bey de mümkünse transfer haber falan vermesin twitter dan.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başkan klose olmadı forvet ihtiyacımızı henriqueyle çözdük demiş bu da demek oluyor ki forvet transferi bitti
                  nerde demiş kaynk
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Adı bizimle çokca anılan Fuchs, Schalke ile anlaşmış sanırım. Sol bek arayışından umarım vazgeçilmemiştir.

Yorum

• İlk olarak yanliz kovboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim çok eski Teknik direktörümüz.Belçikalı.
                      İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Urbain Brames
                      Tesekkürler

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkan klose olmadı forvet ihtiyacımızı henriqueyle çözdük demiş bu da demek oluyor ki forvet transferi bitti

kısmen çözdük demiş bitane daha alabilirler

Yorum

• Klose'nin gelmemesi çok büyük bir kayıp değil bence. Henrique transferine sevindim. Ama sanki yanına bir bitirici santrafor alınırsa daha iyi olur gibi. Cissé ya da N'Doye güzel olur.

Romaric'i de alacakmış Sadri başkan..

Yorum

• ya arkadaş bu muydu bomba yapmayın şöyle taraftarı heveslendirip kursağında bırakıyorsunuz. kimse nerde 2. bomba demedi ama ortaya bişey atıp taraftarı heveslendirmeseler keşke...

Yorum

• oh be henrique resmen Trabzonsporlu.
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• pazartesi romarici alıyormuşuz güzel gelişme ama henriqueden başka bir golcü de mutlaka almalıyız
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X